💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 34 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Този не беше ли гримьорът по времето на СЧК, който Ханде, Керем и компания отследваха задружно и спряха всякакъв контакт с него? Не само те де, много актриси спряха да го следват. Менят се времената...

# 61
Да, той е. Обвиняваха го, че е най- големият интригант в бранша им. 😎 Сигурно е коригирал поведението си.

# 62
И все пак добре, че беше Керем, че да се разбере за събитието на "Лексус"...., че ако разчитаха само на Хадисе ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

Gift Heart

# 63
# 64
Още нови кадри от снощи:

# 65
Снощи дамата на Керем, Хадисе, е била облечена в тоалет, който и Бийонсе си е избрала преди време Sunglasses

# 66
Леле! Връщам си думите назад! Хадисе е като модна икона. Имало и накъде по-зле и вулгарно да стои тази рокля.
С тази ми харесва много повече

Но я разбирам защо е заложила на подобен тоалет. И така мина почти незабелязана и без особен интерес към  нея, в сравнение с Керем, та се е опитала поне с рокля да заинтригува.

Представям си обаче Ханде да беше с нея, сигурна съм, че най-върлите защитнички на Хадисе, щяха да са най-гръмогласните в обидите и неодобрението. Grinning

# 67
Здравейте Animal Bee

Тук съм, чета ви, но нямах никакво време тези дни да направя нова заглавна страница за тема 39, затова копирах старата. Обещавам, че в следващата юбилейна 40та тема ще разнообразим. Kissing Heart

Керем и Ханде изглеждат прекрасно във Венеция. Браво! И двамата са много елегантни и стилни! Nature StarNature Star

Хадисе и аз ще пропусна да я коментирам, пък и не ни е важна. Grinning

Да, той е. Обвиняваха го, че е най- големият интригант в бранша им. 😎 Сигурно е коригирал поведението си.

Керем с батко си Джем Йълмаз се прегръщаше, вие за снимка с гримьорчето се чудите. Grinning Надали си е коригирал поведението, просто нашият човек е над нещата, не е злопаметен. Wink

# 68

Ох, искрено се забавлявам вече, наистина. Остана ли тема в този форум, в която патронката не е коментирана? Наистина вече е смешно, бива бива да си търсиш пълнеж, ама толкова приятни за вас теми за разговор може да си намерите, момичета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Стори от Ханде

# 70
# 71
Гюнфер и Ярен също са били на вечерята организирана от Лексус снощи

Днес, като за последно..

# 72
# 73
Много е странно как тоалетът на Ханде в онази розова рокля от една сватба не се хареса, а Хадисе сега е супер.
Защо никой не смее да ги сравни двете сега от фестивала? Или Мелис, новата партньорка на Керем беше по-добре облечена и не правеше кофти пози по улиците на Венеция? Гроздето ще е кисело още много дълго време.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 16:44 от midnight__sun

# 74
Лексус да не му мисли много. Как му ходи да им е рекламно лице. Само ще спечелят от общо партньорство.

Стори от Деврим

Общи условия

Активация на акаунт