Отговори
# 120
Ще го добутат и до повече,сериала е продаден,е не се знае какви са договорите но мисля повечко епизоди ще са...иначе кой ги измисля тези безумия,нашия фандом и на първо място Шнура и сие сценаристи + баба Гюлсерен са за лудница...

# 121
  • София
Mystery, кои го искат това извънбрачно дете?

От продукцията много го искали, така говорят. Все пак още от първи сезон имаше наченки, но Ферит все го измъкваха по някакъв начин.
Да, сериалът е продаден и със сигурност няма да има 3-5 серии трети сезон. Те могат да пишат и каквото си искат, но не вярвам да им е много приятно да бутат с рейтинг 2, примерно. Каквито и да са договорките, са обвързани с гледаемост.

# 122
Как попаднаха Афра и Мерт на такива шашави продуценти, сценаристи и т.н, егати малшанса. 🤕

# 123
Как попаднаха Афра и Мерт на такива шашави продуценти, сценаристи и т.н, егати малшанса. 🤕

Че са шашави,спор няма....но с този сериал и понякога безумен сценарий,станаха крал и кралица,така че не са за ожалване.Това за тях е летящ старт и те го знаят и търпят.

# 124
В очакване на фрага Joy

Една сцена с целувка, ако беше целувка това, извадена от всякакъв контекст, взриви тотално феновете.
Моето мнение...
Все ми е тая, дали тази сцена ще е халюцинация на Ферит или съвсем реално действие. Изобщо не възприемам коментари (дори и аз хвърлих поглед в Х) от сорта, че ако СейФер се опитват да започнат нов живот с нови партньори, вече не се заслужават и е безсмислено да ги събират отново.

Може ли голямата и единствена любов да задушава? Според мен- да. Особено, ако е почти ежедневна борба за оцеляване, каквато беше до последно. Изтощително е...
Имат ли право СейФер да опитат да дишат нормално отново? Даже е задължително. Всеки има право на своите грешки, още повече право на опит.

Представете си, че Синан е добро момче, което е помогнало много на Сейран в най- тежките й моменти. Представете си, че тя го цени изключително много, че с него разговаря с лекота без да му мисли толкова, че диша дълбоко в негово присъствие, без сюрия народ да ги гледат под лупа, да ги товарят с очаквания и да се опитват да им навредят. Общо взето всичко в живота на Сейран за пръв път изглежда нормално, особено когато успее да пренебрегне онази огромна празнина в сърцето си.
Ако минавайки през мола, след две години, Сейран види пустеещ или разрушен магазина СейФер или още по- лошо, с друго име, ако след това види Ферит за ръка с новото си бъдеще. Ако онази неизменна празнина в ляво напомни по най- болезнения начин, че все още е там... Дали Сейран няма да се почувства най- самотния човек на света? Дали, ако в този момент поиска от Синан да я прегърне и целуне, в опит да почувства нещо, за което да се задържи, ще е толкова голям грях? Дали ще е толкова непростимо? Не мисля...

# 125
Юлия,този път аз съм на противоположното мнение
Нищо не и е направил Ферит на Сейран в последните серии,че да се задушава чак толкова
Даже напротив,през двата сезона тя правеше това,което и влетеше в главата моментално,без обмисляне и без да чуе отстрещната страна
Не правете Сейран толкова нещастна заради Ферит
Да,имаше такива моменти,но те ги преодоляха заедно
Това,което изстрада тя,изстрада го и Ферит
С цялото си същество
Не знам какво точно ги е разделило,но да се целува с новия си приятел,за да заличи спомена за Ферит ми изглежда като клин клин избива.
Не ми прилича на голяма и всеотдайна любов
Ясно е,че и двамата са търсили забрава с друти
Каква е причината,следва да видим
Но,не смятам,че на този етап Ферит е направил нещо лошо
Та тя дори и с бременната уж от Ферит Пелин не си позволи да има странична връзка
А това беше май най-лошото,което преживя заради Ферит
Другите мъки преживя заради леля си

# 126
То нали по едно време се пишеше за детето на Султан, че може да е от Ферит, но, подминавам го това.
Интересно тълкуване за сцените в МОЛа- цикъл, сега Ферит щял да види с очите си Сейран и Синан, и така ще се отключат травмите му.

