Отговори
# 105
Тино, не разбирам какъв ти е проблемът, че някой има проблем с една снимка, селфи, партньорство и т.н.... Негов си е, не е твой Joy Ти нали обичаш всички и подкрепяш всички.

Както е защитавана Афра, така и Мерт е защитаван. Да ти припомня ли когато идваше с новините, че Мерт се забавлява в тази или онази кръчма, държава, остров, какво се пишеше тук... Или за новините за новото гадже милионер на Афра в Ню Йорк. Айде не нам...

На мястото на Мерт и аз бих подминала колегата Джем. Взе му партньорката и го остави с кака му Пелин Joy

Това е добро. 🤣🤣🤣

# 106
Нищо бе, като нямаме партньорско селфи, баре да пусна пак този партньорски врат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
Нали четохте за "емоционалните кукички"- ПР, стратегии...
сигурно се снимат повече с другите, за да има възприемчивост на новите актьори от феновете, иначе е ясно коя е главната двойка. За мен са важни всички актьори, иначе как ще видим играта на главните, то такава палитра от мимики, жестове, чувства и емоции провокирани от събития, герои и ситуации.

# 108
Момичета,като чета тази психотерапевтка си спомням съня на Ферит от първи сезон когато сънува,че Сейран излиза от банята и той я прегръща,а после се събуди и видя Пелин над него в леглото.После и виденията на Кязъм когато беше в кома.Така,че напълно е възможно това да са видения на Ферит или Сейран.Но от друга страна си спомних и как за втората сватба се коментираше,че това са видения на Ферит който е в кома и не се оказа вярно.Не знам кое ще е видения или не.Наистина,преди да напише това тази докторка ми направи впечатление вързаната кърпа на главата на новата актриса,както и бялото облекло на новия актьор,роклята на Сейран ми беше много позната от някъде,но не се сетих от къде.За облеклото на Мерт въобще нищо не ми направи впечатление,защото него непрекъснато го обличат с това черно.Ще видим.Аз също не вярвам,че новите актьори не са влезли в сериала само за една-две серии,особено тая Пелин незнам си каква,защото доколкото разбирам съвсем не е безизвестна и обичана в Турция,но се чудих защо са избрали толкова по-възрастна актриса за Мерт при наличието на много млади,красиви и напъващи за слава  актриси.Най-вече,като знаем,че като излезе клюката за Ханде Ерчел миналия сезон как щяла да влиза в сериала,колко недоволство се изсипа,че е 5-год.по възрастна от него и съвсем няма да му подхожда,а говорим за Ханде Ерчел,която слага в джоба си и Неври,и Бучета,та ако щете и тази Пелин.Най-вероятно тя ще е лекуващата лекарка на Сейран и затова Ферит много ще я цени и уважава.Синан ми се струва,че ще е донора на Сейран.Относно тийзъра във водата.Първо,не знам защо са ги вкарали в тая вода при положение,че има много технически средства за заснемането на такива сцени.Второ,различно от всички тълкувания за символиката на водата аз си направих друга асоциация.Сейран нали имаше някакъв страх от вода и море?Според мен символиката е,че тя се потапя в своите страхове,но с помощта и заедно с Ферит и разделянето им ще потопи Ферит в тъмнината и тя трябва да му донесе светлината и излекува и неговите страхове.Не знам,много психо стана нещо,но ако е така,наистина ще "избият рибата" както се казва.Освен това,Афра с тази рокля и тази скъсена коса изглежда доста по-зряла,вече жена,а не онова 19-год.момиченце,което дойде за първи път в имението.Може би и това да е търсения ефект.Не знам,съвсем се обърках.Първия епизод на 3-ти сезон ще има висок рейтинг заради любопитството на феновете,но ако наистина ни покажат Сейран и Ферит с нови гаджета или любовници,особено Ферит с тая доста по-възрастна актриса,/феновете още не са успели да преглътнат Султан/,ще приключат сезона на 2-ра серия.Първия вариант ще вдигне рейтинга защото явно ще има борба на Сейфер заедно срещу смъртта и драмата ще е триста пъти по-жестока и голяма от "бременни любовници",дедета и Ифакатици,да не споменавам пак "смешните" противозачатъчни,а втория доста плосък,предвидим,не логичен,скучен и отблъскващ,особено за турската публика,която съвсем не е толкова "широко скроена."Поживьом-увидим" както казват руснаците.А относно снимките в Тузла,прочетох някъде,че там имало онкоболница и снимали в нея.Не се споменаваше за нов апартамент на Сейран.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 12:18 от mimi 65

