💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 33 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Тина, ревю на Amor Garibovic

# 706
# 707
Коко, ⚘ много ти благодаря!

# 708
# 709
# 710
# 711
# 712
Ново:

Скрит текст:

# 713
И Гамзе е била там

# 714

Превод на интервюто

Всъщност искам да кажа някои неща. Искам да поговоря за някои новини, които видях днес. В този момент маса хора, седящи зад клавиатурите ни превърнаха в мишена. Защото не казваме тези фрази, които те очакват. Не само аз, но и много мои приятели-актриси. Това, което те правят в момента е огромна дискриминация.
Когато аз казах, че нямам какво да кажа, аз реално не мисля, че има какво да се каже, защото и на мен ми остана нещо, точно тук (показва сърцето си) Аз също се страхувам. За съжаление аз не мога да кажа всичко, което искам, тук, на този микрофон.
Аз нямам надежда, че тази ситуация ще се измени. За съжаление не искам да звуча толкова безнадеждно. Ние изпитахме това с Пънар, ние изпитахме това с Озгеджан.

Можем да говорим всичко, което пожелаем, приятели, можем да говорим толкова, колкото пожелаем. Но за съжаление, вече сме минавали през това и преди.
И ако сега тези убийци, тези маниаци, тези перверзници сега са по улиците, а не там, където им е мястото, то можем да си говорим, за каквото ви е угодно.

Искам да кажа следното: Какво ще се случи, ако получите реакцията, която искате от нас?  Докато не бъдат приложени възпиращи санкции и наказания?

Журналист: Тогава позволете ми да ви задам един много ясен въпрос. Не като на актрисата Ханде Ерчел. Чувствате ли се в безопасност като жена?

Не, много се страхувам. Аз също се страхувам. Страхувам се да ходя по улиците. Не искам да се чувствам длъжна всяка минута да се оглеждам назад. Аз също съм дъщеря на тази страна.
Разбира се, че споделям тези страхове. Разбира се, ние сме хора, които могат да се обръщат към големи групи от хора, но нека да си го кажем, ние не сме решение на проблема, приятели. Вече сме минавали през това. Наистина не заслужаваме такива реакции.

# 715
Благи, ⚘
Ханде е много красива и чаровна жена, излъчваща стил и класа.

# 716
Благи, благодаря ти за превода. Flowers Hibiscus

# 717

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 22:56 от azisiq

# 718
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 719
Здравейте, 🌞
Животните обичат Ханде, което означава, че тя е добър и "чист" човек.
Хората може да те излъжат и заблудят, но животните - Не

Хубав ден на всички! 😀

Общи условия

Активация на акаунт