Отговори
# 720
Рени, благодаря за превода!

Тази Пелин, не знам какво е очаквала, като влезеш с двата крака, по принцип, се дава директно червен картон. Феновете били бъркали реала със сериала, ами не ги бъркаме.

Липсваше ми Кязъм ага.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 23:21 от stasha_s

# 721
Ох, от сърце се смея с Дирен , няма такъв образ.
1,50 човек как подскача , как само играе!Много го харесвам.Кязъм не ми е любимец , но има доста добри комични моменти!😅

# 722
Fi79, винаги ми е било странно, колко добре разбираш Сейрн, и колко зле Ферит.
От теб прочетох преди време, че не е мръднал, за толкова епизоди, а сега че е страхлив хлапак Joy
Честно казано не вярвам да го мислиш...
На мен също ми е много странно как някой разбира много добре Ферит и въобще не се е докоснал до същността на Сейран. Това в кръга на шегата. Simple Smile
Иначе аз продължавам да твърдя, че за два сезона този образ не го развиха грам. Не претърпя никаква промяна (дори и когато виждахме уж някаква, тя беше външна, а не вътрешна). Наблъскаха го в една елементарна схема на поведение и скалъпиха една още по-елементарна психология на героя. Силно се надявам в трети нещата по отношение на него да се променят. Ферит е инфантилен (самата Сейран казваше неведнъж, при това с известна доза нежност,че е като дете; ако трябва да съм съвсем точна, сравняваше го с 8-годишно момче) и оттук ми дойде хлапе. Също така може да е смел до безразсъдство (луда глава, както се казва и много присъща черта на хлапетата), когато се изправяше пред главорезите на Сертер или пък Тарък. С една дума той от куршуми се не плаши. Това обаче отново е проява на липса на зрялост, нищо повече, и далеч не е смелост, разбирана като черта на мъжки характер. Що се отнася до отношенията им със Сейран... там много често се държеше точно като страхливец. Мисля, че обяснявах за страха му от изоставяне, който при него е патологичен. Този страх го превръща и в лъжец. Не играе с открити карти, все шикалкави, все нещо прикрива и премълчава. Уж за доброто на Сейран, но лъжата си е лъжа, страхът си е страх. И все пак, аз искрено се радвам на СейФер като едно цяла. Сейран си е Ин на Ян-а на Ферит, каквото и да си говорим.
 Между другото не виждам никакво противоречие в думите си от първия ми пост до сега. В интерес на истината, тук се опитвам да съм по- обрана в думите си за Ферит. Насаме често си го наричам егоистичен, нарцистичен и токсичен хлапак. Wink Много често съм му бясна, но пак си го обичам, споко! Simple Smile

# 723

🧿🤍🪬

Мис Турция! 🥺
Скрит текст:

# 724
Аз така и не разбрах защо Мерт и Афра се отследваха? Някой да ми обясни, че много се дразня вече… 😁

# 725
Рени мерси за превода  Flowers Rose
Хареса ми фрага ,хайде да идва по-бързо петък  Simple Smile
Този Синан вече абсолютно не ми харесва,дано Кязъм да го набие като за начало и после Ферит за изпроводяк  Angry
Ама Кязъм какъв е боен самоооо Simple Smile Хич не се е променил ,но и Орхан и той си я кара по-стария начин явно Angry За Орхан имах надежди да се поправи, дано там да има някаква интрига ,че тая Бетюл доста нахакано го каза това за бременността Thinking

Как ми липсваха твоите коментари.Отново ме разсмя.Бой за "добре дошъл" и за "изпроводяк",мнооого ми хареса.

# 726
  • София

Аз много искам да знам кога са снимали сцената със сблъсъка между Сейран и Ферит, дали наистина тогава или сега наскоро. Ако имаше кого да питам щях.🤭🤭

Мистери, кое те притеснява? Че всичко е планирано ли или нещо друго?

И аз искам да знам кога е снимано това. Като се снимаше сватбата имаше хора на снимачната и казаха,че Мерт не е там и сцените ще се доснимат. Днес дори имаше клип, но не знам нов ли е. Коментираха и в Х - снимат ли Афра и Мерт, никой не знае къде е сетът. Само за мола направиха големия панаир.
Иначе мисля, че всичко е планирано, но не бих казала, че ме притеснява.
Та Кирилова кой ги знае защо са се отследвали, нали се били разделили.
Поне днес Емре отрече онези гадости за Афра, че не искала сцени с Мерт.

Ох, чета сега в Х, ама не е само това, дето писах по-горе. Ами ръката на Мерт, хахаха. Коментарите в предаванията по телевизията също ги пропуснах...

# 727
Кирилова, юли месец ако е станала ясна идеята за сезона и за сценария, Онур знае, че феновете искат СейФер, в момента, в който стане ясно, че няма да има СейФер то те ще се пренасочат към АфРам мигновено; и никой няма да говори за сериала. Съответно, ако няма и АфРам, феновете ще търсят утеха в сериала и ще ровят за мигове контакт. 😃
Аз от известно време си го мисля, ами ако наистина се съгласили на такова режисирано фиаско? Силно ми се иска да не са и да имат самоуважение вместо да се продават, за такива неща.😅

# 728
Орхан голям чапкън го пишеха и него, пък му изкараха Бетюл от нафталина. Четири години, че може и повече,  на този чапкън, не му е омръзнало да я употребява, вероятно не редовно, ама все пак. За кого ли ще представлява интерес нейната бременност, ама пълнеж да има.

Дали ще има ретроспекции, дали ще има срещи с психолог/психиатър?

Леля Гюлса не сте я споменавали скоро, ми се струва.

# 729
Ааа разделени били… 😂😂😂
Аз понеже съм си изтрила Х и тук чета от време на време ( и то само някой ) и съм назад с материала…
Просто усетих за себе си че прекалено съм пристрастена към сериала, героите и т.н и не ми влияеше добре на психиката 😁 и се оттеглих..

Разделени - малко ме съмнява, просто вървят по на някой гайдата.
Онур вече да си взима въжето, че не се трае неговото..

# 730
  • София
Кирилова, завиждам ти и аз натам вървя, ама засега само намалих четенето в Х

Иначе съвпаденията са прекалено много за да останат незабележими.

Нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1691981

В анкетата имате право на една или две опции, по ваш избор.

# 731
Fi79 Аз пък много си харесвам хората,/не само Ферит/,които са успели да запазят поне малко от "детското" в себе си.Може би и затова харесах и сериала,защото по принцип не съм фен на турски сериали.Той беше различен от всички "тежкари",строги,студени,понякога жестоки но справедливи,винаги сериозни и винаги с правилни постъпки.Абе,без недостатъци,направо и едни криле трябва да им закрепват за гърба.Е,ми,нито в сериали,нито в реала харесвам такива персони.А Сейран е точно неговата втора половина.Да го вкарва в "руслото" когато той се "разплисква".Той е нейния "цвят" във "сивотата" на живота,който е живяла с татко Кязъм."По вкус и по цвет,товарищи нет." са казали руснаците.Не мога да си представя да живея с човек,"опериран" от всякакво чувство за хумор.

# 732
Здравейте,
Аз по късните доби, но  малко закъснях.
Ей, за два фрага и един тейзър изписахме тема за два-три дни. След епизода може и за един ден да
поставим рекорд.
И на мен малко ми се просветли, като видях вторият фрагман, но интригата си остава.
И защото определено си обичам Ферид/Рамо малко се натъжих как тъжно гледа портрета
на стената. Май за да не дразни каката го е покрил с голямата картина.
Тази втора Пелин май се е взела много на сериозно, та чак говори, за непрекъсване на връзката и, че никога няма да се разделят.
Татко Кязъм си е защитник на Ферид отвсякъде. Синан ще яде пердах май последователно от двамата.
Срещата  на двамата сигурно ще е накрая на епизода.
Пак да сложа тъжният Ферит. Обичам си го .

