Отговори
# 585
Сега чакат майката на новия да каже на Сейро, че си чака обещаното на сина ѝ...

На Феро трябва да го обясни това 😁 кой знае Сейро какво е обещавала.
Четвърти сезон ще чакаме вуйчо му да дойде.

# 586
Аааа, не заета е! Ще ходи на конкурс с някакъв филм! 😂😂😂 Бирса писа! 😂

Добър вечер,ако крият жена да не връщат Бучето,нали е безработна...само тя липсва в картинката Cry

# 587
https://www.instagram.com/reel/C9FzuZdIFRJ/?igsh=MW5nejRucTQzMHh0OQ==

Хайде отново любимото ми клипче...Сейфер ще има и ще са горещи...офф как ми се ще в 3 серия сега,Феро да я натисне и да миряса и тя и ние Stuck Out Tongue Winking Eye

# 588
  • София
Още се смея JoyJoyJoy

Не ги знам какви са им стратегиите, но взаимодействието им е под всякаква критика, а всеки зрител повече е повече пари.

# 589
Имаме новина! И Афито , и Рамо са харесали последната публикация на Ерсин! 🙄
 Ако въобще означава нещо това, но пак е нещо! 😂😂😂

# 590
Те и поста на Берил харесаха и двамата. ❤️😃

# 591
Майката на Синан като каква ще го играе сега?Да не вземе Халис да се влюби в нея,че леля Хаттуч къде ще търси яма със вар в Истанбул.Момичета,малко разведрихме обстановката.Много ми е приятно тук.Не разбрах кога се стъмни,че и дъжд заваля.Благодаря ви.

# 592
“Дяволът носи Прада!” Красив и модерен Рамо! ❤

# 593
В Истанбул даже ще е по-лесно, ще я бутне в морето.

Онур продължава да ни изнервя. Нови партньори има в живота им, кой сгоден, кой ще се, обаче нямало да могат да се отделят един от друг. Пълни глупости.
В Х си направили стая, кой знае какво се успокояват, нервни се смеят. Успях да схвана този да не излезел като Исханлъ, луд.

# 594
stasha_s А,не.Тоя ще излезе чок  тарикат.Хем ще открадне снахата на Халис,хем ще му вземе имението,хем ще му измъкне и бая пари за да открадне документите за Ялъто.Па сигурно и мама ще настани удобно да се радва на "морския изглед".Между другото,този Синанчо наистина ми прилича на момче от "махалата".Понеже живея на един хвърлей място от нея,наричам си я "квартал Безгрижие",и непрекъснато се сблъсквам с такива Синанчовци.Дойде ми и даже наум да си ги кръстя "Синанчо от квартал "Безгрижие".

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 23:16 от mimi 65

# 595
  • София
Привет, дружки!
Изгледах фрага и си викам, добре, че още не съм догледала сезон 2. Ще позачакам първите 5-10 епизода от новия сезон, че чак тогава ще се прежаля.
Аз затова не обичам ГГ да се гаджосат в началото или по средата на проекта. Към края може, че и да се разделят, проектът вече е битти. Ама, любов, не пита. Сега този не искал да играе с другия, и така. Млади са, зелени са, дано не им се отрази много на играта.
Сценарият на сезон 3 е клише до клише. Да не говорим, че "голяма" любов за едни си остава голяма, за други- поредната голяма. Знам, ще кажете, това е the real life. Съгласна съм, ама нали затова гледаме филми и четем книги, за да попаднем в един по-романтичен и идеален свят. Поне някои от нас, де, че сегашната реалност е смяна на партньори до дупка.
Нищо, де. Чета ви аз периодично и се информирам от вас. Дано е на късмет сезон 3! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 00:34 от missence

# 596
Fi79,моето понятие за възка съвпада с твоето,но не и когато става въпрос за семейството ми
С тях аз имам нещо повече от връзка-всички знаем какво ,няма нужда да пояснявам
...
Или,може би влагаме различно значение на тази дума
Val*, най-вероятно разминаването в идеята ни за връзка идва от различния смисъл, който влагаме в думата.Аз, дори и когато иде реч за семейство, пак говоря за връзки в семейството, оттам и често използвам израза семейни връзки. Връзка майка-дете, баща- дете, майка-баща, братя-сестри, братовчеди, чичовци, лели и т.н. са все връзки, а какви измерения ще приемат и придобият е строго индивидуално. Вие, явно, сте от благословените да имате семейсто със здраво изградени и стабилни връзки помежду си (затова и ви е трудно да използвате тази дума и да я съотнесете към думата семейство), но не пренебрегвайте факта, че има семейства с напълно скъсани такива. И докта имаме свободата да избираме своите приятели, своите партньори и въобще средата си (дори и тази група сами сме си я избрали и градим връзки вътре в нея), то изборът ни за семейство ни е напълно отнет. Някои от нас имат роднини, с които споделят само общи гени и нищо повече. Реално те имат някаква родстевна връзка помежду си, но само толкова. Онази, другата връзка, при която душата ти трепва и разпознава някого като човек от твоята порода е много по-важна и ценна, лично за мен.
Съгласна съм, че Ферит припозна Сейран като сродната му душа, като ин на неговия ян, като липсващата половинка, с която правят едно цяло. И да, съгласна съм, че измеренията на тяхната връзка са несъпоставими с връзката му с Пелин, но и двете ги наричам връзка. Аз дори не мога да се сетя за дума, която да замести думата връзка. Напълно отворена съм за предрожения, разбира се.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 01:13 от Fi79

