,,АПРИЛските бременелки щастливи и засмени, връзват матренички бели и червени,,

• 11 925
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Какво ще рече "тип чаршаф"?

Ако търсиш такъв, който е голям колкото матрака и има ластици за прикрепяне, има в магазините на Хепи Дриймс и май в Щъркел.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MARIAH! МНОГО РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ЕДНО ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЕ!

# 196
Catty m, точно такъв имам предвид.
Много благодаря за информацията!   bouquet

# 197
  • София
Честит рожден ден на MARIAH!

Да си жива, здрава и малкото човече скоро да ти носи много радост и щастие!

# 198
  • гр.Варна
Честит Рожден ден MARIAH!!
Много здраве,щастие и положителни емоции желая на бъдещата мама!!

maraya75,
Най-голямо разнообразие от фотоси може да се намери в www.google.com.Там на български пишеш да речем:рози,фрезии,букет,торта и т.н. и щракваш на изображения над написаното.Ще ти покаже много и най-различни картинки.Щракаш толкова пъти на избраната от теб снимка,че горе в прозореца с едреса на снимката тя да е с разширение .jpg.Копираш този адрес.После се връщаш тук във форума и като отвориш прозореца,за да напишеш мнение,преди да вмъкнеш снимката трябва да кликнеш на иконката точно под тази,на която е изобразена буквата "B" и долу в текста ще ти се появи:.Между тези двете img-та трябва да даеш Paste на адреса,който си копирала.Като Публикуваш мнението трябва да стане
Успех

# 199
       Протекторите ги има и в магазина на Дибо на ул.Цар Симион 217 и са по 22лв.

bdbaloni на Mariah желая ти много здраве ,късмет и едно красиво бебче през април.

Весело изкарване на празника !  ura

# 200
Честит Рожден Ден, Мария  Hug   bouquet
Пожелавам ти да гушнеш здраво бебче през април и да си най-щастливата мама  Hug

Редим, протектори за матрак ние купихме от Люлин, магазина "От А до Я"  Peace. Има ги със сигурност и на доста други места - просто не си попаднала на правилното  Crazy.

Получих си последните доставки  Mr. Green. Искам да ви похваля хората от Папагал - реагираха светкавично - снощи в 12ч вечерта си пуснах заявката и преди малко ми доставиха всичко  bowuu (даже ме и бъзнаха в колко часа правя поръчки  Blush, а като награда имам подарък пюре на Геребр с ябълка, морков и грозде  Mr. Green).
От ДаНет съм малко разочарована - половината неща ги нямаха, част от останалите попроменени  Crossing Arms. Сега отивам да сверя сутиените, че нещо ми се струват объркани - в обиколка имат 2 пръста разлика  Shocked пък уж са един и същ номер  newsm78.

# 201
  • София
Ая - има го този момент със сутиените. Нещо са променили модела. Уж е същия, а е по различен от предишния които си бях купила. Предишния имаше 3 места за закопчаване, а този 2, а външно изглежда същия. Странна работа, а един модел от една и съща фирма.  Shocked

# 202
Ая, слагай в албумчето да зяпкам... че аз съм в застой с покупките...
Момичета, какво ще кажете да създадем нова регистрация в снимка.бг за бебетата... user:bebeapril pass:aprilki

# 203
Момичета, какво ще кажете да създадем нова регистрация в снимка.бг за бебетата... user:bebeapril pass:aprilki
Абсолютно съм за  Peace. Само не знам дали да местим всичко от този, или да си го пазим за бебетата  Heart Eyes

# 204
Честити Рожден Ден на Mariah !!!! Много здраве и сила за предстоящото събитие!

Момичета исках само да ви кажа, че вече със сигурност ми каза док, че ще раждам със секцио  Rolling Eyes. За сега ако всичко е наред се спряхме на дата 5 - 6 април.

Незнам за вас, но при мен колкото повече наближава. толкова сякаш ме хваща страх Embarassed. Вие изпитвате ли такива чувства?!  Hug

# 205
На мен нетърпението ми е толкова голямо, че страх не мога и да разбера дали има  Mr. Green

# 206
Веси лекцията пак ли е  в К2, и  ако да направо там ли ще се чакате?

# 207
Ая, аз затова предлагам нова регистрация, тя да е само за бебетата, пък тази да си остане от бременността  Peace
И аз нямам търпение, нито ме е страх, нито нищо... вълнението ми нараства всеки ден и не мога да усетя страха  Whistling

# 208
Здравейте!  bouquet

За новата регистрация - и аз съм ЗА Peace

Незнам за вас, но при мен колкото повече наближава. толкова сякаш ме хваща страх Embarassed. Вие изпитвате ли такива чувства?!  Hug

Да, при мен е същото. Казват, че е нормално, страх и нетърпение се смесват Hug

От няколко дена взех да се замислям ако раждам нормално (т.е. да не се наложи секцио) да си искам ли епидурална упойка или болката е поносима? newsm78 Вие какво мислите по въпроса, какво сте решили?

# 209
  • София
Протектор за матрак от този тип има и в магазина на Арбор в Дианабад.
За ампулките на Lierac проверих в едната Санита- на Плиска, но нямат изобщо. Явно трябва да проверя и по другите, че от 10 дена май ми цъфват стрии от лявата страна на корема  smile3511 въпреки мазането и то там дето най-малко съм очаквала.
Иначе от DaNet и аз съм много разочарована и лично им обещах да се оплача на всички бременни, които познавам. Първо са дали някакво ICQ  за връзка и така и не ми дадоха ауторизация, въпреки, че около 5 пъти поисках и си и поръчах техни продукти. Ходих на място да си взема въртележките за легло за общо 64 лв. и една груба девойка, тип метълка, се държа много самонадеяно и арогантно. Почти ми се изсмя като исках да пробвам дали работят въртележките за креватче. Аз не и останах длъжна де, ама не могат да си позволяват подобно отношение с клиенти.  smile3515 А-ма-ха  box
Честит рожден ден на Mariah. Леко раждане и здраво бебе.  smile3525
Аз като върла ентусиастка мисля да се пробвам без упойка, за да видя какво е усещането. Дано не ми излезе през носа туй любопитство  #Silly
Иначе и мен още не ме е хванал страх, по-скоро почва да ми тежи вече тоз тумбак, а имам още месец и половина...  preggo   261uu

Общи условия

Активация на акаунт