Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 730
  • 494
  •   1
Отговори
# 135
  • España
Айде и аз.4ета редовно ,ама не пиШа,Щот сте лоШи с новобранците-страх маа да не ме сдъв4ате.
ина4е се казвам Зори,28 г.,сега живея в испанско,ина4е съм от Пловдив.
Анкета да попълвам ли?

# 136
  • До хладилника, който обичам
Анкета да попълвам ли?
Не, ти пък!

Снимка по бански в цял ръст, придружена от номера на банковата сметка с пин-кода към нея е напълно достатъчно.

# 137

Други пловдивчанки няма ли да се включат бре? Никой ли не ще да си правим Пловдивска форумска среща  Party Стари, млади ... "кучета" от всякяква възраст и порода са добре дошли  Mr. Green
включвам се Laughing, засега съм в София Sad но може и да кацна на родното пловдивско парти Simple Smile
аз така и не знам старо куче ли съм Mr. Green Но теми за рождения ден и ЛС получавам...значи сигурно съм...Значи няма да си търся другарчета Laughing Но ако все пак някой ме е харесал, да казва Hug Обещавам да не бъда много лоша Blush

# 138
Ей, за два часа излезнах и сте заформили пазарлъка Laughing
Някой ако иска да го осиновявам да свирка  Whistling , гладен няма да остане  Mr. Green

mylenka   ти какво плачеш, малко ли другарчета имаш вече? Thinking

# 139
Някой ако иска да го осиновявам да свирка  Whistling , гладен няма да остане  Mr. Green

Whistling
ПУ първа
  Mr. Green

# 140

ПУ първа
  Mr. Green
Баси, изпревари ме!  Close
Лео, вземи и мен.  Praynig

# 141
Айде и аз.4ета редовно ,ама не пиШа,Щот сте лоШи с новобранците-страх маа да не ме сдъв4ате.
ина4е се казвам Зори,28 г.,сега живея в испанско,ина4е съм от Пловдив.
Анкета да попълвам ли?
Шегуваш ли се?Може и тук,обаче..
Та,гълташ ли?
Въпросът е за всички непопълвали анкетата..Благодарим  Hug

# 142

mylenka   ти какво плачеш, малко ли другарчета имаш вече? Thinking

newsm18 МНО- ГО СМЕ, СИЛ- НИ СМЕ  newsm18    ura

# 143
Аз отивам на лов в Татковци.
Вие си губете времето тук.

# 144
  • София
Аз другарчета във форума вече си имам и им се радвам много, ама хайде да се представя и сред клюкарките Wink Всъщност не знам какво точно се има предвид под "новак". Отдавна пиша в някои подфоруми. Тук предимно чета. С други думи съм от незабелязаните и тихо страдащи Wink Форумът го открих преди повече от година, покрай бременността. Постепенно ми стана любимо място. А Клюкарника отдавна съм го признала за неофициална информационна агенция - не ми трябва радио или вестници, тук научавам каквото ме интересува, че даже по-цветно отколкото по новините. Забавлявам се с някои теми, а други ме потрисат, но то също е част от забавлението  Party

# 145
Еовин, къде се буташ и ти при новаците а? Знам та аз теб отдавна пък ти младо яре искаш да са изкараш ся. Hug

Бу, ни съ притеснявай кака. И мен никой ни мъ ще явно. Много лоши ли изглеждаме що ли? Хайде бе хора-стара чанта ама лачена дет се вика съм аз! Laughing

# 146
  • При хората, които обичам
еее, те новаците не могат да се вредят от вас, бе

# 147

Ти пък що плачеш   Crossing Arms
Нали сме другарчета  Whistling Laughing

# 148
Еовин, къде се буташ и ти при новаците а? Знам та аз теб отдавна пък ти младо яре искаш да са изкараш ся. Hug

Бу, ни съ притеснявай кака. И мен никой ни мъ ще явно. Много лоши ли изглеждаме що ли? Хайде бе хора-стара чанта ама лачена дет се вика съм аз! Laughing

Лачена ама влачена Mr. Green
Иначе те искам за другарче. ( модераторите  са ми слабост)--пък и с връзки после Mr. Green

# 149
Мда, права си, аз съм 164 потребител на тоя форум Laughing Направо от основателите, макар че започнах да пиша година по-късно от регистрацията...Едно от най-старите кучета съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт