Отговори
# 150
КрасиАна никъде не съм написала,че е вярна, а  това вече го дъвкахме тези дни.
Исках да споделя как жълтите новини са лъвинообразни и минават в тиражите на други държави Simple Smile

Разбрах те много добре .
Идеята ми беше за ПР как се води Може и Бали тайм да включим даже Grinning

# 151
  • София
Със сигурност Шнура се интересува от рейтингите и взаимодействието. Иначе просто щеше да заснеме нещо и да го покаже. Без хиляди отвратителни спойлери и снимане в мола.
Четох, че всички сцени на Сейран с новия са с опции. Снимано е по два пъти като приятели и като гаджета. Съвпада с думите на присъстващи вчера. Следобед дори не са пречили на феновете да снимат толкова много. Според рускините въпросната прегръдка е снимана 15 пъти.
Днес или пак снимат тайно, или само каката има сет.

# 152
# 153
Със сигурност Шнура се интересува от рейтингите и взаимодействието. Иначе просто щеше да заснеме нещо и да го покаже. Без хиляди отвратителни спойлери и снимане в мола.
Четох, че всички сцени на Сейран с новия са с опции. Снимано е по два пъти като приятели и като гаджета. Съвпада с думите на присъстващи вчера. Следобед дори не са пречили на феновете да снимат толкова много. Според рускините въпросната прегръдка е снимана 15 пъти.
Днес или пак снимат тайно, или само каката има сет.
Мистери , каката сама ли ще се разхожда на сета
Скрит текст:
Четох нз колко е вярно , понеже не съм следила Афра преди Ялъто Но при снимането на филма с Чаатай била отказала интимните сцени Пък сега как хубаво се е нацелувала с новия Grinning , където никой не го знае , че е жив  То сцени в палатката , то сцени в морето , то лодка Нереалистично ми се вижда Сега и еп 2 вече е готов  Сейран се връща в имението Нали е нейно.  Синанчо ще ни е Юсувфи  2 Joy

# 154
Една излекувана снимка! 😂😂😂

# 155
Малко позакъсняла,  аз благодаря за темата. Нямам търпение вече за петък.

# 156
  • София

Мистери , каката сама ли ще се разхожда на сета
Скрит текст:
Четох нз колко е вярно , понеже не съм следила Афра преди Ялъто Но при снимането на филма с Чаатай била отказала интимните сцени Пък сега как хубаво се е нацелувала с новия Grinning , където никой не го знае , че е жив  То сцени в палатката , то сцени в морето , то лодка Нереалистично ми се вижда Сега и еп 2 вече е готов  Сейран се връща в имението Нали е нейно.  Синанчо ще ни е Юсувфи  2 Joy

Кой я знае с кой снима тази, не си е лепнала пак стори с Мерт все още Joy Но важното е, че Афра е много сладка...
Скрит текст:
Това са въпросните NGL от миналата седмица, когато пак вдигнаха шум, но не казаха за какво. Уж не се били целували, Афра дори не говорила с него, била и много изнервена, това на няколко места го четох.

# 157
  • Яко в Матрицата...
Феро пак ще търчи след Сейро, аз така ги виждам нещата. Какво значи някой да търчи след другия? Във втори сезон след злополучния 58 епизод ни даваха как Ферит вижда, че нещо не е наред със Сейран. И искаше да знае какво се е случило, че чак се е съгласила на годеж, без да е разведена официално. Да не говорим, че тя не искаше изобщо мъж в живота си след като Пелин се появи с корема. Ако на това казвате търчане след Сейран, значи е търчал след нея.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 20:16 от Reni 🧿

# 158
Понеже от от последването постоянно ми се върти , че ще повторят сезон 1 Ето в този акаунт прочетох интересна версия как може да се случи

# 159
Reni, предполага се, че няма да има търчане, а може Феро (+Дияр) да е в същата ситуация, като Сейран (+Акън).

# 160
За малко разнообразие - Берил качи снимки от сватбата. Тук са 🖤🔥

# 161
  • Яко в Матрицата...
Reni, предполага се, че няма да има търчане, а може Феро (+Дияр) да е в същата ситуация, като Сейран (+Акън).
Може, имаше такива спойлери.

# 162
Ама то е все едно да обявят, че понеже на Жулиета й е писнало от Ромео, се търсят спешно гаджета и за двамата. Все пак всичко си има граници.

# 163
Милна,баш
+1

# 164
Понеже от от последването постоянно ми се върти , че ще повторят сезон 1 Ето в този акаунт прочетох интересна версия как може да се случи

Много интересна теория, хареса ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт