Перилни препарати и омекотители - 76

• 53 289
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ако е засъхнал едва ли ще се изпере.Можеш да накиснеш петното с някаква киселина-оцет,лимонтузу.

# 601
Здравейте. Купих това яке. Как и с какво да го пера? На етикета е отбелязано единствено пране на 30 градуса.

https://m.aboutyou.bg/p/marikoo/funktsionalno-palto-zimtzicke-42 … _campaign=product

И аз взех яке от тази марка, но е друг модел. Тъкмо идвам в темата да попитам как да го пера, защото пише 30 градуса и "без препарат". Имам намерение да го изпера на тези градуси, но на ръка със сапуна за пране на Denkmit.
Другият ми вариант е да го пусна на деликатно е пералнята с препарат за деликатни и вълна.

# 602
Моите такива якета ги пера с препарат за спортна екипировка, имам и такъв за импрегнация после след основното пране.
Мисля, че и препарата за деликатно ще стане.

# 603
Купих си днес прах за цветно Skip и викам на продавачката -Нещо за бяло да предложите?
Предложи Савекс платинум гел,бил и изпирал перфектно бели тениски.
Не повярвах,но се замислих.
Вие да препоръчате нещо?

# 604
Купих си днес прах за цветно Skip и викам на продавачката -Нещо за бяло да предложите?
Предложи Савекс платинум гел,бил и изпирал перфектно бели тениски.
Не повярвах,но се замислих.
Вие да препоръчате нещо?
Аз използвам Савекс и не го заменям за нищо на света.

# 605
За бяло аз съм доволна от Ариел - прахообразен. Нямам кой знае колко бели дрехи и не нося особено често. Доволна съм.

# 606
  • Mediterraneo
Ариел, прах, не го заменям за нищо! Вчера прах един суитшърт на детето, с три петна от някакъв доматен сос. Извадих дрехата с остатъци от петната, оранжеви си бяха направо, виждаха се с просто око. След два часа на слънце нямаше и помен от петната. Не знам и не ме интересува какво съдържа Ариел, но ми е незаменим за бели дрехи.

# 607
За бяло силно препоръчвам прахообразния на Миле, многократно по-добър е от Скип за бяло, а Ариел е като някой Бонукс спрямо Миле.

# 608
  • София
Подкрепям мненията на LieToMe и Тарталета.
В последно време пера бяло (хавлии, кухненски кърпи, спално и долно бельо) предимно с Ариел. Нямам забележки и оплаквания.

# 609
От известно време за бяло използвам таблетките Persil Power Bars - https://ttmarket.bg/product/persil-power-bars-universal-waschmit … -nemsko-kachestvo. Много съм доволна.

# 610
  • Пловдив
Skip прахообразен е моят фаворит-и за бяло,и за цветно,не го заменям за никой друг!

# 611
От известно време за бяло използвам таблетките Persil Power Bars - https://ttmarket.bg/product/persil-power-bars-universal-waschmit … -nemsko-kachestvo. Много съм доволна.

Не знаех че Персил пак са почнали да правят таблетки.
Навремето имаха и бяха зер гут...така да се изразя. Simple Smile
Благодаря за инфото. Ще ги пробвам.

# 612
  • Пловдив
Persil Power Bars са пресован прах за пране,нищо уау не са,както и не са нови,има ги в търговската мрежа(не в БГ официален внос) от 2 години.

# 613
  • Paris, France
На мене не ми харесва праха Ariel за бяло, защото след това прането синее. Не избелва добре петна, макар и да успява да ги прикрие с азуранти, но на слънце леко личат. Честно казано, течният супермаркетски Epsil за цветно изпира петната върху бяло по-добре и само със студена вода. Също не харесвам течния Ariel ultra, от който петна от трева и кръв зеленеят. За бяло ползвам Skip на прах или  Xeor + лъжица Vanish. Xeor пере удивително добре за цената:

https://www.e.leclerc/fp/lessive-en-poudre-souffle-de-fraicheur- … eor-3564706652842

Миризмата на Ariel Alpine ми е любима и го купувам дано заради нея.

# 614
Persil Power Bars са пресован прах за пране,нищо уау не са,както и не са нови,има ги в търговската мрежа(не в БГ официален внос) от 2 години.

Знам какво са.
И да..бяха доста добри когато се предлагаха в България.
Бяха спряни от производство по едно време....преди повече от 2г говоря. После явно са ги почнали пак...та за мен е добра новина.

Кой е казал уау. Споделям лично мнение..веднага изскача някой да каже как съм се била объркала..видиш ли. Ми не съм се....и дразни.

Общи условия

Активация на акаунт