Заглъхване на едното ухо

• 430
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
От около 3 месеца ми заглъхва всеки ден на моменти дясното ухо. Вдишвам, издишвам и се оправя, но вече ми писна от това. Забелязвам, че се получава основно, когато съм в помещение с отворени прозорци, когато например отварям уста, за да отхапя ябълка, а понякога и както си стоя от нищото...
Посетих УНГ и ми каза, че ушите ми са чисти. Провери ми слуха и си чувам нормално. По думите на доктора ми падало кръвното и трябвало да пия повече вода. Не ми изписа нищо. Не искам и да се самолекувам, тъй като съм бременна в първи триместър.
Случвало ли ви се е нещо такова? Дали изобщо ще ми мине някога...

# 1
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
При бременност има вероятност да "играе" кръвното налягане, съгласна съм с Вашият лекар.
Те първа предстоят странни и неприятни, и приятни усещания, и промени в тялото Ви.
За Ваше спокойствие - посетете още един лекар.
Аз съм страшно доволна от УНГ д-р Георги Попов, но вече не го зная къде работи. До скоро беше в Първо ДКЦ в София.
Може да потърсите.
За потвърждение на промените в кръвното би трябвало и АГ да Ви следи. Обърнете внимание на следващата консултация.
Леко раждане и здраво бебе желая от сърце!

# 2
На мен често ми заглъхват ушите напоследък и сами си отглъхват след това. Опитвам се да се прозявам, да дъвча дъвки, но само си се оправя. Аз ходя при д-р Нихад Алхури който е в Исул от известно време, тъй като имам алергичен ринит. Доволна съм от него. Също като теб съм в първия тримесец.

# 3
Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт