Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 2

• 54 264
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Bambinkamalinka наистина е вкусна тортата, всички много я харесаха, препоръчвам я!

# 241
  • на брега на Дунав
Момичета страхотни торти сте направили.   bouquet. Майсторки сте вие ненадминати.
Тането а ти с твоите както ги наричаш импровизации направо ми скриваш шапката  Shocked. Тортата с бременнлийката която си постнала ме хвърли в оркестъра просто страхотна идейка  Joy hahaha.
Почнах да се засрамвам, че не съм правила тортики скоро, ама имам повод след седмица две и ще се развихря, че мойто фемили сега ме е емнало да пека мъфини и не мога да се откача да правя друго  Mr. Green.
Още веднъж БРАВО!!!!

# 242
И аз снощи направих една тортичка, защото имам РД, но нямам фото. Надеждата ми беше, че като донеса част от нея в офиса, ще я снимаме с нечий телефон. Така и стана, но се оказа, че кабела е забравен и ще ви пусна снимките утре. Sad

# 243
  • най-шареното място
Честито Porsha! Много здраве, щастие и любов!

# 244
Привет и от мен ето и моите  произведения:Рибарска торта-,торта Барби и кола

# 245
,,Дано се вижда вече

# 246
# 247
Porsha честит рожден ден и от мен!  bouquetТортата е станала страхотна!И аз правих днес торта за рождения ден на наш познат.Взех примера от един руски сайт които някои беше пуснал във фрума.Ето я и тортичката:

http://foto.arcor-online.net/palb/alben/76/5749976/1280_6430326235303961.jpg

http://foto.arcor-online.net/palb/alben/76/5749976/1280_3530626632336461.jpg

# 248
Светлето, страшна е тортата! Как правиш формата и каква е вътре-пандишпан, кексово тесто..... newsm78

# 249
Porsha,тортата вътре е шоколадов сладкиш с череши,а за формата на дупето използвах форма сърце обърната обратно,отгоре фондан,а бикините са от маслен крем(оцветен).

# 250
Пак нещо не ми е ясно. Как го направи тумбесто и толкова равно newsm78

# 251
Има ли разрез? Страшно си се справила! Дай моля и рецептата за сладкиша с черешите  bouquet

# 252
Използвах следната рецепта за сладкиша тъй като в нея има бакпулвер и сладкиша се надува в средата:

Шоколадов сладкиш с череши

125 гр.краве масло
1 ч.чаша pr.мляко
1 ч.чаша захар
3 с.лъжици какао
3 яйца
2 ч.чаши брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
череши от компот

Маслото,захарта,млякото,какаото се слагат на котлона да заврят.Разбиват се яйцата,брашното и бакпулвера и се прибавя шоколадовата смес.Най-накрая се добавят черешите и се пече на 170 градуса.

Като се опече сладкиша го загладих с малко маслен крем да позакръгля формта и като замръзна го покрих с фондан.
Нямам за съжаление разрез на сладкиша таи-като беше към подаръка а ние не можахме да останем на празненството таи-като сина ми е с висока температура.

# 253
Ей,супер е тортата ти Светле!  bouquet

# 254
 Porsha, Swetle страхотни торти!Така трябва да е,че да има човек от къде да се учи Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт