Отговори
# 180

Розите за коя ли са? Има да си я гледа само Афра ако продължава така.Не се спря да обикаля по нощите...

# 181

Сигурно за някоя, която е домъкнал от Бали.😜😂

# 182

Сигурно за някоя, която е домъкнал от Бали.😜😂

Мисля че бяха на другия човек, защото не ми се видя този човек с цветята да се качи при Мерт

# 183
Със сигурност не са за нас за съжаление. Joy
Много е готин в бяло, имаме веригата на вратлето и часовника на ръчичката, но най вече съм доволна как отрязва  жълтурковците. Определено е по-уверен и много ми харесва тази промяна в него.

# 184
Много сте активни момичета. Нямате стигане. Вписвам се да не пропусна нещо.

# 185
Момичета,помним колко не ги интересуват рейтингите.Направиха набързо Ходри мейдън когато видяха падането на рейтинга.Едва ли продукцията може да се лиши от рекламодатели,спонсори и пари,но с един  толкова успешен проект с космически печалби,но доведен до космически провал,коя платформа после ще има доверие на тази продуцентска компания и нейните продукти за да работи с нея?И в крайна сметка,всичко което се създава като филм или сериал е предназначено за зрителя,не за феновете,а за зрителя.Нека да направим разлика между фенове и зрител.Ако драгия зрител,заедно с феновете натисне копчето на дистанционното има ли смисъл да се снима и показва?Относно това дали Афра иска по-малко сцени с Мерт.Ами във втори сезон те почти нямаха сцени заедно и на преден план беше изкаран един второстепенен герой който се "отъркваше" в главния,но не получи никаква облага от това.Тогава Афра пак ли не искаше да се снима с Мерт?Да,трябва да се развиват и второстепенните герои,но във втори сезон,например,аз не видях никакво развитие на главните герои,да не говоря въобще за второстепенни.Видях само някакви нелогични паралели,"отъркване" на второстепенен герой в главния,поддържащи роли доведени до никъде и изсмукани от пръстите глупости,да не говоря за един персонаж,който така и си остана заседнал в нищото като фикуса в ъгъла.И сега отново тъпчене на едно място.Нови второстепенни герои,разделени главни герои и нови-стари драми и никакво развитие.Някой ще каже,ама как главните ще са развити като имат отделни животи.Да,ама като имат отделни животи кои ще са главните герои?Ферит и Диар или Сейран и Синан?Ами то отдавна вече няма главни герои.Те достатъчно си поживяха поотделно всеки със своя си живот,единия с "бременната"любовница,другия с приятелката от университета и от време на време,по няколко минути екранно време за да се понаругаят,заплюват и да си покажат колко добре си живеят един без друг.И ако същия,тоя драг зрител не беше превключвал дистанционното и не беше "припомнил" кой-кой е или кой-кой трябва да бъде, до края на сезона нямаше  никой да се сеща кои аджеба бяха главните герои и кой беше този сериал.Ама на ОГМ не им пукало,щото си били осигурили 3-ти сезон.И,какво от това,като ще бъдат принудени да го приключат преди да е започнал.Напротив,би трябвало много да им "пука",защото ако сезона,както се твърди,/в което не съм много убедена/,е продаден предварително в други държави и ОГМ не си спази задължението да им продаде качествен продукт,нали се сещате за какъв провал иде реч.Да,има фенове които ще гледат и каквото и да се случи в сериала,но няма да са същата бройка като в първи сезон,например.Доста и ще се откажат.Хората са различни,всеки с различно мислене и различна гледна точка.Сега ще си призная нещо.Когато започна излъчването на "Рибарчето" в България,горещо го препоръчвах на мои близки,колежки,познати които не го бяха гледали.Едната от познатите ми на които го препоръчах ми каза,че въобще не и харесал и не го гледа,защото много плачел главния герой и какъв бил тоя филм,само крясъци,викове и ревове.Друга пък ми каза,че не можела да понася глезотиите на главния герой и непрекъснатите крясъци на главната героиня и също е спряла да го гледа.На скоро,тези на които бях препоръчала "Рибарчето" ме питаха дали съм започнала да гледам "Присъда" и като им отговорих отрицателно започнаха горещо да ми го препоръчват и се чудеха,че "Рибарчето" ми харесва,а пък "Присъда",не.Той бил 3 пъти по хубав.

Извинявам се за невежеството, но какво се има предвид с "Ходри мейдън" 🙄

# 186
Утре вечер ще има фрагман.

# 187

Извинявам се за невежеството, но какво се има предвид с "Ходри мейдън" 🙄
Това е призив в смисъл на “предизвиквам те”. Така започва 62еп  ( изписано е в началото), после и Ферит го изрича носейки Сейран към имението. В серията едва ли не от нищото с един призив обърнаха сюжетната линия и събраха Сейран и Ферит .

# 188
Мими65,четох преден твой пост и ми стана интересно-за кой индийски филм говориш?

Върти ми се нещо в главата,макар,че не се интересувам от личния живот на актьорите,но....
Ако по сценарий трябва да са разделени Сейран и Ферит,то може би затова на сета  Афра и Мерт се държат толкова отдалечено един от друг.Защото дори и да не са двойка,те все пак са много добри приятели /в истинсткия смисъл на тази дума/.
Може би трябва да създадат това впечатление в зрителите
Представете си Суна и Абидин да го играят обидени и разделени точно,след като видяхме сватбата им
Някак неубедително ще бъде,нали?
Освен,ако наистина не са скарани и то доста сериозно

# 189
  • София
Мерт на излизане от заведението

Мерт, след въпроса за кака му, развалиха му настроението

Не знам журналистите ли са толкова тъпи или им плащат да задават такива въпроси.
А Мерт явно харесва ресторантите в този район Stuck Out Tongue Winking Eye

# 190
Днес и с Афра щяло да има репортаж.

# 191
Добро утро! 🫶
От бижутера!

# 192
Добро утро Kissing Heart

Queen Wear Crown

# 193
Само не разбрах, розите на Рамо ли са?

https://www.instagram.com/reel/C_oQVb9sQHI/?igsh=aGcwbWpha2FscnJn