Перилни препарати и омекотители - 76

• 53 369
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък, освен казаното досега, съм убедена, че на всичко отгоре текстът е и преводен от не знам какъв език.  Срамота!
Ако ли пък не е преводен, още по-срамота!

# 481
Нормално е да пишат такива неща. Искат изделията им да са по-дълготрайни. Качествени хавлиени изделия нямат никакъв проблем да се перат на 60 С с години. Не знам изделията на тази фирма дали спадат към тях, не сме ги ползвали.

# 482
Нормално е да пишат такива неща. Искат изделията им да са по-дълготрайни. Качествени хавлиени изделия нямат никакъв проблем да се перат на 60 С с години. Не знам изделията на тази фирма дали спадат към тях, не сме ги ползвали.
Ако качеството на всичките им модели е същото, за което писах в темата за комбинираните перални със сушилни, язък за дългите указания - с тях и без тях положението е неспасяемо. Подчертавам, че визирам само конкретния модел, за останалите нямам и надали ще имам наблюдения, не посмях да купя втори техен продукт.
Това са кърпите: https://shop.yanabg.com/product/8103/%25D1%2585%25D0%25B0%25D0%2 … B5%25D0%25BD.html

# 483
[
Ако качеството на всичките им модели е същото, за което писах в темата за комбинираните перални със сушилни, язък за дългите указания - с тях и без тях положението е неспасяемо. Подчертавам, че визирам само конкретния модел, за останалите нямам и надали ще имам наблюдения, не посмях да купя втори техен продукт.
Това са кърпите: https://shop.yanabg.com/product/8103/%25D1%2585%25D0%25B0%25D0%2 … B5%25D0%25BD.html

Напълно нормално за цената. Надявам се не сте очаквали чудеса за 9 лв.

# 484
[

Напълно нормално за цената. Надявам се не сте очаквали чудеса за 9 лв.
Те не струваха толкова, когато ги купувах (сега не мога да преценя дали за целия комплект е тази цена 9 лв, която наистина е смешна, или само за една кърпа, но тогава една от големите струваше около 20 лв), а и не бяха на по-ниска, а на по-висока цена от останалите кърпи на пазара, с изключение на луксозни. Всъщност ги купих заради цвета, ако бяха на редовна цена като сегашната, не бих ги купила, дори и изкушена от него.
Никога нямам за критерий при покупка "най-ниска цена", даже се пазя от такива цени. Очаквала съм поне средно качество за тогавашната им цена, а от тях при първо пране падна многократно по-голямо количество мъх  от това, което съм събрала за 4 години ползване на сушилнята. Последиците съм ги описала в съответната тема.

# 485
Кърпите, които съм купувала преди 5-6 години от тях са страхотни. Тези, които съм купувала последните години са на късмет, повечето са занижени качество. Струва ми се, че слагат техни етикети на изделия, които са произведени от друга фирма и препродават.

Цената 9лв е за малка кърпа, като се избере голямата се променя на 19. В случая цената няма значение, защото на техния сайт за един и същи размер, цента се променя само с няколко лева, а разликата в качеството от модел до модел е съществена.

# 486
Честно казано, след поразията, която направиха (не съм ги и ползвала, оставих ги за колите), и без пари да ми ги дават, не бих ги взела. Няма как да се прецени качеството на изработка дори и във физически магазин. Имам над 20 комплекта кърпи (всеки от по 2 големи, средни и малки, общо 6 в комплект), те бяха първите ми и единствени засега български, с никоя от другите не съм имала проблем. 

# 487
Към онези от вас, които сами си поддържат пухените якета. Ползвате ли някакъв специален препарат за пух? Видях, че има един на Heitmann, както и такъв в Декатлон. Чудя се какво да купя. Досега съм прала само на ръка и с течен перилен препарат, но ми се ще за новите якета да пробвам някой специализиран. Идеи? Simple Smile

# 488
За всякакъв естествен косъм (вълна, пух, кожа) ползвам розовия гел на ДМ (denkmit) за деликатни тъкани.

# 489
Всеки препарат за вълна става и за пух, и за коприна.

# 490
  • Paris, France
С всякакъв розов, течен шампоан за вълна пера пух. Mir laine слагам обикновено, но не маха добре петна.

# 491
Момичета,с какво премахвате петната по цветните дрехи?Предполагам,че при майките това е рутина и сте измислили топ решение особено след някои мазни храни.
Моя близка ме уверяваше ,че с обезмаслител всичко е топ,но се оказа,че е обезцветила дреха и добре,че не я послушах.
Страх ме е да не се обезцвети от препарат за петна и имам нужда от изпитания ви съвет.

# 492
Аз ползвам този препарат и съм много доволна.🙂

# 493
Писала съм. Мазно петно посипвам с талк и го оставям няколко часа, по-добре цяла нощ. Изтупвам и пера. Нямам фал досега.

# 494
Аз третирам мазно с “веро”. Намазвам петното и оставям да престои поне една нощ. Изпира се. Пера всичко (без вълна, а коприна не нося) на 60С.
Някои третират мазното петно по същия начин, но вместо веро, намазват течен перилен препарат.

Общи условия

Активация на акаунт