Отговори
# 165
Всичките ли петъчни сериали си пуснаха фраговете? Ние, кога Thinking

# 166
Момичета, не мога да ви смогна. Още не съм успяла да благодаря за темата и вие сте отпрашили с 200. До сега ви четох. След малко тръгвам на работа, но по нощите пак ще ви прегледам.
Да си призная аз съм обсебена от този сериал и много го преживявам. От вчера така ми се е свила душичката. Опитвам се да анализирам трезво, но хич не ми се получава.
Сериал, който би могъл да бъде абсолютен феномен и да влезе в историята на турската телевизия, го изпратиха по дяволите. Ми не е честно. Направо мрънкам като хлапе! Не знам от некадърност ли, от неадекватност или от алчност от страна на продукцията (визирам и сценаристи, и режисьор, и продуцент, и всички, на които съм ядосана), но му изпуснаха края. Рейтингът пада преди още да са започнали ( звучи смешно). Най-тъжно ми е за Афра. Отново ще я превърнат в жертва. И сигурно пак ще минат месеци, в които тя няма да чуе нищо хубаво за себе си. На Мерт много бързо ще му простят нелепата снимка с "новата партньорка". За мен нелепа я прави единствено фактът, че нямаше снимка с истинската му партньорка. Онази, която два сезона играеше като звяр и се раздаваше на макс.

# 167
  • Яко в Матрицата...
Всичките ли петъчни сериали си пуснаха фраговете? Ние, кога Thinking
Понеделник сигурно. Така ми се струва. Искаше ми се да е по-рано, но...

# 168
Рени, значи напразно си сипах тази вечер Grinning
В Понеделник няма да мога. Ще се наложи да го преглъщам на сухо Joy

# 169
Ние можем и без фрагмент. Вчера беше спектакъл на живо Simple Smile

# 170
  • Ямбол
Здравейте момичета,ох едвам сега успях да ви изчета,че то с моята работа времето все не ми стига 🤣. Мystery благодаря ти за страничката 🥰. Аз лично ще се въздържа от коментари докато не започне сериала понеже си мисля,че пак ще бъдем яко изпързаляни.Дано поне сценария е хубав на целия сезон,че да си заслужава гледането и чакането. Чакам с нетърпение петъка преди за дискотека ,сега за Чапкъна - хихи живот 🤣🤣🤣

# 171
Момичета,помним колко не ги интересуват рейтингите.Направиха набързо Ходри мейдън когато видяха падането на рейтинга.Едва ли продукцията може да се лиши от рекламодатели,спонсори и пари,но с един  толкова успешен проект с космически печалби,но доведен до космически провал,коя платформа после ще има доверие на тази продуцентска компания и нейните продукти за да работи с нея?И в крайна сметка,всичко което се създава като филм или сериал е предназначено за зрителя,не за феновете,а за зрителя.Нека да направим разлика между фенове и зрител.Ако драгия зрител,заедно с феновете натисне копчето на дистанционното има ли смисъл да се снима и показва?Относно това дали Афра иска по-малко сцени с Мерт.Ами във втори сезон те почти нямаха сцени заедно и на преден план беше изкаран един второстепенен герой който се "отъркваше" в главния,но не получи никаква облага от това.Тогава Афра пак ли не искаше да се снима с Мерт?Да,трябва да се развиват и второстепенните герои,но във втори сезон,например,аз не видях никакво развитие на главните герои,да не говоря въобще за второстепенни.Видях само някакви нелогични паралели,"отъркване" на второстепенен герой в главния,поддържащи роли доведени до никъде и изсмукани от пръстите глупости,да не говоря за един персонаж,който така и си остана заседнал в нищото като фикуса в ъгъла.И сега отново тъпчене на едно място.Нови второстепенни герои,разделени главни герои и нови-стари драми и никакво развитие.Някой ще каже,ама как главните ще са развити като имат отделни животи.Да,ама като имат отделни животи кои ще са главните герои?Ферит и Диар или Сейран и Синан?Ами то отдавна вече няма главни герои.Те достатъчно си поживяха поотделно всеки със своя си живот,единия с "бременната"любовница,другия с приятелката от университета и от време на време,по няколко минути екранно време за да се понаругаят,заплюват и да си покажат колко добре си живеят един без друг.И ако същия,тоя драг зрител не беше превключвал дистанционното и не беше "припомнил" кой-кой е или кой-кой трябва да бъде, до края на сезона нямаше  никой да се сеща кои аджеба бяха главните герои и кой беше този сериал.Ама на ОГМ не им пукало,щото си били осигурили 3-ти сезон.И,какво от това,като ще бъдат принудени да го приключат преди да е започнал.Напротив,би трябвало много да им "пука",защото ако сезона,както се твърди,/в което не съм много убедена/,е продаден предварително в други държави и ОГМ не си спази задължението да им продаде качествен продукт,нали се сещате за какъв провал иде реч.Да,има фенове които ще гледат и каквото и да се случи в сериала,но няма да са същата бройка като в първи сезон,например.Доста и ще се откажат.Хората са различни,всеки с различно мислене и различна гледна точка.Сега ще си призная нещо.Когато започна излъчването на "Рибарчето" в България,горещо го препоръчвах на мои близки,колежки,познати които не го бяха гледали.Едната от познатите ми на които го препоръчах ми каза,че въобще не и харесал и не го гледа,защото много плачел главния герой и какъв бил тоя филм,само крясъци,викове и ревове.Друга пък ми каза,че не можела да понася глезотиите на главния герой и непрекъснатите крясъци на главната героиня и също е спряла да го гледа.На скоро,тези на които бях препоръчала "Рибарчето" ме питаха дали съм започнала да гледам "Присъда" и като им отговорих отрицателно започнаха горещо да ми го препоръчват и се чудеха,че "Рибарчето" ми харесва,а пък "Присъда",не.Той бил 3 пъти по хубав.

# 172
  • Яко в Матрицата...
Рени, значи напразно си сипах тази вечер Grinning
В Понеделник няма да мога. Ще се наложи да го преглъщам на сухо Joy
Хубавото питие никога не е напразно Wink

# 173
Мими 65,аз започнах да гледам Присъда,стигнах до 19 турска серия и ми доскуча.Разтягане,разпъване,оплитане и се въртят в кръг.Главните никаква химия.

# 174
# 175
Аз ли нещо не разбрах?…..Къде Афра е казала,че иска по-малко сцени с Мерт🙄….или една лъжа,като се повтори сто пъти става истина…

# 176
  • София
Никъде не го е казвала, измислици.

# 177
Мими 65,аз започнах да гледам Присъда,стигнах до 19 турска серия и ми доскуча.Разтягане,разпъване,оплитане и се въртят в кръг.Главните никаква химия.
Оооо,ти пак до 19-та си стигнала.Аз спрях да го гледам още на около 3-4 серия.Не само,че няма химия ами и главния герой въобще не ме впечатлява нито с игра,нито с визия.Виж,актрисата си я бива.Чакай,че да не засегна някой фен на актьора,така и не му знам името.

# 178
"Присъда" е много добър и интересен сериал, но не е магичен. Нашият е, поне беше...

# 179
Пак Мерт на прицел, ей отново получиха целувки Grinning

https://x.com/TvDunyasii/status/1832522865926664523?t=SAFtbnNpjgM7cdQlAyS4Fw&s=09

Общи условия

Активация на акаунт