Любители на котки - Тема 198

• 26 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Леле.. само като гледам какво е безлюдно мястото.
Браво, много щастливи ще бъдете. Hug

Ох, и тя ушата. Joy

# 331
  • Между гори и планини
Това е пътят между селата. А тя изскочи от главния път, който дели този. С много коли и движение. Вероятно скоро е хвърлена, за са оцелее.

# 332
И аз мисля че е изхвърлена.
Не знам как спят, наистина..

# 333

Каква е диагнозата за черния дроб на Леополд? Липидоза ли? Не разбрах... Rolling Eyes Слабее ли?

amy_nka , благодаря!

ALT - 571(норма до 123 ),  AST104 (норма до 39.5), ALP ,TBA- също над норма , CK-1149(норма до 450) - не съм съвсем наясно какво означават изследванията , доктора не ми каза допълнителна диагноза , освен че черният дроб не е добре . Явно е следствие на Хипертиреоидизма .
Вече е отслабнал доста - направо е наполовина на нормалните си килограми , сега го крепим да задържи тегло .
Вероятно ще питам и в темите за хора с Хипертиреоидизъм ,само да не ме освиркат там ! Ще ми се да направя още нещо плюс предписаното лечение , нещо алтернативно в допълнение .
В началото всички ми се смееха ,че си въобразявам ,че отслабва , но вече е твърде очевидно . Първо забелязах промяна в навиците и дори характера - беше страхлив , а започна да се качва навсякъде , да се вре в нас , беше спокоен и ленив , а стана супер енергичен и игрив , с голям апетит , започна да прави и някои направо смахнати номера  , достойни за цирка ........и постепенно отслабваше и отслабваше и така ....

Ще се борим колкото и както можем , дано го задържим по-дълго ! Доктора смята ,че прогнозите не са добри и че хормона скапва другите органи .

Доня Дафина Черешова , най-сладко е когато тези душици сами ни избират ! Да е здрава Клеопатра(чудесно име)  и много да се обичате !

# 334
Браво! Честита ви Клео!😊

# 335
  • София
Клео е прекрасна! Heart Дълго да се радвате една на друга! Heart

amy_nka, сложих ѝ от еднократните пелени, защото е много мръсна. Направи я на топка в стремежа си да се скрие и легна отзад. Пречеше ми да я наблюдавам и да ѝ слагам храна (в началото слагах чинията в клетката). Затова я махнах.

# 336
Честита ви Клео! Хубавите неща така се случват.
Котараците на старците ми пак така сами се намериха.

Водих днес пухлите на годишен преглед и ваксини. Изненадаха ме отново с безобразно повишени цени. Ще търсим други ветеринари, това вече е извън всякакви разумни граници.

# 337
Вчера получих писмо за Закари и Сакура от вет кликиката За годишния преглед и ваксина против грип.Не знам дали да слагам ваксината.Миналата година така и не се разбра Сакура от какво направи реакция.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 21:50 от red soul

# 338

Каква е диагнозата за черния дроб на Леополд? Липидоза ли? Не разбрах... Rolling Eyes Слабее ли?

amy_nka , благодаря!

ALT - 571(норма до 123 ),  AST104 (норма до 39.5), ALP ,TBA- също над норма , CK-1149(норма до 450) - не съм съвсем наясно какво означават изследванията , доктора не ми каза допълнителна диагноза , освен че черният дроб не е добре . Явно е следствие на Хипертиреоидизма .
Вече е отслабнал доста - направо е наполовина на нормалните си килограми , сега го крепим да задържи тегло .
Вероятно ще питам и в темите за хора с Хипертиреоидизъм ,само да не ме освиркат там ! Ще ми се да направя още нещо плюс предписаното лечение , нещо алтернативно в допълнение .
В началото всички ми се смееха ,че си въобразявам ,че отслабва , но вече е твърде очевидно . Първо забелязах промяна в навиците и дори характера - беше страхлив , а започна да се качва навсякъде , да се вре в нас , беше спокоен и ленив , а стана супер енергичен и игрив , с голям апетит , започна да прави и някои направо смахнати номера  , достойни за цирка ........и постепенно отслабваше и отслабваше и така ....

Ще се борим колкото и както можем , дано го задържим по-дълго ! Доктора смята ,че прогнозите не са добри и че хормона скапва другите органи .
Flushed
Направено ли е изследване на ТТ4? Колко е тироксинът? Ехография на коремни органи правена ли е? Лечение на хипертироидизъм почнато ли е? Какво лечение е предписано за хипертироидизма? Само чернодробните ли са завишени? Ехокардиография правена ли е?

# 339
Прекрасна малка Клео,.да ви е честита

# 340
  • Между гори и планини
Батковците хич не са доволни от новата сестра.
Чери е много ядосан и ревнив. Никога преди не е реагирал така. Не искаше да влезе у дома, когато го вкарах вътре, ми обърна гръб и дълго плака, от ревност. Хем искаше да го галя, хем много страда. Милото ми момче.
За сметка на това, малката е нахакана и много оправна. Изяде де що има в купичките на големите, показахме ѝ тоалетната и сега спи мъркайки до мен. Гали се на всички, но търси с меко гласче мен.

# 341
Ох, да й изям ушаците, сладурана. Heart

# 342
Аз знам защо не я харесват. Simple Smile И аз не харесвам такива.
Софи-то какво ще я правиш? Нея ще я харесат, според мен. Wink

# 343
  • Варна
Леле, разкошно котенце Hug
Доня, явно ще посрещаш 2 котки
Да са ти живи и здрави и компанията да не реве и съска много!
Таня, тая хъскащата, абе Heart Eyes

# 344
  • Между гори и планини
Софи- то се оказа на възраст за кастриране. По принцип за мен няма значение, но на снимката е малко коте, което много по- лесно би забравило стрес от пътуване и би се вписало в дом с още 3 котки. Дори Клео е малко по- голяма отколкото по принцип гледаме да вземаме котенцата, за да свикнат лесно. Но пък то му личи от километри че е било домашно, няма да го оставя на пътя.
Софи... Красавица е и дано си намери любящ дом. С възрастта шансове намаляват за съжаление. Гадно се получи, буквално говорих с хората когато Клео изскочи на пътя и тръгна да бяга към нас.
Ако прибера и Софи, не знам сърцето на Чери ще издържи ли от мъка и ревност...

Общи условия

Активация на акаунт