Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 616
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Prismatica Aerie
Пробвайте хард рефреш, Ctrl + F5, ако нямате екстеншън от сорта на Cookie AutoDelete (където може да изберете да изтриете кеша и кукитата на конкретен сайт).
 Firefox:
Скрит текст:
Или както Таня пише - друг браузър.

PS Във Ваш интерес е да пазарувате в $.
https://bg-mam.ma/p/1650641/48088790

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 17:00 от Catalano

# 406
Пробвайте хард рефреш, Ctrl + F5, ако нямате екстеншън от сорта на Cookie AutoDelete (където може да изберете да изтриете кеша и кукитата на конкретен сайт).
 Firefox:
Скрит текст:
Или както Таня пише - друг браузър.

PS Във Ваш интерес е да пазарувате в $.
https://bg-mam.ma/p/1650641/48088790
Catalano, много благодаря!

# 407
  • Варна
Здравейте. Имам въпрос за поръчката ми от Yes.
Стои така от 12-ти и се чудя аз ли този път да си ходя да си я вземам от пощата или като друг път ще ми се обади пощальона и ще ми я донесе ?

# 408
Miss_V аз никога не чакам да ми се обядят от пощите, защото това не се случва никога за моят квартал в София. Като видя пратка в пощата директно отивам да си я взема.

# 409
и се чудя аз ли този път да си ходя да си я вземам от пощата или като друг път ще ми се обади пощальона и ще ми я донесе ?
Никога не ми е носил пощальон поръчката от Yesstyle - даже и съобщение не получавам, следя я и отивам да си я взема от пощенския клон

същата работа миналата седмица беше при мен. Минах на друг браузър ( сафари при мен ) и нямах никакъв проблем

този казус все по често ми се случва с Хром - не знам какво се случва с този браузър. Дори при немските сайтове ми го прави.

# 410
Предварително се извинявам за спама, но имам един въпрос относно поръчка от Jolse до офис на превозвач в UK (gabieli). Пратката е на митница от 14.11 според информацията в трекинга. В него има линк към Royal Mail. Когато последвам линка не виждам обаче начин да платя онлайн. Това е, което излиза:

Колко време отнема изчисляването на таксата? Да не би да трябва аз да изпратя фактура? Вече два пъти писах на gabieli (първо през формата за контакт на сайта им, после и на мейла им), за да ги питам дали на адреса им няма за мен "Fee to pay" card and letter, но до момента нямам отговор. Изчела съм последните няколко теми и виждам, че и на други пратките са минали през митница. Ще ви бъда много признателна ако споделите опит как да платя онлайн и да освободя колета.

# 411
  • Prismatica Aerie
Пратката е на митница от 14.11 според информацията в трекинга. В него има линк към Royal Mail. Когато последвам линка не виждам обаче начин да платя онлайн.

Линкът за плащане не е в тракинга, а в мейл, който ще получите от RM, когато митническите такси бъдат начислени - към момента още не са.

# 412
Споделете някой нов продукт, от който сте доволни. Правя поръчка и се чудя какво още да добавя в кошницата. Ще  бъда благодарна, ако споделите и нещо, подходящо за по-млада кожа/не е моята:laughing:/ за жена малко над 30-те.

# 413
Привет,
Отзиви за Мedi peel melanon x cream?

# 414
Здравейте, не съм използвала азиатска козметика досега и ми е много трудно да се ориентирам, а искам да се възползвам от намалението на беъркеър.
Може ли да дадете насоки за крем за лице, околоочен, серум и измивен гел за смесена към мазна кожа с черни точки, без бръчки за сега (31г.) , които няма да пресушат кожата?

# 415
Здравейте дами,

Моля ви за съвет. Използвам Doori от години за косата си и съм много доволна. Сега искам да се възползвам от намаленията на barecare. Какво бихте ми препоръчали. Косата ми е дълга, суха, лесно се наелектризира и разхвръчава.

# 416
След 3 месеца стриктно спазване на корейската рутина/двойно измиване вечер,тонер,хидр.серум,редуване на активни серуми с ниацинамид,ретинол Др.Диферент,два пъти седмично пилинг с aha и после само яка хидратация/,сутрин съм по-кратка:измиване,тонер,серум,spf….та,да се похваля със значително по-гладка и изчистена кожа,фдт застава по-добре,даже с лек tinted fluid вече се харесвам.Благодаря на всички,които споделят и публикуват постоянно ъпдейти на рутини,продукти и т.н.,ние си ги знаем кои са🌺🌺🌺!
Убедих се,колко е важна комбинацията на продукти,колкото е по-голяма хидратацията,по-добре,а ретинолът и пилингът са трансформиращите оръдия😀.

# 417
Calabria, на коя марка са?

Много се изкушавам и аз да пробвам азиатска козметика Simple Smile

# 418
Ползвам продукти от нашите ДМ,корейските сайтове в бг-и по принцип на SNP Prep Peptaronic toner,serum,крем,на skin1004 -измивни,хидратиращи,ампули с центела ,the Ordinary,Revox -разни серуми,ретинол Dr.Different,общо взето разни кремове с хиалурон,пептиди…това е.Все се каня да поръчам от чужбина и все не ми се занимава,заради доставчици и митници,но ще го направя най-вероятно😀.
Добавям:правя и доста процедури-СО2 пилинг зимата/от него видях гладка кожа,но за тези пари и болка и възстановителен период,всичко Лично при мен е много краткотрайно и после пак съм в изходна позиция и повече не бих си го причинила,не ми стимулира колагенообразуването както пилинга с някои серуми или третове,ретинол/,почиствам месечно при козметик,също имам и колагеностимулиращ филър ,и хиалуронов😀 все пак 49г съм:))…ок,те имат важна роля,но са слагани доста преди да започна корейската рутина,може би да са спомогнали отвътре ,но аз виждам качеството на кожата че е променено от корейските рутини от последните 3-4 месеца,когато само тях съм прилагала.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 20:18 от Calabria

# 419
Поръчвали ли сте Dr.Different A-Forte от сайт в България и може ли да ми препоръчате такъв?

Общи условия

Активация на акаунт