Любители на котки - Тема 198

• 26 623
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Всички котки са еднакви.
Сменя ли чаршафите и веднага се мята отгоре да окосми. Мъжът ми казва, че най-вероятно маркирал като се въргаля, защото да мирише на него. Чак пък толкоз...

# 496
  • София
Оооо, да. И се грижи за рефлексите ми. Точно тръгна да опъвам от едната страна и бърза да се мушне отдолу.

# 497
Joy

Нашата и стана хладно май и се завиват тия дни.

# 498
Мълчи... Извадих едно одеяло специално за принца...

# 499
Вкъщи смяната на чаршафите е едно от любимите неща и на двамата. То е мятане при махането на стария чаршаф, при застилянето на новия, на горните завивки. Любимо е докато се опитваш да го изпънеш и котето да се навре отдолу, да ти наруши гънките. Нова миризма, немаркирана от тях и те се кефят да замирише на тях. Така де! Това е тяхната къща, легло, не моята човешка!

С интерес следя случая на Дара, котето с гингивит.
Част от мен, може ли малко повече информация за нея? Какъв точно е проблема? Как го хванахте?
Питам те защото филма болни зъби го играх. Тук една две потребителки са споменавани подобен проблем, но са спирали да пишат след това.
Прекалено малко има информация на български за нашия случай - автоимунно заболяване при което организма разпознава зъбите като чуждо тяло. На около 3 - 4 години е, в апартамент и е само с кучешки и кътници.
Темата ми е болна заради липса на информация. А пишещите тук винаги са ми помагали.

Моментна снимка на двамата:

Феликс дреме там защото той ме чака да си лягам.

Кокорчо, беззъбия юнак й е взел мястото.

Копират се, бият се, делят територии и хора вече 3 години. Ама свикнаха...
Трета в апартамент няма как да стане ако искаш качествени грижи и първите да са щастливи. Мечта ми е куче, но няма кой да го извежда а и тия двамата няма да са съгласни.

Ех живот ...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 20:42 от Поми

# 500
Мими днес реши да ми помага с работата Simple Smile Посмяхме се, поглезихме се Simple Smile Но бързо и писна и заспа върху лаптопа ... :/

# 501
  • София
Госпожица Шкода вече е изкъпана. Не ѝ се чу гласчето! Стана мекичка, пухкава и доста по-шарена. Simple Smile Колкото и да я разглеждахме, бълха не видяхме. А преди ден дъщеря ми се опита да хване една, която избяга. Може все пак пудрата да ги трепе.

Както беше завита, реших да я вкарам за малко в хола. Преслава и Наско я видяха, но не показаха с нищо, че ги е обезпокоила. Киро по навик скочи в скута ми и беше изненадан. Доста време я душеше. После се махна и я гледаше отдалече. Дотук добре, но в момента, в който се върнах след като я оставих в банята, сварих Преслава да пишка на дивана. Явно се е почуствала застрашена от новото присъствие.  Sad

# 502
Таня, честита да ти е госпожица Шкода! Намерихте се! Прайда ще свикне. Къде ще ходи?

А за куче мислила ли си?

Почерпи ни снимка на Шкода или на някой друг от котилото. Моля те!

# 503
  • Варна
Охх, Таня! Силички и нерви!
Мила и Женя са ми правили проблеми със зъбите
При Мила отшумя с лечение. Баш възпаление венци.
На Женя се наложи да извадят няколко зъба на момента. При нея беше заболяване. Не помня
Това преди много години. Добре са ми говедцата сега. Горе долу имат зъби, като за 12 годишни.
Магито е перфектна засега откъм зъби, 11 годишна.
На всичките сме чистили и зъбен камък

# 504
Аз незнам да се оплача ли, да се похваля ли , но ще ви разкажа да ми мине...
Днес имам празник и кака ми купила подарък, много хубав, много чакан, просълзих се от жеста и целувам, прегръщам детето, и се чува странен шум. Линош го подхванала и дъвчи, докато си разменяме мили думи с кака. Мале... сърцето ми се обърна за секунди, успяхме да го изкараме изпод зъбките ѝ и ми стана едно такова... незнам как да го опиша, ама криво и за пръв път ѝ се скарах и викнах. Навря се в Линошмобила и стоя дълго, но не ме изпускаше от поглед. Кака спаси подаръка, много се постара детето, а Линка ми е сърдита, минава леко покрай мен, тръква се в крака ми, но наведа ли се да я погаля бяга. Аз съм си виновна, не трябваше така бурно да реагирам, ама сега ми е криво заради това...
И ако има и други празнуващи днес, честити да сте и да ви се чува името с добро!
Днешното убежище и не ме изпуска от поглед, душичката ми.

# 505
  • Варна
Lusia, честит празник!
Линошката ще се отсърди!

# 506
  • София
Честит празник,  Lusia! 🤗
Нагушкай Линка и всичко ще е ОК!

# 507
Честита да си!  Другият вторник аз ще остарявам с една година😊
Лично аз смятам,че котките ни като пълноправен член на личния ни сициум,трябва да спазват правила.И често това е за тяхно добро.Няма как да имат само привилегии Затова е полезно Линка да свикне,че има неща,които не са позволени да се правят.

да ревна и тук-имам фобия от птици Сутринта чух Зак как се побърка да реве на прозореца Но не дръпнах завесата да видя на какво
Оказа се,че пак са убили птица и цял ден набирам смелост да ида да я махна...
Тук гларусите,свраките и косовете са ужасни убийци.Знам,че е природа и е нормално,не не искам да се случва в двора ми.

# 508
  • София
Честит празник, lusia! Flowers Hibiscus

Честито и на Надето, Верчето и Любчо, ако майка им чете в темата! Hug

Поми, не, кучето изисква разходки, които няма как да осигуря.

Ред, не само при вас е така. Редовно виждам през прозореца как гларусите изяждат някой гълъб по съседните покриви. Преди месец се случи и пред балкона ми. Може би успях да спася гълъба. Подплаших  гларуса и се махна, а гълъбът уж полетя. Дано не е бил много наранен!

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 03:31 от Таня67

# 509
Честит празник и от мен!:hugs:
Мен ако ме чуете как викам по Ушатото, то не се търпи понякога.Joy

Общи условия

Активация на акаунт