Отговори
# 135
Определено не съм вярвала,че Сейфер ще бъдат разделени в новия сезон. Като цяло не съм съгласна да се търси виновен винаги, кой е по-виновен и грешен в една връзка. Щом има отношения между двама души, това със сигурност означава, че и двете страни участват активно с добро и лошо. Каквато и да е главната причина за дадена раздяла или спор, винаги може да се намери решение или изход с желание, общи компромиси, разговори и промени.  
Един от основните проблеми в сериала е липсата на смелост от продукцията, заснемане на сцени,изтичане на информацията, триене, изрязване, нагаждане на нови глупости в последния момент.Това прави сериала нелогичен и недоразвит. Има повече дупки и въпроси, отколкото отговори и теми намерили своето развитие. В този създаден хаус, публиката става все по-уверена, взискателна, мрънкаща, вечно недоволна, отчаяна, разочарована и т.н.
Затова е налице и ниския рейтинг и отлива на зрители,  явно нещата няма да се променят.
"Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава" казваше баба ми.  Няма как да имат благословията на толкова хора. Да не говорим,че реално техния най-важен зрител е пред телевизора в обикновения турски дом, а не в X.
Каквото и да изислят, ще го приема. В нашия свят, много хора се разделят, имат дори семейства с други партньори и се събират след години. Има ли любов, винаги има прошка и път един към друг.
Дано повече хора станат широко скроени Simple SmileСамо да поясня, не исках нови партньори за СейФер, но с идването им не идва края на света.
Абсолютно съм съгласна с теб.Така е в живота,но тогава да не ни бяха показвали такава любов,а нещо по -неангажиращо.Във втори сезон,например,можеше да ги дадат малко разделени без да се разтяга тая "слонска" бременност и да се държи един абсолютно нежелан персонаж дори и когато е изчерпан.Можеше Сейран тогава да я съберат с някой друг да се разхожда по МОЛ-овете и тогава да се видят и осъзнаят,например,че човека до тях,колкото и да е "добър и грижовен" не им дава оная удовлетвореност която си дават един на друг.Тогава феновете щяха да го преживеят по-леко,както при Абсун и Кайсун и в 3-ти сезон да ги съберат и започнат да изграждат "истинското" си семейство.Но след това,което показаха, с тия глупости които натвориха във 2-ри сезон и най-вече след "скоропостижния" Ходри мейдън ли беше,няма да има прошка.Трябваше да се тръгне в посока "борба под слънцето за новото семейство" и "шанс на тази изпепеляваща,извънземна и много,много рядко срещана споделена любов" в истинския живот.

# 136
.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 16:22 от teya123

# 137
Вал, никъде не съм писала, че Ферит ще носи вината за раздялата им, нито че само Сейран се задушава във връзката им. Писах общо за СейФер.
Очевидно и двамата са приели тактиката на Рени- забрави и продължи. Факта, че дори Ферит се е отказал да я преследва ми говори, че нещата са доста сериозни и вината е споделена. Предвид куцата им комуникация, и причина си намерих Smirk
В края на краищата и аз подобно на всички само гадая.

# 138
Привет !
 Най-важното в момента ми е  , че  https://www.ivi.tv/ при мен работи безотказно.

Всичко останало е предположения , желания , "халюцинации"  и т.н. ваши  и мои.

Някой беше писал за Сейран чапкънката , ами на мен ми хареса . Защо Сейран да няма право да се гушне в някой друг ?! И защо това толкова възмути феновете ? Ако са наистина разделени и двамата имат право на ново начало. Колко ще е успешно , е вече друг въпрос. На кой каквото му харесва - кака , връстник  , няма значение . Важното е да излязат от дупката в която са. Да не забравяме , че и двамата бяха затънали в лъжите си , кой от страх да не нарани другия , кой от стремеж да го предпази - но лъжи ! Това си е направо токсично. Трябва катарзис !
Това с коя рокля била , с какви гривни , че били доктори , че чакат фандома сам да се сети , какво са имали предвид....ами да си гледат по-добре работата , за да ги разберем без допълнителни обяснения. За мен е грешка , че цялото дизи се върти около Сейран и Феро. Да,  има  второстепенни линии , но нито една не развиха и изчистиха максимално. Това е такъв товар на плещите на тези млади актьори . Да не говорим за актьорите които вкарват и изкарват нонстоп. Пълна подигравка с тях.Чудя се , че все още има такива , които им се връзват да влизат в дизито. Предполагам  , че поне Пелин ще си е изпипала договора и ще е за повече епизоди , така че дали ще е халюцинация ?!
Сега и предлагам на тази Пелин , да вземе да си направи селфи с повече от един колега , ако иска феновете да я приемат. Същото важи  и за Джем. Ако изобщо искат да се впишат !

Аз чакам фраговете , но като знам какви ги показват.... Най-добре направо епизода !

# 139
Момичета показаха ни голяма любов, но отношенията между Сейран и Ферит винаги са били далеч от идеални и без проблемни. Просто любов и емоция не са достатъчни, особено за справяне с жестокостите на живота, както казах нужно е много повече. Мими, слава  на Бог, големи споделени и изпепеляващи любови, бол. Има я любовта, като омразата и смърта, в истинския живот, гори, изпепелява... Чува се: -Умирам от любов и ще пребъде Simple Smile Чудно е когато лапето ти  на 5, ти го каже,нали  Simple Smile
Ще бъде добре  да изчакаме търпеливо развитието на сценария, преди да произнасяме присъди. Всеки има право да реши дали да гледа. Това не е първия сериал който ще се развие не по моя сценарии.  Продукцията вместо да си изпишат веждите, ще  си избодят очите с тези заигравки с публиката. Като нямат собствен сценарии.

# 140
То пък файда да се снима и с останалите, като феновете искат само СейФер.
Върви та обяснявай, че е само един сериал...луда работа Joy

# 141
Очевидно и двамата са приели тактиката на Рени- забрави и продължи. Факта, че дори Ферит се е отказал да я преследва ми говори, че нещата са доста сериозни и вината е споделена. Предвид куцата им комуникация, и причина си намерих Smirk
Защо само Ферит да трябва да се бори всеки път, един път и тя да го направи? Ако ще има СейФер смятам, че е крайно време Сейран да се бори за тях, нейн ред е. Flowers Four Leaf Clover

# 142
Те феновете винаги са искали само СейФер. И какво ще гледаме тогава  - крясъци , плач, раздели и събирания  , а и ако може 5-6 сватби. Колкото и да не харесвам трети лица между тях , без тях не може.
Ферит се бореше в повечето случаи , защото големите гафове бяха негови.Той търсеше прошката `и. Сега  ако тя се целува със Синан , а  той си стои кротко и чинно  до Дияр / което ме съмнява/ , ще е неин ред да търчи след него.

Филм да става , да се трупат епизоди.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 17:13 от Kami_J

# 143
Точно Сейран "ще го изведе от тъмницата".
Да бяха "кръстили" филма "Войната на психарите и любовта на двама "луди"

# 144
Танцът на Афито! 👌👑🧿

# 145
Има всякакви филми, вкл. сериали. Има откровено слаби, които не гледам. Има доста интересни, които следя, но ме вълнуват само докато ги гледам, въпреки, че и там често има любовни истории и обрати. Има и магични сериали, които те вълнуват през цялото време. За последните 10-15 години за два такива се сещам. И вторият е този. Ясно е откъде идва магията. Ако елиминират източника, сериалът ще мине вероятно към втората категория. Поне за мен е така.

# 146
От финала на снимките, на новата реклама за Дефакто!
Афито! ❤

https://x.com/yalicapkinieng/status/1832439136747438113?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 147
Цитат
Новината, че в третия сезон на „Златно момче” публиката ще преживее не само скок във времето, но и раздялата на Сейран и Ферит, силно разочарова феновете. Сега се появи информация, че за това не е виновен новият сценарист, а изпълнителката на главната роля. Според вестник "Аксам" Афра Сарачоглу не иска повече да се снима с Мерт Рамазан Демир, затова поискала да се намали времето на екрана на двойката СейФер. Създателите на сериала не можаха да измислят нищо по-добро от скок във времето.

Журналистката Бирсен Алтънташ съобщава, че новият мъжки образ Синан ще бъде свързан именно със Сейран. Но и в живота на Ферит ще се появи и нов човек – Дияр. Освен това събитията в третия сезон ще се развият две години след финала на втория. Феновете на "Златно момче" са недоволни от това решение на продуцентите. Много зрители са уверени, че рейтингите на поредицата ще паднат главоломно, което ще доведе до преждевременно затваряне на проекта. Самите създатели на сензационния хит обаче не дават официални изявления.

Вестник Труд

Клюките бързо стават "сензация".

# 148
Привет

Ако приемем , че сериалът е продаден вече и нито Шнура , нито Стар ТВ ги интересува рейтинга , защо са всичките тези напъни Преди всичко тях ги интересува печалбата За какво ще влагат пари в заснемането на тийзър или промотиране на нови артисти или 4 нови сценариста За какво ще са тези фортиции в Мола За какво им трябва взаимодействието по соц мрежи Снимат каквото и да е и така
Бизнесът иска възвращаемост Няма пари на халос
Може в инстаграм Шербета да няма толкова взаимодействие , но и да не им трябва Рейтингът им е най-висок Печалбата им е на макс по ТВ Сериалите се произвеждат за да се гледат по ТВ

Ако тази новина беше вярна , до сега агенцията на Афра щеше да коментира Това  също  е от нестандартните ПР ходове на нашия Grinning
Новината за Афра в колата с друг мъж не мина и после измислиха това Grinning

# 149
КрасиАна никъде не съм написала,че е вярна, а  това вече го дъвкахме тези дни.
Исках да споделя как жълтите новини са лъвинообразни и минават в тиражите на други държави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт