Любители на котки - Тема 198

• 26 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз чакам отговор кога могат да ми пратят софиянката 🥰
Софиянец не искаш ли?

Да го прибера, но 4 ще са ми много.

# 316
  • Между гори и планини
Софиянката прилича на Кети... Сърцето ми се разтуптя като я видях...

# 317
  • София
Много е красива.

# 318
Много е красива и нежна Софиянката Heart Eyes Пожелавам ти по-бързо да я гушнеш.

# 319
Как се казва тази красавица?

# 320
  • Между гори и планини
Още ѝ казвам само Софиянката - Софи.
В сряда живот и здраве ще я пратят със зоо транспорт и ще дойде да си я гушна. Сигурно ще е изплашена, Чери ще я осинови, другите двама ще беснеят.

# 321
Доня, питах, защото ми се стори, че тя си иде с името Stuck Out Tongue Winking Eye Софиянка - Софи. И ти така си го почувствала.

# 322
Шкода има много хубави големи бадемови очи. Ще стане красотичка като порасне.

Танче, нещо мекичко, плюшено, за мачкане, да направи асоциацията с мама, защо не ѝ сложите...

# 323
Здравейте ! Докато търсих информация за котки с Хипертиреоидизъм , попаднах на котешката тема тук . Още чета и се ориентирам , но ще се радвам , ако някой може да сподели опит . Историята е дълга и няма да се разпростирам ,но нашият котарак Леополд-11годишен  е с такава диагноза .Черният дроб е увреден , видно е от изследванията . Пробвахме десетина дни с хапчета в комбинация с хомеопатия - нямаше промяна в теглото и чернодробните показатели . Пътувахме и последните 9 дни е само на хомеопатия - не ми изглежда да е качил на тегло . Ще го водим тези дни пак на ветиринаря - каза известно време да изчакаме за да видим дали ще има промяна . За черния дроб приема Бакхус и Есенциале форте . Имам доверие на доктора , но ми се ще да пробвам и нещо допълнително - диета или билки или и аз не знам какво вече - нещо алтернативно , ако сте чували или пробвали . Храним го с пауч - гастроинтестинал .

# 324
Здравей, oska! Двама са сениорите тук с доказан хипертироидизъм. Питай каквото те интересува. Доста съм изчела по темата...
Каква е диагнозата за черния дроб на Леополд? Липидоза ли? Не разбрах... Rolling Eyes Слабее ли?

Хепатиале форте са добри. Другото не съм го пробвала.

# 325
Чувала съм ,че кучетата се превързват към стопаните,котките към дома.Това вярно ли е,или са градски легенди?Щото на Майчето и предстоят с нас доста пътувания и нови къщи,та се чудя..

За мен са легенди,Кайсия.
Финдъс смени около 6 къщи и нямаше проблем,защото бяхме с него Сегашните ни котки също.За мен,котките са привървзани към хората си и колкото и да ги местиш,ако си с тях,няма да имат проблеми.
За космите,аз съм с  https://www.amazon.nl/Jimmy-BX6-Pro-uv-sterilisatie-kwaliteitsce … 2388&gad_source=1 и съм много доволна.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 20:07 от red soul

# 326
Съгласна съм.
Нито Топи, нито Ушатото са се чувствали зле оттова, че постоянно се местим. Имаше период където живяхме на 4 континента по хотелите и то с месеци с Топи и бебе.
Сега като се прибрахме само го пуснах от клетката, обиколи си територията и си легна.

# 327
Същото мнение. Терата пътува по почивки с нас. Понеже посещаваме едни и същи места, тя обдушва и възвръща навиците си - къде е тоалетната, къде храната, от къде е стратегически да ступа кучката и да избяга...

# 328
Още ли я бие?
И Ушатото е така, в България като си бяхме беше и с нас на море.

# 329
  • Между гори и планини
Момичета - изненада!
Винаги съм казвала, че котките си харесват хората, а не обратното. Тъкмо с хората от София бях в разговор, когато се появи тя!
Между другото, снощи в тъмното изскочи пред колата, но мислехме че е дива. Тази вечер, докато със синът ми разхождахме кучето, тя се появи от храстите и на бегом към нас. Сякаш винаги е сме били нейните хора. Бяга след нас и кучето около километър, за да дойде у дома. Малка, умна, гальовна и безстрашна. Първо хапна, после я изкъпахме и подсушихме. Има 2-3 бълхи, утре ще я напръскам с пудра. Синът ми я нарече Клеопатра, заради очите. Така, че вече си имаме Клео. На възраст 3 месеца някъде.
Софиянката се оказа, по - голяма от колкото мислех. Сега съм в чуденка какво да правя.
Чери посрещна втрещен Клео, Памук в игнорира за кратко , хъска, но никой не ѝ посяга да я удари .
Котето е било домашно и изхвърлено на пътя, сигурна съм.

Тук бяга след нас да я приберем

Нахранена и изкъпана

Общи условия

Активация на акаунт