Перилни препарати и омекотители - 76

• 54 783
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм на тема добавки още и за тях си пиша  Joy

# 196
  • На брега на реката
Избелители обаче...ама в течните от кислородните няма! Може да има само водороден пероксид, което не е същото..като натриев карбонат пероксид.

И водороден пероксид няма.

ПП: Полудяхте с тия проценти.

Хич не разбирам от тези хим.неща и проценти.
За мен е важно личното ми мнение и опит, а и споделения, разбира се!
Харесва ли ми как пере един препарат, не го заменям. Имам си прах за бяло, цветните пера с течен и имам течен за деликатни, толкоз!
Нямам и добавки, но всичко се изпира чудесно, дори работните дрехи на ММ /с помощта на Мелио/, които по някога са доста омаслени.
За жалост още ползвам омекотител, защото ММ мрънка, ако чорапите и бельото му са без!  Joy

# 197
За жалост чорапите се степват и трудно обуват... когато са и с повечко памук, детето се оплаква, да..та капвам и аз омекотител там, понякога.

# 198
  • На брега на реката
Така е, Тета.
Носим бельо и чорапи с възможно най-голям процент памук, а и за дрехите е така, ама има и изключения.
Мразя този сезон в който трябва да нося тънките изкуствени чорапи.

# 199
Може ли мнение за това Омо - https://www.hepsiburada.com/omo-express-fresh-capcanli-renkler-r … -pm-HBC00006ROOYV ? Как е като качество и заслужава ли си за 145Tl (7,30лв) за 37 пранета ?

# 200
Срещали ли сте някъде по паралелния внос тези омекотители?

# 201
Срещали ли сте някъде по паралелния внос тези омекотители?

Те са си официален внос , ама преди 8-10 години .
Няма никога да ги намериш, освен ако не са произведени преди 5-6-7 години . Или пък си купиш Kuschelweich , които също имат подобен вариант омекотител .

# 202
# 203
Течният суперканцентриран в лидл ще е на промо от другата седмица..около 5 лв за 28 пранета ще е. Мернах из брошурите.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:46 от Не се сърди, човече

# 204
# 205
Видиш ли basico и червена или оранжева опаковка - run away .

# 206
Да,не става.
Аз едно време се излъгах с един такъв течен в оранжева опаковка.

Ще заредя от дм лимитката пак.
Много ми хареса.

# 207
  • Велики Преслав
Добре. Препоръчайте нещо, което в момента е добро. Защото много от тези, което бяха добри ги развалиха. За бяло питам само.
Това?
https://maxxcleanbg.com/omo-professional-white-prah-za-bialo-pra … aneta-nemski.html

# 208
Дмските за бяло.

# 209
  • Велики Преслав
Много са малки опаковките. Има ли по-голяма от 2 кг. Аз пера бяло през ден!

Общи условия

Активация на акаунт