Азиатска козметика и грим - тема 29

• 63 141
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Прехвърлям в ей такова флаконче колкото ми стигнат нервите наведнъж и после пак Grinning. Първия крем на снимката е голяма любов Heart.

# 721
  • Бургас
Моля, препоръчайте олио или балм за първа стъпка в почистването.
Ама да не се от най-високия ценови клас и да мога да го намеря в български сайтове, или DM, не ми се занимава с чужбинско пазаруване.

# 722
Аз мога да препоръчам олиото на Anua. Вече е заредено в обектите на DM, видях го на няколко места онзи ден.

# 723
  • Русе
Преди няколко дни питах за препоръка за антиоксидантен серум. Благодаря на Mama xxl за коментарите. Междувременно се порових в старите теми и видях няколко препоръчани от Catalano. Разгледах ги и поръчах
I'm From - Ginseng Serum. Обичам продукти с женшен и затова везните се наклониха в негова полза.
Видях, че сте коментирали продукти за тийновете. На синът ми взех серията за акне на Pyunkang Yul. Той я хареса много. Но трябва да кажа, че кожата му не е особено проблемна. Мазна е, но има малко пъпки.

# 724
Моят късен тийн (19г) е най-доволен от олиaта на Bobbi Brown и Benefit.

# 725
Здравейте, какво олио за почистване на лице/грим може да ми предложите?

# 726
  • Germany
Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil
Manyo Factory Pure Cleansing Oil
Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil
Dear Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
HANSKIN Pore Cleansing Oil BHA (за мазна кожа)
HANSKIN Pore Cleansing Oil PHA
Изберете си, а със сигурност има и още много.

# 727
  • СОФИЯ
Здравейте.Малко късно ,но съм решила да започна по-сериозна грижа за кожата си.На 43 години съм,с чувствителна кожа(зачервявания).Правя двустъпково почистване и имам някакъв серум на юсерин,крем и ВВ крем( цялата козметика ми е от аптечната мрежа ).Моля за някакви предложения ,тонери,серуми...всичко ...Минах през Бесткеър - но нямах много време .Благодаря предварително

# 728
  • Melmak
Здравейте, имам малко странен въпрос. Тръсих в списъка на първа страница с марките коя какъв клас е.
Не намерих нищо за Skin1004, Cosrx. Това нисък клас марки ли са?

До сега в живота си имах опит само с познатите ни западни марки козметика, които се убедих, че не сработват с моята кожа. От 2-3 месеца минах на корейска грижа и изградих рутина. Смятам, че ми подхожда добре и кожата ми се чувства и изглежда доста по-добре, макар това време да е много малко. Преди не можех да сложа серум и крем (от некорейските продукти), мисля, че кожата ми оставаше дехидратирана. Сега ползвам многостъпкова рутина и резултата ми харесва.

Но пазарувам от познатите бг сайтове и се зачудих дали тези марки са просто по-нисък клас.

Благодаря за всичко, което пишете и споделяте.

# 729
  • Prismatica Aerie
Здравейте, имам малко странен въпрос. Тръсих в списъка на първа страница с марките коя какъв клас е.
Не, среден клас са. Мейнстрийм, масмаркет, ако предпочитате.

# 730
HANSKIN Pore Cleansing Oil BHA (за мазна кожа)
HANSKIN Pore Cleansing Oil PHA
^^^^ тези двете и аз ги бях взела на някаква разпродажба и не са никак лоши, дори щерката одобри второто. Те май бяха 3 различни, ако не се лъжа.

# 731
  • Melmak
Не, среден клас са. Мейнстрийм, масмаркет, ако предпочитате.
благодаря ви!

# 732
Разчиствам разни козметични несесери, то брой ли е, чудо ли е, правя някакъв опит да си организирам козметиката. Това намерих в един и да ме пита човек как съм си ги мушнала заедно - 2 неща, които са за изхвърляне и 2 неща, които харесвам.

ФДТ на Мамонд -ужасен, лоша апликация, няма измиване, спиралата, заради която ми подпухнаха очите и още не съм я изхвърлила.
Много готин тинт, не изсушава, траен, любим кушон, цвят, апликация и не знам на какво се дължи, но не го омазвам целия при ползване и огледалцето някак винаги е чисто и добре се вижда.

# 733
Дайте предложения за висок клас крем за лице, суха кожа 45+ Нещо, което сте ползвали и имало ефект откъм изглаждане.

# 734
  • Пловдив
Моля опитните дами тук за препоръки и насоки. Ще пътувам към Азия, климатът на мястото е с висока влажност и температура около 30 градуса. Имам нужда от почистващи тампони за лице, които да ползвам по всяко време през деня, за почистване и освежаване. Компактна опаковка, която да нося в чантата си, и да са винаги с мен. Склонна съм и да са два различни вида, Едни почистващи и други тонизиращи/освежаващи. Имам и много часове полет и висене по летища, там също ще са ми от полза.
Забелязала съм, че на такъв климат ( с висока влажност), иначе нереактивната ми кожа, прави пъпки. По принцип нямам този проблем. Приемам всякакви идеи и предпожения. Кожата ми е по скоро комбинирана.

Общи условия

Активация на акаунт