Лидл 186 - есенни трепети

• 222 930
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 30
Котешката тоалетна от Л добра ли е? Или в К да търся? Ако сте доволни от някоя, може и на лс да ми пишете. Благодаря!

# 31
Чушкопеците, които продават в Лидъл от известно време дали са добри? Някой купувал ли е от тях?

# 32
Аз купувам котешка тоалетна, но ще търся алтернатива. Топчетата пишу се разронват много лесно, а така се вмирисва цялото количество.

# 33
Аз ползвах лидълската котешка тоалетна, но не останах доволна (полепваше по лапите и я разнасяше навсякъде).
В котешката тема прочетох, че препоръчват тази в К, тяхната марка. Не съм я пробвала.

# 34
  • Буркина Фасо
Аз ползвах лидълската котешка тоалетна, но не останах доволна (полепваше по лапите и я разнасяше навсякъде).
В котешката тема прочетох, че препоръчват тази в К, тяхната марка. Не съм я пробвала.
по-добре, щеше да се разочароваш  rotfImbo 

# 35
  • София
Имам 4 купона за кайма. Защо са ми пратили 4 не знам. Подарявам ги някой ако иска
Скрит текст:

Купоните са избрани филиали, не стават за всички магазини.

# 36
Някой пита за чушкопека от Лидъл. Взех преди две години и лично на мен не ми е
удобен с тази тройка. Не се пече равномерно, при завъртане прегаря едната част,
пушеци много и вече съм се отказала от него.
Може някои да са доволни, но не и аз. В Кауфланд са същите.

# 37
Имам го от 3 години. Вътре успя да се напука. Ползван е десетина пъти и не му предвещавам дълъг живот. Със сигурност ще ми е последният.

# 38
  • София
Котешката тоалетна от Л добра ли е? Или в К да търся? Ако сте доволни от някоя, може и на лс да ми пишете. Благодаря!
Тъй като сигурно Fortuna е чела мен, да поясня. Обикновените хартиени пакети котешка тоалетна не стават нито в Кауфланд, нито в Лидл. И двете не правят стегнати топки. Разпадат се при вадене и се вмирисват бързо. А ако е останал малко бентонит, вместо да се стегне на топка, става на кал. В Кауфланд има кутии от 6 л. на К-класик, която е силно абсорбираща. Тя горе-долу става. В момента е 7,49 лв. Има и по-добри, но като съотношение цена/качество може да се каже, че става. Много е ситна, прави стегнати топки, които се почистват лесно, но се разнася много, въпреки килимчето, което съм сложила отпред. Освен това се праши при сипване и ровене, но все пак има някакво подобрение спрямо същата тоалетна преди половин година. Тогава почти се бях отказала да я купувам заради влошеното качество, но явно смениха доставчика и я пооправиха.

# 39
Таня, да, тебе прочетох.
Благодаря за уточнението, защото аз онзи ден загледах в К котешката тоалетна в хартиен пакет (явно не съм разбрала за коя става въпрос). Добре, че не купих. Ще търся в кутия от 6л.

# 40
  • Сливен
Здравейте, някой купувал ли е от лидл ел. сушилник? Доволни ли сте?

# 41
Сутиените от четвъртък стават ли за малък бюст? Имало ли ги е преди? Удобни ли са?

# 42
  • Сливен

Снимка от преди няколко часа,налична в Сливен  до автогарата магазина.

# 43
  • Пловдив
Ауууу, Oesi, що не ми я купии??? Blush Искам я!

# 44
Някой с мнение за този сръбски каймак. Хубав ли е? Нямам никаква представа какво точно да очаквам - нещо като меко сирене ли, или катък?

Аз ппц думата каймак я знам за горния слой на мляко като се свари, ама надали е това

Общи условия

Активация на акаунт