Лидл 186 - есенни трепети

• 223 426
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 835
  • София
Тъй тъй ден втори от купона за шамфъстък и вече го няма в магазина.

За моя изненада вчера вечерта го имаше в Студентски град и то в голямо количество.

Търся отзиви за робота. Ползва ли някоя от вас и от къде се снабдявате с консумативи за него?

И аз питам същото.

# 2 836
Аз когато имам купон награда за ядки, не успявам да намеря в наличност. А този чай на Делукс не съм го виждала, аз ги преглеждам , че си чакам прозрачните пакети от миналата година.

# 2 837
Тъй тъй ден втори от купона за шамфъстък и вече го няма в магазина.
Изоставаш, още вчера го нямаше Rolling Eyes
Вчера колежка си беше купила.

# 2 838
  • София
Турамису в  стъклената чаша днес ми хареса. Може би защото беше на хладно, но не в хладилник и крема се беше поотпуснал. Вчера беше студен и доста стегнат, затова съм го усетила по маслен.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 19:45 от Amiamo

# 2 839
Дъщеря ви купи за офиса робота. Много бързо се развали.

# 2 840
Подарявам

# 2 841
Кауфланд са по-дашни откъм ежедневните купон-подаръци, падат се продукти за по 1ст.
Забелязах, че откакто Лидл пуснаха ежедневните купони, от скреч картите нищо не се пада, само 'усмивка'

# 2 842
Кауфланд са по-дашни откъм ежедневните купон-подаръци, падат се продукти за по 1ст.
Забелязах, че откакто Лидл пуснаха ежедневните купони, от скреч картите нищо не се пада, само 'усмивка'
На мен 90% от скречовете са ми "усмивка", даже вече забравям да ги трия.
Има купон за 51% намаление на дамска тениска Найк, някой купувал ли я е? Каква ѝ е цената с отстъпка?

# 2 843
Clouded, 16,99лв

# 2 844
На мен 90% от скречовете са ми "усмивка", даже вече забравям да ги трия.
Има купон за 51% намаление на дамска тениска Найк, някой купувал ли я е? Каква ѝ е цената с отстъпка?
Онзи ден я намерих в щанда с преоценените на 17лв, намалена от 34. Логиката на купоните без цена е да намалят от цената на която е в момента, тоест 50% на 17лв. Нали така?

# 2 845
Здравейте! В болница съм с малкото ми дете. Като си идем вкъщи ми се иска не просто да изпера всичко, но и да дезинфекцирам. Има ли в Лидл дезинфектант за пране? Или от друго място да ми препоръчате?

# 2 846
Здравейте! В болница съм с малкото ми дете. Като си идем вкъщи ми се иска не просто да изпера всичко, но и да дезинфекцирам. Има ли в Лидл дезинфектант за пране? Или от друго място да ми препоръчате?

Аз съм доволна от този на ДМ, в Лидл не съм забелязвала да има.
Бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover

# 2 847
  • София

Препоръчвам този на Денк Мит от ДМ. Има с аромат, който не е силен и без аромат.

# 2 848
  • Велико Търново
Сладкодъвка,  бързо да се оправя детето! Вкъщи и стените помагат! Дм имат дезинфектант, но аз след болничен престои пера само на 60с, със прах с избелители, първо  предварително изплаквам и после ( след пране) допълнително изплакване и дори и след ужасна мизерия всичко е чисто. Всъщност с тези 2 изплаквания си внушавам че съм прала 3 пъти.

# 2 849
  • София

На тиган за под 10 минути, че не обичам меки зеленчуци и отгоре наръсих обилно натрошено овче сирене да ми даде калории, че само с треволяк не става, ще се събудя гладен посред нощ 🙃
Та, чудесна и супер бърза вечеря се получи.
Ще си купя пак и мисля да сложа допълнително гъби и още броколи. Но и само със сиренето ми беше много вкусно - така отопих тигана, че може да не се мие 😊

Общи условия

Активация на акаунт