# 127
А превързаната ръка на Ферит как се връзва с писанията на психотерапевтката  за виденията му?

И още нещо от " съновиденията му "

https://www.instagram.com/p/C_lA5i_oTWV/?hl=bg
Не знам VAL.Хем ми се иска да е така,както го написа психотерапевтката,хем пък не съм много оптимист.В инста стар.тв продължават да публикуват снимки на Сейран и Ферит,но коментарите направо ги съсипват,особено след като са видели сцената с прегръдката/целувката на Сейран и Синан,затова се надявам изобщо да я изрежат тази сцена,както в предния сезон изрязоха доста.От друга страна,Сейран наистина е облечена с роклята от плаката на филма.Това въобще не може да бъде някакво съвпадение,явно е съвсем целенасочено.Загледах се и в гривните,да същите са макар и  по-малко.В един от коментарите даже се пишеше,че Сейран не се е целувала със Ферит на сватбата си,а сега най-безсрамно се целува с друг мъж на обществено място.Не знам какво ще се осмелят да покажат,но ако го това е истина,а не нечий сън,повярвай няма да стигнат до 2-ри епизод.Не ми се вярва на стар.тв съвсем да не им пука.За ОГМ не гарантирам.

# 128
Още в предния сезон четох, че причина за раздяла може да е клевета срещу Сейран...гадаем, гадаем, нека гледаме, пък ще видим.

# 129
  • София
Малко за отбор Делулу, че се позагубихме

# 130
  • Яко в Матрицата...
Аз си мисля за анкета, в събота 14.09. в тотала Чапкъна на кое място ще е?Joy

# 131
Определено не съм вярвала,че Сейфер ще бъдат разделени в новия сезон. Като цяло не съм съгласна да се търси виновен винаги, кой е по-виновен и грешен в една връзка. Щом има отношения между двама души, това със сигурност означава, че и двете страни участват активно с добро и лошо. Каквато и да е главната причина за дадена раздяла или спор, винаги може да се намери решение или изход с желание, общи компромиси, разговори и промени.  
Един от основните проблеми в сериала е липсата на смелост от продукцията, заснемане на сцени,изтичане на информацията, триене, изрязване, нагаждане на нови глупости в последния момент.Това прави сериала нелогичен и недоразвит. Има повече дупки и въпроси, отколкото отговори и теми намерили своето развитие. В този създаден хаус, публиката става все по-уверена, взискателна, мрънкаща, вечно недоволна, отчаяна, разочарована и т.н.
Затова е налице и ниския рейтинг и отлива на зрители,  явно нещата няма да се променят.
"Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава" казваше баба ми.  Няма как да имат благословията на толкова хора. Да не говорим,че реално техния най-важен зрител е пред телевизора в обикновения турски дом, а не в X.
Каквото и да изислят, ще го приема. В нашия свят, много хора се разделят, имат дори семейства с други партньори и се събират след години. Има ли любов, винаги има прошка и път един към друг.
Дано повече хора станат широко скроени Simple SmileСамо да поясня, не исках нови партньори за СейФер, но с идването им не идва края на света.

# 132
Днес със сигурност има снимки за Дияр, за другите не е ясно.

# 133
  • София
Чисто информативно:
В Х най-после осъзнаха, че като не са доволни от нещо трябва да спрат да го коментират. Да видим дали ще успеят, но правят организация за бойкот. Продължават да махат харесвания на тийзъра, паднаха с около 1000 за един ден, което за Х е голямо число.
За мен са прави за следното - като искаха нов живот за Сейран защо не я покажат като самостоятелна млада жена, която учи, работи и помага на момичета от проблемни семейства. Така ще следват линията от първите два сезона. Друго няма да пиша, защото се ръководя и по спойлерите, които колкото и да се надявам е много възможно да са верни.

# 134
Благодаря за новата тема
Който му харесва гледа Както казват кучетата си лаят керванът си върви Все пак е само един сериал

Общи условия

Активация на акаунт