Отговори
# 360
Сега, понеже ми подхвърлиха идеята, че Суна има пръст в тази история. Може би е говорила на двамата различни неща в болницата. Може ли Ферит да мисли, че Сейран не го е искала, а Сейран да мисли, че Ферит си е тръгнал?

# 361
Да, бе все Ферит ви е виновен. Момчето беше изпъдено от болницата и не е допуснато в стаята на любимата си, с която до вчера умираха един за друг. Аз, пък се радвам, че не го виждам след две години да го изнасят от кръчмите   безпаметно пиян. Продължил е както може. Това, че се е заиграл с кака си, не значи, че са стигнали по- далеч. Може и той да играе подобно на Сейран. Той не можа с Невра, какво ни кара да си мислим, че с тази е успял?
!!!!!
Juliya ♥️♥️🎯 благодаря, че го написа вместо мен!

# 362
Сега, понеже ми подхвърлиха идеята, че Суна има пръст в тази история. Може би е говорила на двамата различни неща в болницата. Може ли Ферит да мисли, че Сейран не го е искала, а Сейран да мисли, че Ферит си е тръгнал?

Това би унищожило образа на Суна. Не вярвам, особено след като научи за болестта на сестра си.

# 363
Аз пък мисля,че би било логично и двамата да са продължили  напред, не на ужким.
Това,че имат отношения с нов човек не означава,че са спрели да  се обичат..
Много мъже и жени са  в тази ситуация- между  сегашен партньор и бивш, някои между официален  и таен.Satisfied Имат право да продължат да живият и да търсят щастието си.

# 364

Може, може, защото Сейран вярва най-много на сестра си.

# 365
Ponky, имаше такива времена, но те отминаха отдавна.

# 366
Според мен, този сезон ще бъде силен. Връщам се отново на промото. Сейран беше с протегнати ръце към Ферит, а той беше се отказал. Такова беше и тълкуването от постнатия анализ на психоложка.
Дали в този сезон няма да бъде битката на Сейран за Ферит?  До сега беше битката на Ферит за Сейран.
Сега сигурно ще обърнат тренда. Особено когато Сейран види връзката му с Дияр.
Дали образът на Ферит не се прие много от турското общество, понеже едва ли не той беше изцяло отдаден на една жена, която се отнасяше с него доста свирепо в някои моменти. Образът на Ферит харесва повече на жените, но на мъжете дали харесва толкова? Непрекъснатото плачене на Ферит мисля, че никак не се харесва на мъжкото съсловие.
Сейран връщайки се в имението дали няма да започне война с Ферит?
Много въпроси и ще си чакаме отговорите, ако решат да ни ги предоставят.

# 367
През миналия сезон, нали имаше спойлери, че Сейран разбира за "мераците" на Суна.
Нищо чудно да направи жертва за кака си, но виновницата може да е и Суна- да ги раздели.

# 368
Прочетох мнение в Х (не е спойлер), че Сейран може да е ядосана на Ферит и затова да го гони, защото той е искал тя да се лекува, а тя е искала дете вместо лечението. Може и да има нещо такова. 🤔

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 23:39 от Lilia*

# 369
Е, до края на втори сезон все още й вярваше, но се пише, че сега ще вярва на Синан и това с предложението за брак е игра пред Суна и Абидин.
Ама и погледа на таз куку Суна подсказва, че нещо не е наред.

# 370
Добре де, и все пак още не знаем причината за това, че Сейран вече не иска Ферит до себе си.
Това ми се струва нелогично след думите и преди припадъка, че най много обича Ферид.
Тук има някаква друга причина и тя е по голяма от болестта и.

# 371
Момичета,според мен на Сейран не са и дали много надежда за излекуване и тя е решила да скъса с Ферит за да не страда той,след като тя си отиде.Синан е болен като нея и двамата се сприятеляват в болницата и си разказват мъките.Болестта ги сближава,но не като любовници,а като приятели.Между временно Ферит естествено е съкрушен.По какъв начин и как се среща с Дияр не знам,но явно,че и тя е имала такава "невъзможна" любов като неговата и го разбира как се чувства.Това "тръшкане" на дивана е може би за да и покаже,че не може да се забрави невъзможната любов и нито той,нито тя ще могат да бъдат с други хора.Точно както Невра постъпи с него и той не успя да бъде с нея,а избяга.Сейран е разбрала за Дияр,решила е,че вече е забравена и Ферит се е излекувал от любовта си към нея и ще изгради нов живот и решава да сподели съдбата си със болния си приятел,на когото сигурно също не му остава много.Но....срещата с  Ферит ще е съдбоносна и за двамата.Тази среща в МОЛ-а,помнете ми думата,ще е точно в края на епизода.Не знам как ще се развият събитията по-нататък,може би ще зависи от рейтингите,но на мен не ми се гледат вече едни и същи истории,поднесени с различни актьори.Отново имаме същия сценарий,като във втори сезон,но поднесен по друг начин.И какво от това,че накрая ще свърши с хепи енд?Цял сезон ще гледаме същите изцепки и в последната серия ще ни поднесат щастливата 3-та сватба и щастливите родители с 3 деца както в другите турски дизита ли?Благодаря!Аз точно заради това не гледам турски сериали.Едно и също.Обикновените клишета.300 серии главните герои се търсят и все ги правят на глупаци и в края,в една серия,сватба,раждания,деца и много щастие.Жалко за вълшебството от първи сезон.И да ви кажа,не зная кой е по прецакан,Мерт или Ферит.На Афра/Сейран/ и намериха младо момче,а Мерт/Ферит/ трябва да играе с "кака" си и при това да има химия.Но браво на момчето.Като видях как я "тръшна" кака на диванчето,много добре му се получи.Едва ли,обаче,ще я целува както Афра и дали изобщо ще я целува да не говорим за някакви по-горещи сцени.Но няма да я има и магията Мерт/Афра,по-точно Ферит/Сейран.Общо-взето,старата песен на нов глас.Сериала се превърна в обикновеното турско клише.А можеше да се направи нова история с много по драматични събития и без любовни драми.

# 372
Добре де, и все пак още не знаем причината за това, че Сейран вече не иска Ферит до себе си.
Това ми се струва нелогично след думите и преди припадъка, че най много обича Ферид.
Тук има някаква друга причина и тя е по голяма от болестта и.

По голяма причина от болестта и да не иска да вижда Ферит..
Е да имат дете,което крие...?Възможно ли е Expressionless

# 373
Причината за раздялата няма значение.  Вместо да ни натресат тава, което  хем е, хем няма да е връзка с други и интимност. Можеше да видим работещ Ферит,учещ, да има.интриги за бизнеса. .. Не спиращ да тренира, да пътува, да е във фирмата, в магазини, от среща в среща с бизнес партньори. Изцяло обсебен от работа, вкопчен в нея, за да не мисли за Сейран.
И Сейран  така, от сутрин до вечер заета, учеща, работеща,сбъдваща мечтите  си....
И след 2.години  се завръща  и хоп среща в мола. Вместо това, ще гледаме  фантасмагория, после ще ни увещават, че нищо не е станало, това което  сме видяли не е така и се въртим в.кръг.

# 374
  • Ямбол
Момичета може пък нещата да не са чак толкова зле,смисъл щом не са заедно нещата са зле,ама може пък само така да започва новия сезон,но с последващите серии нещата да станат супер интересни.Пак ревности,пак страдащи един за друг и после бам събират се наново сватба,бижутерия и бам бебенце,ей че хубаво ще бъде. Аз ще си ги чакам двамцата нещо ми подсказва,че  любовта им ще възкръсне като феникс от пепелта.Абе хубаво ще е...... Мисля си,че финала  ще е бомбастичен  🧿❤️🧄 ПУ Пу Пу айде заплювам си ги 🧿❤️
P.S : " Няма такава любов" .Достатъчно е в края на фрага техните погледи- има болка вижда се,но има и много ми липсваш - обичам те повече от живота си. ❤️‍🔥

Общи условия

Активация на акаунт