# 733
# 734
Всичко е въпрос на догадки в момента, ние имаме лимитирана информация от фраговете. Не Ферит е този,  който предлага брак на друга, а Сейран. Брак не се предлага толкова лесно, би трябвало да е добре обмислено действие. Аз във фраговете не видях Ферит да предлага брак. Освен това във фрага той е единственият с носталгична нотка към любовта им. Или се лъжа? И пак казвам,  това е в сферата на догадките. Епизодите могат да оборят и мен, и вас.

Разбира се, че докато не видим епизода, всичко е в сферата на догадките. Опитваме се да сглобим пъзел, без дори да знаем дали всички части са налични. Единственото, което придава някакъв смисъл на разсъжденията ни е, че изхождаме от нещо познато, а именно моделите на поведение на ГГ до сега.
Това предложение за брак и нас, феновете на Сейран, ни притеснява много и не намираме никаква логика. Аз вече писах, че не мога да си отговоря на въпроса на кому е нужен този брак и защо. Сейран, за разлика от Суна, не е от жените, които  искат да са омъжени на всяка цена. Дори напротив, за нея приоритет беше образованието. Още от първата серия ни внушават това. Суна се вълнунаше и то по един приятен начин, че ще се омъжва, нищо, че нямаше идея кой е кандидат женихът. Тя по-късно разбра името му и го изнамери в Интернет. В същото време Сейран се присмиваше на сестра си и просто не проумяваше какво е това желание за брак. И да, Сейран сега предлага брак, но не сме я видели да се въргаля по диванчетата с годеника (първи фраг), нито пък да е прекъсната от някого в момент на интимност (фтори фраг). Забелязахте предполага, че племенницата на Ифакат доста демонстративно почука на вратата, за да прекъсне гушкащите се гълъбчета. И сега въпросът за милиони: кое е по- сериозно прегрешение спрямо любимия? Думите или действията? Обръщаш някоя кака, но не и правиш предложение или правиш предложение, но никога не си се натискал с въпросния човек. Аз за себе си имам отговор. Отговорете си и вие, но го пречупете през личния си опит.
P.S. Правим уговорка, че може и нищо да не е такова, каквото сме го видели. Напълно е възможно и Ферит да е направил предложение и просто да ни е спестено. Ние не знаем тази жена каква му се явява. Какво пречи да му е годеница?!

По тази логика не пречи и Сейран да се е въргаляла с бъдещия си годеник,  но да ни е спестено. А по голямо действие от предложение за брак, аз не виждам, но здраве му кажи. Предложението за брак предвещава и въргаляне, и всичко останало, но здраве му кажи. Wink
Пречи единствено познанията ни за Сейран, които имаме. Сценаристите не може да я прецакат в трети сезон, дори и да са избрали най-тъпите сценаристи на Турция. Не може упорито, последователно и напълно логично да ни я представят по един начин от 1 до 73 епизод и бам в 74 да ни сблъскат с нова героиня. На Сейран, каквато я познаваме, друг мъж дори ръката й не е държал ( тук напълно изключваме фарса, който разиграха с Акън пред Ферит и журналистите), какво остава да я е целувал, натискал, въргалял и т.н. Не че не заслужава, в интерес на истината. Другото обстоятелство, което пречи на всички тези въображаеми действия да са се случили е, че тя се прибира от лечение. И не е била в модерна клиника за детоксикация, където е имала възможност да флиртува и да се отдава на фриволни връзки, а се връща от прага на смъртта. Предполагам ви направи впечатление как изглеждаше на пейката до Синан. Приличаше ли ви на... задоволена (едва се спрях да не напиша една друга, по-цинична дума) жена?! От друга страна, и Ферит, и Дияр са ми бая ухилени всеки път, когато ги видя в любовното им гнездо.
P.S. По препоръка на Вал, се позачетох в старите теми и имаше една мацка (София) с доста колоритен изказ. Къде е??? Тя си поставяше Ферит на мястото отвсякъде. Имам нужда от подкрепата й. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт