Любители на котки - Тема 198

• 26 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Много е хубава Шкода. И щом е Найденова, е родена под щастлива звезда. Повечето мъници са с извънземен вид - триъгълни муцунки и големи уши. После се симетризират.

# 301
Не много далечна роднина на Ушатото ще да е Joy

# 302
За Ушатото нали се намери някаква екзотична порода?

# 303
  • Между гори и планини
Нашата Точка като малка беше само уши и заешки крака. Явно модела ѝ е такъв, остана дребна и с крака за бягане и подскоци. В Елена е пълно с нейни роднини, съвсем същите като нея 😊

# 304
За Ушатото нали се намери някаква екзотична порода?
Joy

Много е сладка.
Братовчедка на Ушатия ще се окаже, Нори има право. Joy От бебе показва завидни уши.

# 305
  • София
Вчера започнахме да запознаваме Олив с баткото-пазач Билбо.
Тя най-напред опита всички средства за респектиране, после го поогледа, дебна го и накрая се захвана да си яде гранулите.
Той си изяде гранулите, разгледа я, махайки с опашка за поздрав, разбра, че не му е позволено да се доближи съвсем до нея и после загуби интерес - хубаво му беше да си лежи на тревата при нас и да го галим.
Днешният дъжд ще задържи Олив на закрито, та няма да се видят.

# 306
И Линош ще да е братовчедка на Уши, не беше по - различна и с малка триъгълна муцка. 😂

Танче, верно си е - в Пловдив много бездомни котета има!
Днес поизмъчих Линош, ама като ми влезе муха в главата, докато не стане не мирясвам. Реших, че ще боядисам терасата, та така жално ми мячеше иска при мен, ама не може. На всичкото отгоре успях само да я разчистя и мина с грунд, и ще се наложи още един ден да ме гледа през комарника, ама ще светне пък. Утре обаче първо ще си направя удоволствието да ида на изложбата, че тогава ще я мисля терасата. 😁😻

# 307
На Сина си му е в породата да е ушат. Ама и вашите напъват за конкуренция Joy

# 308
  • София
Излязох в дъжда на прибера малкото на завет.

Надявам се да не откраднат клетката. Аз купих транспортна чанта и не използваме клетката от година и нещо.
Много сладък. Влезе, намачка кърпата на пода и полегна.
Дъщеря рече да му сложа одеяло, но няма стари.
Синът ми го кръсти Йори и само казва "прибери го".

# 309
Две котешки фамилии са на път да се сдобият с новодомец. Стискам палци  душиците да се устроят, по възможност без да се разрастват сегашните прайдове. Родител на Йори е имал близка среща с бенгалче. А Шкода излъчва умиляващ трагизъм.

# 310
  • София
Йори е по-хубав от Шкода. Прибирайте го! Joy

# 311
На Сина си му е в породата да е ушат. Ама и вашите напъват за конкуренция Joy
Моето води класацията. Joy

# 312
Ох, Таня, как ме разсмя с вашата нова Шкода Найденова Joy Много готино име сте й дали. Да ви е жива и здрава, много е сладка душицата Kissing Heart

# 313
  • Между гори и планини
Аз чакам отговор кога могат да ми пратят софиянката 🥰

# 314
Шкода Найденова Joy Прилича на ушато таласъмче. Късметлийка.

Общи условия

Активация на акаунт