Отговори
# 210
Дядовата ръкавичка Grinning

# 211
# 212
Май снимат и в работилницата на едноръкия майстор. Надявам се много да го видим отново.

# 213
Нали  писаха, че ще върнат някой от първи сезон, с незавършена история. Дано е безръкия майстор.❤️ Чакам да се върне още от втори сезон. Много любим и положителен образ 🤗.
Иначе аз съм ето тук и не вярвам в никаква раздяла ❤️❤️❤️❤️

# 214
Гривната от корицата на Феровия каталог! 👌

https://x.com/lavinia110202/status/1832701597778158023?s=46&t=C9 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 215

В последните епизоди на миналия сезон, Ферит постави статив в стаята им за изненада на Сейран. По думите му, на него "заедно ще рисуват мечтите си и ще разширяват бранда". Винаги съм си мислела, че СейФер ще са заедно в това Cry Изглежда, че ще ни вземат всичко, което значеше СейФер в миналото.  Селфитата и сторитата на новите попълнения работят неуморно в същата посока.
Чудя се, какво пък ще прави новия в имението. Не е ли малко нахално Smirk
И, понеже обичам да създавам в главата си сценарии, си мисля, дали  Хаттуч не е болна.... Само така бих приела, че Сейран ще се върне там след дълго отсъствие и раздяла с Ферит. Ще се върне да се види с леля си. И, ако леля умре и е завещала имението на Сейран, точно в периода, когато Сейран и Ферит се опитват да живеят разделени, ще стане мазало Grinning

# 216
Бижутерът продължава със СейФерови бижута! 🙄

Още видеа от снимките в Мола

https://x.com/yalicapkinieng/status/1832709288067813711?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 12:32 от BELL-

# 217
В него ми е надеждата. 😀
Ако правилно си преведох текста на сторито - На кого мислите, че е това око.

# 218
Ферит е направил на бижу очите на Сейран ❤️🧿😥😥

# 219
Първи сезон си беше супер. 🥹 Имаха много хубави и забавни моменти. 😃

https://www.instagram.com/reel/C_pXpL7N63H/?igsh=MXRzOTc0ZXgwZXIxMA==

# 220
Ферит е пуснал собствена марка 😍 а колецията е представена по списанието, чакам с нетърпение да го видя в действие, от сега се рядвам на успеха му 🌟😁🖤

Не е трудно да се досети човек, на кого е окото.😄 Феро ще намира вдъхновението в нея, както беше и с гривната от сезон1.

# 221
Абе той гривната първо на Пельо я показа, ама нейсе.
Чета пак някакви абсурди, не ми го побира главата вече.
Френско творчество

# 222
Абе той гривната първо на Пельо я показа, ама нейсе.
Чета пак някакви абсурди, не ми го побира главата вече.
Френско творчество

Еве сподели и с нас иии Френско или фенско..
Ако е Френско е лоша работата Grinning

# 223
Ахахха фенско бе, минала съм през редакцията Grinning

# 224
Мими65,четох преден твой пост и ми стана интересно-за кой индийски филм говориш?

Върти ми се нещо в главата,макар,че не се интересувам от личния живот на актьорите,но....
Ако по сценарий трябва да са разделени Сейран и Ферит,то може би затова на сета  Афра и Мерт се държат толкова отдалечено един от друг.Защото дори и да не са двойка,те все пак са много добри приятели /в истинсткия смисъл на тази дума/.
Може би трябва да създадат това впечатление в зрителите
Представете си Суна и Абидин да го играят обидени и разделени точно,след като видяхме сватбата им
Някак неубедително ще бъде,нали?
Освен,ако наистина не са скарани и то доста сериозно

Според мен и Мерт и Афра им омръзна  журналисти и фенове да се интересуват САМО от личните им отношения. Много е  неуважително за професионалните им постижения.
Ако 1 и 2 сезон  двамата са били безгласни и е трябвало да подпишат клаузи за ПиАр  , то вече не е така
Според мен за трети сезон  двамата имат  заслуги и не са позволили клаузи в договорите им  ,задължаващи ги да използват отношения АфРам с рекламата на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт