Лидл 186 - есенни трепети

• 227 986
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Изварата винаги ли е от един и същ производител?
Днес купих 2 пакета, но се замислих, дали има хубава и по- лоша от друг производител, но със същия етикет за Родна страха.
Не мога да ти отговоря конкретно, но хвалената е с локация на картата Карлово ( Ем Джей Дериз ).
За други продукти е коментирано в темата, че са с различни производители в различни магазини.

# 316
  • оттам, откъдето започва България
+1 И моето мнение е същото. Скоро някой беше писал кой произвежда киселото мляко Пилос. Според мен е различен производителят в различни региони в страната.

# 317
Леле, браво на теб!
Затова винаги гледам цената на килограм (за месото) - намалено, ненамалено... Още като отвориха Лидл беше голямо надхитряване с тарелките им от по 600г и цената съответно за този грамаж (в другите магазини все си беше цена на кг). Досадно може да изглежда, ама се свиква, вече и мъж ми взе да обръща внимание колко е цената за кило.
В Лидъл на етикетите има ли цена за килограм?

# 318
  • Варна
Изварата винаги ли е от един и същ производител?
Днес купих 2 пакета, но се замислих, дали има хубава и по- лоша от друг производител, но със същия етикет за Родна страха.

Има една на Pilos, кръгли малки вакуумни опаковки, около 275 грама бяха. Честно казано не съм заглеждала има ли ги сега. И те са чудни, но 1 опаковка е малко, трябват поне 2, и са по-скъпи.
Ето снимка намерих:

# 319
  • София
Има. Разбира се, когато килограмът е приложима мерна единица за конкретния продукт. Може и да е за литър.

# 320
  • София
До днес:

# 321
Зеления етикет доколкото помня намалява от редовната цена. Отдолу може да е имало оранжев, но мисля че не намалява от цената на оранжевия.
Купувала съм "двойно намалени" продукти, чиято цена е намалявана първо с един стикер, а после с друг. Със сигурност оранжев+оранжев. За оранжев+зелен не съм съвсем сигурна.🤔
Пуешките бутчета, които купих на 15.09., бяха намалени с 50% от промо цената, на която се продаваха последно, не от редовната:

Потърсих си първо дигитална бележка, за да видя как е отразено там намалението- оказа се, че тази бележка изобщо я няма сред другите.🤔🤔 А попитах касиерът дали се е отчел Лидъл+, каза "Да."...🙄 После ходих на съседната каса, за да ми върнат разликата в цената, че едната опаковка ми я бяха таксували все едно няма зелен стикер 50%.

# 322
  • София
Да докладвам за етикетите от току що ( София, Канала ) : Всички оранжеви и зелени са 20% с изключение на зелени на прясно месо и заготовки, както и на пакетирани или фолирани плодове и зеленчуци, които са 50%

# 323
А уж специално въведоха зелените стикери с -50%...🙄🤐

# 324
  • София
Искам да се извиня за размазаните снимки. Пуснах ги в движение, а малко недовиждам. Simple Smile Едва сега видях, че хич не са на фокус. Всички етикети бяха за 20%, независимо от цвета. И пакетираните салати бяха така. Месо почти нямаше, но трите пакета, които стояха в хладилника, бяха с оранжеви етикети с 20%. Толкова препълнен кът с преоценени продукти не съм виждала. Simple Smile

# 325
Подарен

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 09:08 от DayInMay

# 326
Имат някакъв бъг явно и не отчита винаги оранжевия етикет. При последните пазарувания имам все път поне по един продукт с неотчетено намаление. А съм си ги маркирала сама и съм убедена, че съм сканирала оранжевия баркод.

# 327
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните са подарени.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 19:29 от Viara T

# 328
  • Mostly in my mind
Виждали ли ли сте някакво шоколадово червило? Ако да, къде стои и на каква цена е? Не го откривам в каталога тази седмица? Да не е от серията Емили в Париж?

# 329
  • София
Леле, браво на теб!
Затова винаги гледам цената на килограм (за месото) - намалено, ненамалено... Още като отвориха Лидл беше голямо надхитряване с тарелките им от по 600г и цената съответно за този грамаж (в другите магазини все си беше цена на кг). Досадно може да изглежда, ама се свиква, вече и мъж ми взе да обръща внимание колко е цената за кило.
Има, да. Ако е на редовен етикет, е обикновено долу много ситно. На тези намалените е до намалената цена (вижда се и на снимките в предните постове).

Виждали ли ли сте някакво шоколадово червило? Ако да, къде стои и на каква цена е? Не го откривам в каталога тази седмица? Да не е от серията Емили в Париж?
Да, от същата серия е! 3 или 4 червила в кутия бяха, доста симпатични. Simple Smile При седмичните промоции, "ново в понеделник" трябва да съм ги гледала.

Общи условия

Активация на акаунт