Перилни препарати и омекотители - 76

• 53 169
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Този Скип течен, за цветно ли е? Гледах, никъде не видях думата Colour.

# 91
Стенли,не е за цветно. Трябва да пише color. Забравих си телефона на работа и не мога да снимам как изглежда, но имам и прах,и течен Скип за цветно.

# 92
И какъв е проблема да си перете цветните дрехи с течен препарат, който не е специално обозначен, като "color"? Вече писах, че даже има и предимство.

# 93
И какъв е проблема да си перете цветните дрехи с течен препарат, който не е специално обозначен, като "color"? Вече писах, че даже има и предимство.
За да не избеляват цветовете,уж.Може би са търговски трик  обозначените "color",не съм съвсем наясно.

# 94
Аз на всичко дето не пише изрично че е за бяло му казвам препарат за цветно, то какво да е друго? Grinning

# 95
За да не избеляват цветовете,уж.Може би са търговски трик  обозначените "color",не съм съвсем наясно.

Няма да избеляват. По-светлите цветове ще изглеждат малко по-свежи.

# 96
  • оттам, откъдето започва България
А течните, обозначени с надпис "Колор", за какво да ги ползваме и има ли смисъл да се купуват такива?🤔

# 97
А течните, обозначени с надпис "Колор", за какво да ги ползваме и има ли смисъл да се купуват такива?🤔

Вероятно има смисъл, ако има примамлива промоция.

# 98
  • Варна
TAED благодаря. Това съм го била пропуснала, но се притеснявам да не избеляват дрехите, че моите момчета имат доста тъмно сини  и черни дрехи.

# 99
  • София

Вероятно има смисъл, ако има примамлива промоция.

Имат ли течните за цветно цветоотблъскващи агенти - да не се смесват цветовете при пране?

# 100
Някои вероятно имат, други не или поне не в достатъчни концентрации.

# 101
Взех за проба :

# 102
Аз за черните купувам течен препарат "за черно", не знам дали с нещо помага, по-скоро за собствено успокоение че съм направила каквото зависи от мен. Бях купила и едни кърпички пак за черно, но все забравям да ги сложа.

# 103
Аз за черните купувам течен препарат "за черно", не знам дали с нещо помага, по-скоро за собствено успокоение че съм направила каквото зависи от мен. Бях купила и едни кърпички пак за черно, но все забравям да ги сложа.
Аз всичките ги пера с прах за цветно, евентуално течен за деликатни и вълна, не съм забелязала тъмните да избеляват, освен когато просто остареят достатъчно, ама тогава не ги и мисля - минават в раздел "градина и ремонти" и толкоз.

# 104
И аз ползвам отделно за черни и тъмни ,отделно за цветни,за бялото -също,но като чета коментарите,май наистина всичко е za собствено успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт