Лидл 186 - есенни трепети

• 223 349
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 865
E сега ясно е, че капучино в пакетче не е като да ти го направят от мляко и кафе, но за службата става. И от пакетираните подобни напитки тези ми се струват най-сполучливи, но да - всичко е въпрос на вкус. Аз например не харесвам капсулите Беларом на Лидл. И скъпи нескъпи - купувам от тези на Нескафе долче густо.

# 2 866
Преди време съм взимала индивидуални дози от Кауфланд не помня на коя марка и бяха отвратителни. Имаха някакъв много химичен вкус, може и да са били стари, че ги взех на някаква промоция.
Питам, защото искам нещо за разнообразие на 3в1, ако ми се припие нещо сладичко следобед или вечер и да не влие много на съня.

# 2 867
Аз харесвам лидлското 3 в 1, не е толкова "силно" като Якобс и Нескафе. За следобедно ми е ок. Но и тук колкото хора, толкова и мнения. Взимала съм горещ шоколад в кутия, вътре пакетчета, детето го хареса.

# 2 868
Капучиното е с хубав вкус, но блудкаво , дори и да се сложи много повече от посочената доза на опаковката. И аз го бях взела за 1ст.,но не бих повторила.

# 2 869
  • София
И аз харесвам лидълското три в едно. Напоследък прекалявах с кафетата и получих едно треперене.. от както минах на по-слаби, се пооправих.

И тук да си кажа, в нашия Лидл мярнах кисела бамя и реших да взема - като я отворих, леле .. страшен киселчок. Излях всичко, премих няколко пъти и се пооправи. Просто не е моето.

Иначе обожавам чедъра им, винаги се запасявам.

# 2 870
Ще имаме ли нова тема, зимна?

# 2 871
Коледно-Новогодишна 😊 В тази връзка няма ли да пуснат купон за коледните лакомства, те ще свършат, докато се наканят 😋

# 2 872
  • София
Мисля, че миналата година купона за Фаворина дойде след средата на месеца. И сякаш беше от тези дневните, от календара 🙂 Пък може и въобще да не е така, де 🙃

# 2 873
Подарявам
Скрит текст:

# 2 874
Книгата на Манчев има ли я по магазините още и ако да - на 30 лв ли е?

# 2 875
Да, по 30лв е

# 2 876
До 08.12. 2024 г мисля, че може да се купи все още с купон за 9,99 лв. Който все още има наличен купон за книгата към тази дата, може да я купи на по-ниската цена.

# 2 877
До 08.12. 2024 г мисля, че може да се купи все още с купон за 9,99 лв. Който все още има наличен купон за книгата към тази дата, може да я купи на по-ниската цена.
Нещо ми е изчезнал бутона "Редактирай" - пропуснах да кажа, че имам купон за книгата, валиден още 3 дни. Ако някой го иска, да каже.

# 2 878
veni.bg, има проблем с редактирането през мобилната версия, работят по въпроса.🙂

# 2 879

Общи условия

Активация на акаунт