Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното вагинално течение по време на бременност?
Какви са причините за обилно кървене по време на бременност?
Какви са симптомите на гъбични или бактериални инфекции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното вагинално течение по време на бременност?
По време на бременност е обичайно да се наблюдава увеличено вагинално течение. То може да варира от бяло и воднисто до гъсто и кремообразно. Обикновено не трябва да има неприятна миризма, сърбеж или парене. Ако възникнат подобни симптоми, важно е да се консултирате с лекар, тъй като те могат да бъдат признак на инфекция.
-
Какви са причините за обилно кървене по време на бременност?
Обилното кървене по време на бременност може да бъде причинено от хормонални промени, които активират жлезите в половите органи, както и от увеличено кръвообращение в тази област. Въпреки че много жени имат подобни оплаквания, е важно да се направят изследвания, за да се установи дали кървенето е нормално или е резултат от инфекция.
-
Какви са симптомите на гъбични или бактериални инфекции по време на бременност?
Симптомите на гъбични инфекции могат да включват сърбеж, парене, повишено или необичайно течение, често с неприятна миризма или нехарактерен цвят. Бактериалните инфекции също могат да причинят подобни симптоми, но често се усеща и променена миризма. Важно е да потърсите медицинска помощ при наличието на такива симптоми.
-
Какво лечение е подходящо за инфекции по време на бременност?
-
Какви мерки трябва да се предприемат при наличие на вагинално течение?
Равносметката-изчезна за една семица и отново се появи с пълна сила, но още по-страшно от преди.В момента съм нацепена на няколко места, а от болки и сърбеж не мога място да си намеря нито пък да спя нощем. 

) .....Успехи , лека бременост и много много радост ....леко раждане ....
.Ту тече като чешма и няма спиране,ту става гъсто като сметана и както казвате "си стои".Усните ми се възпалиха 2 и едни сърбежи-кошмар.В 3 м. и лекарят ми препоръча обичайните външни промивки със смрадлика.Много помагат да ви кажа.За 4 дена минава.като вляза в 4 ще ме изледват и ще предпишат нещо,но сега изчакват.
е лудост!!! Живота е прекрасен, ако си здрав и се чувстваш добре, а няма нормална жена която да се радва на бялото си течение