# 109
То си е психо и е така, както пише психотерапевтката, трябва да се освободят от страховете си, за да имат бъдеще заедно.
Тази абла може би ще има някаква връзка относно Султан- предвид, че е по-голяма, а това е един от страховете на Ферит.
Кая беше спасението за Сейран да замине в чужбина, но го заместиха със Синан, ще видим "под каква форма" ще помогне на Сейран.

# 110
А превързаната ръка на Ферит как се връзва с писанията на психотерапевтката  за виденията му?

И още нещо от " съновиденията му "

https://www.instagram.com/p/C_lA5i_oTWV/?hl=bg

# 111
А превързаната ръка на Ферит как се връзва с писанията на психотерапевтката  за виденията му?

Най-вероятно ще гледаме упадъка на Феро бей, ще "изкукурига", а може и да фалира и една променена Сейран, нейният възход.
Относно "целувката" на Синан, пишат, че е по врата или рамото на Сейран.

Хареса ли ти?

# 112
  • Яко в Матрицата...
Сравнението не се нуждае от коментар Sunglasses

# 113

Най-вероятно ще гледаме упадъка на Феро бей, ще "изкукурига", а може и да фалира и една променена Сейран, нейният възход.
Относно "целувката" на Синан, пишат, че е по врата или рамото на Сейран.

Хареса ли ти?

Ponky,не се заяждай,моля
Искам само да кажа,че всичко това,което снимат в момента едва ли са видения,защото не се връзват.Реални действия са
А дали ми е харесало.....Нищо от сериите напоследък не ми харесва
А на теб харесва ли ти?

# 114
Аз също усетих леееека подигравка...
Освен някои разтягания в сериала, да, харесва ми.
Дори и да са реални събития, все пак говорим за скок във времето и би следвало да ни се покаже в ретроспекции.

# 115
Това е само в Х, из другите мрежи не е така! А и фраговете са съвсем различни! ✌🏻
Не оправдавам действията на ОГМ, все пак! 🥹
Сравнението не се нуждае от коментар Sunglasses

# 116
  • Яко в Матрицата...
Тогава да видим нашият фраг колко ще се хареса. Предполагам, че ако не днес, утре може и да дадат нещо.

# 117
  • София
Харесванията на промото в Х паднаха под 5500. Хората продължават да махат лайкове. Аз чакам фраговете, да видя дали глупостите, които пишат ще са верни. ОГМ се хранят от взаимодействие в социалните мрежи. След вчерашните изцепки, колкото и много да писаха, всъщност хората са много разочаровани.
Новите слухове са, че понеже миналият сезон много искали Ферит да има извънбрачно дето, плод на изневяра, сега ще направят това, като използват Сейран, която има друг мъж до себе си. Хем ще има СейФер под някаква безумна форма, хем те ще си начешат крастата.

# 118
Харесванията на промото в Х паднаха под 5500. Хората продължават да махат лайкове. Аз чакам фраговете, да видя дали глупостите, които пишат ще са верни. ОГМ се хранят от взаимодействие в социалните мрежи. След вчерашните изцепки, колкото и много да писаха, всъщност хората са много разочаровани.
Новите слухове са, че понеже миналият сезон много искали Ферит да има извънбрачно дето, плод на изневяра, сега ще направят това, като използват Сейран, която има друг мъж до себе си. Хем ще има СейФер под някаква безумна форма, хем те ще си начешат крастата.

😱😱😱 Ако това се случи няма да го добутат и до 3-ри епизода.

# 119
Mystery, кои го искат това извънбрачно дете?

Общи условия

Активация на акаунт