# 597
Fi79 Ще си позволя да ти отговоря преди VAL.Извинявам и се за което.Когато не се виждаш или срещаш с роднини по някаква причина не означава,че не си свързана с тях.Сама каза,че човек не избира семейството си,но има избор как  и с кого да изгради своето семейство.В този случай,човек остава свързан с неизбраното  си семейство и неизбраните си родственици чисто биологически,без значение в какви отношения сте и не можеш да скъсаш тези връзки колкото и да ти се иска.Но новото семейство идва първо не с кръвната връзка,а с любовта,с "пеперудите които пърхат в стомаха ти" и "розовите очила" с които гледаш любимия.От теб зависи дали тази любов ще премине в обич или ще си отиде така както и е дошла.И ако любовта премине в по-висшата си форма,обич тогава приемаш човека до себе си с всичките му качества и недостатъци,защото колкото и да си сложил "розовите очила" няма съвършени хора.Децата идват на тоя свят и тук няма повече "розови очила".Направо си обичаш и си готов да дадеш живота си за тях.За мен думата "връзка" никак не е подходяща особено за децата.Връзката с тях я имаш още преди раждането им,друг е въпроса дали ги обичаш или са нежелани.За съжаление има и много такива случаи.За щастие не са масови.Та думата с която можеш да замениш "връзка" е просто "обич".Ти просто "обичаш".Но "обичта" е различна.По един начин обичаш родителите си,по различен начин обичаш приятели,по различен начин обичаш съпруга си,по различен начин обичаш и децата си.И точно заради съществуването или липсата на обич ти е приятно да общуваш с някои хора,независимо от техните качества и недостатъци или да не общуваш, дори и качествата да са повече от недостатъците.Няма "връзка" има просто "обич" и ако тази "обич" е споделена,тогава можеш и "планини да повдигнеш",но ако не е, тогава се "спасяваш" както се казва поединично.Ако ти "пука" за някого значи,че "обичаш" и няма значение дали общуваш с този "някого",но ако не ти "пука",ако ще и денонощно да си свързан с този  "някой" означава ,че не виждаш причина да обичаш.Та моята вълшебна думичка е "обичам".

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 02:09 от mimi 65

# 598
Fi79,заподозрях,че влагаме различен смисъл на думата "връзка" и разбрах,че ти си разбрала..
Ти имаш предвид може би кръвните връзки,а аз -връзката в отношенията между двама съвсем непознати хора
Да,аз съм от благословените,със съпруга ми сме заедно от 15-годишни.Бяхме съученици ,съседи и състуденти....
Връзката с него премина в любов,после в обич /както каза Мими/,а сега в безрезервна подкрепа и взаимно уважение и разбирателство
Затова казах,че "връзката" е основата,но тя е на много по-ранен етап в отношенията между двама
Но,тук става въпрос не за нас,не за мен
Става въпрос за Ферит и Сейран
Тяхната връзка започна много след като ги ожениха насила
Даже изобщо нямаше такава
А Ферит в това време наистина беше във връзка с Пелин
Оттук идва и разминаването ни в харесването на героя
Аз смятам,че той постъпваше много джентълменски с Пелин,защото самият той смяташе,че ще се разведе в най-скоро време и ще продължи живота си както преди
Никой от тях двамата не се обвърза от първия ден с обещания за семейство
Дълъг процес на привързване и харесване се получи,докато накрая не се превърна в любов
И при нея и при него
Ето затова не мисля,че това тяхното още е връзка.Те нямаха такава в отношенията си
При всички положения Сейран винаги ще сравнява и ще помни Ферит само и единствено с добрите му постъпки,защото тя разбра защо той постъпва така и му прости
А Ферит винаги ще търси своята Сейран в другите жени,защото тя наистина не е като другите...
Смятам,че достатъчно отнехме вниманието на аудиторията с нашия дебат
Удоволствие е за мен да водя толкова интелигентен спор

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 07:49 от VAL*

# 599
  • София
Добро утро с една от любимите ми снимки зад кадър

Днес чакаме фраг, ако са измислили какво да сложат в него Joy
Както е казал Айнщайн - Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 09:10 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт