Лидл 186 - есенни трепети

• 223 012
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 45
Някой с мнение за този сръбски каймак. Хубав ли е? Нямам никаква представа какво точно да очаквам - нещо като меко сирене ли, или катък?

Аз ппц думата каймак я знам за горния слой на мляко като се свари, ама надали е това

Каймакът е нещо като сирене за мазане с вкус между сметана, сирене и масло. Не съм опитвала лидълския, обаче, за да дам мнение

# 46
  • София
Да, каймака е като безсолно топено сирене, като това от кутийките.
Внука го харесва и редовно закусва филия, намазана с каймак, сладко от ягода и нарязан салам. Всичко заедно, но така иска.
За мене е нещо като по-плътна сметана.
До скоро беше в малки опаковки по 100 гр.
После те изчезнаха и се яви този.

# 47
Каймакът, който съм яла няколко пъти в Сърбия няма нищо общо с лидълския в който и да е вариант.

# 48
Подарявам от скреч карта
Скрит текст:

# 49
Ако някъде я има на такава цена и някой желае да ми я прати, веднага я взимам? Hug

Снимка от преди няколко часа,налична в Сливен  до автогарата магазина.

# 50

Здравейте, мнение за този душ комплект  ако някой е купувал?

# 51

Деликатесен пъпеш от Лидл,изненадващо много вкусен!

# 52
  • София
Аз все ги подминавам последните дни защото ми изглеждат неузрели, а са така зелени отвън като този.
Когато назад във времето съм купувал деликатесен пъпеш, е бил жълт отвън.
И гледайки го този дори нарязан, пак ми изскача асоциация с недоузрял.
В грешка ли съм?

# 53
  • София
Такъв им е сорта. При промоцията преди 2-3 седмици и аз купих един със страх заради зеленото. Оказа се разкошен. След ден-два купих още 2, но от друг Лидл и макар да бяха със същия вид, бяха някак изсъхнали. Нямаха изобщо сочност. Едва изядохме първия, а вторият, който беше на пода в килера, почерня за 1 денонощие. Половината го изхвърлих. Не знам как може да се разбере дали е хубав или престоял някъде. От тогава не смея да купя, а виждах и в други магазини пъпеши от същия сорт. Simple Smile

# 54
Банановия сок от брошурата - намаления - е ужасеееен Cry
Беше ми любим преди. Развалили са го много.
Преди беше по-гъст, сладък, да, но по-гъст.
Сега този е направо отровно сладка вода. Направо водорльок, изобщо не бих го нарекла сок.

# 55
Някой пробвал ли е маркерите за бяла дъска? Трият ли се лесно? И трайни ли са?

# 56
Ако имате купон за фъстъци:

Да имате предвид, че опаковката не изглежда така.
Това е опаковката:

Доста нови артикули има. Нямах много време да снимам, че магазина затваряше, а беше пълно с народ.

Летни сокове някакви - пиня колада и маргарита и разни коктейлни такива. Но ми се сториха скъпи.

# 57
  • shumen
Бананов сок веднъж взех и го изхвърлих,че никой не го хареса вкъщи и не го пи.

# 58
  • София
Кърпата за коса попива ли добре? Цената е много добра, но не знам какво е качеството.

# 59
  • Mediterraneo
Ох, тези "летни" сокове са толкова вкусни! Не гледам етикети обаче. Пиня колада, мохито, ягодово дайкири, аз добавям Бакарди и стават разкошни бързи коктейли.

Общи условия

Активация на акаунт