Отговори
# 510
Момичета, искам да ви разкрия нещо. Когато не следя турски сериал и не си намеря се чувствам много депресирана, все едно животът няма смисъл. Сякаш имам нужда от нещо да ме изважда от реалността. Примерно сега не гледам нищо и съм много зле.. Някоя от вас чувствала ли се е така?

# 511
  • Варна
Сега като ви чета, може би "логика" трябва да се замени с друга дума. Иска ми се да видя или по-скоро да ми покажат какво мислят героите, какво ги мотивира да направят това или онова, защо отново са отказали да комуникират нормално с другия. Да разберем повече за вътрешния им свят, след като те ще са тотално променени, нека видим какво стои зад това.

И аз искам да видя това. Искам да разбера защо Сейран, която в последната серия постави Ферит като свой приоритет стои на пейката със Синан като захвърлена кукла с празен поглед. Ясно, че е заради болестта, но има и още нещо.

Гледах фрагмента 100 пъти като всички тук и
искам да разбера каква е ролята на Суна в цялата тази история, защото тя очевидно избягва погледа на Ферит и се чувства неудобно около него, личи си, че крие някаква информация и не му споделя. Не вярвам да е някакъв план, във втори сезон и тя преживя своето пречистване и се върна към фабричните си настройки, би било тъпо, ако новата сценаристка реши да дъвче пак темата за завистта й към по-малката си сестра. Не знам за останалите, но аз бих се почувствала тъпо.

Искам и още да видя пълната реакция на Аби и Суна при предложението за брак на Сейран. Миг преди да попита Синан ще се ожени ли за нея двамата са гушнати и ги гледат. После се пуснаха и не изглеждат много щастливи, по-скоро неприятно шокирани. Оставам на мнение, че не им хареса, тъй като после и Аби е един такъв пресъхнал и съсухрен, когато го съобщава на Ферит.

Определено продукцията, освен да разочарова феновете с този фрагмента, успя да разбуни духовете и същевременно да ни развълнува едновременно. Искрено се надявам тези промени в екипа к сценария да доведат до едно по-цялостно изобразяване на изборите и вътрешните светове на героите като Рени. Не ми се ще да гледаме започнати и незавършени линии, зарязани по средата, както беше във втори сезон.

# 512
Няма информация още! Предполагам утре!
Снимат и пушек се вдига, дано излезе нещо хубаво! 🙏
Белче, икинджи фрагман не заман Thinking
В ялъто сега били на снимки някакви Севда и Бетюл, компанията се увеличава Grinning

# 513
Fi79,моето понятие за възка съвпада с твоето,но не и когато става въпрос за семейството ми
С тях аз имам нещо повече от връзка-всички знаем какво ,няма нужда да пояснявам
Връзките са основата на едно дългогодишно приятелство,познанство
Във връзка са младите хора,които все още не са помисилили за нещо по-сериозно и по-специално
В този ред на мисли смятам,че Ферит имаше връзка с Пелин,но със Сейран нещата са на много по-висш стадий
Да припомим и за любовта,която тотално липсваше при връзката с Пелин
Семейство са със Сейран,сродни души,половинката на едно цяло
Не смятам това да го определя като връзка
Или,може би влагаме различно значение на тази дума
Точно казано VAL.Абсолютно подкрепям.

# 514
Няма пушек без огън. Да се надяваме, че е огънят на любовта, който представиха като незагасим през първите два сезона.

# 515
Не забравяйте, че в сезон 1 Сейран, като беше доведена с имението за документите за развод, каза някои неща; спомнете си думите като бяха сами с Ферит в стаята:
Ф: "Какво трябва да направя? Трябва да чакам поканата за сватбата ти ли?
С: - Ако не днес, то един ден! След като се разведем, тази покана със сигурност ще дойде при теб. Ще е добре ако се подготвиш за това от сега." 😗✌️

До сега трябваше да сте подготвени 😂

Една от спойлерджийките е писала, че утре ще снимат сватба, само не се знае на кого точно.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 14:48 от bellie_ellie

# 516
  • София
Ще снимат сватбата на Абидин и Суна, нали като започнаха снимките Мерт не се беше прибрал. Още тогава писаха, че ще се доснима. Явно Абидин му даде покана. Вчера в мола купували пръстени за тях.
Много смела ще излезе тази продукция да омъжи Сейран за друг във втора серия.

# 517
  • Яко в Матрицата...
То и Ферит каза много неща, ама за тях удобно мълчим Wink

Забравете какво сме видели и чули досега в сериала. След думите на Сейран, че човек като се сблъска със смъртта, "прави неща, които е казвал, че никога няма да направи", ще ни покажат много неща, за които и двамата са казвали, че не биха направили. Подготвиха си почвата Wink Мислят се за много хитри, ама да видим...

# 518
Как беше текста на писмото от летището? До смъртта си ще обичам само теб?

# 519
  • Яко в Матрицата...
Как беше текста на писмото от летището? До смъртта си ще обичам само теб?
Да, пък Феро каза, че без Сейран стаята, къщата и животът му нямат никакъв смисъл. Е, доведоха му друг смисъл Joy

# 520
Мими65,забравих да ти  благодаря
Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Tulip

# 521
Ще снимат сватбата на Абидин и Суна, нали като започнаха снимките Мерт не се беше прибрал. Още тогава писаха, че ще се доснима. Явно Абидин му даде покана. Вчера в мола купували пръстени за тях.
Много смела ще излезе тази продукция да омъжи Сейран за друг във втора серия.
Мистери, във фрага Абидин и Суна носят брачни халки, а не годежни. Значи сватбата е минала. Абидин от плажа е отишъл при Ферит и му каза, че Сейран се е върнала. Въпросът е, как хем не знае, хем е ходил на сватбата, на която е Сейран? Освен това писаха, че в мола Сейран и Синан са си избирали пръстени галиба Thinking Луди въпроси препускат из главата ми Grinning

# 522
Четох един арабски акаунт в Х - пожелава банкрут на шнура и никога повече да няма успешни проекти Grinning

# 523
Днес ли ще е новия фраг момичета?

# 524
Снимка от вчера. Сигурно си мисли "Не искам да играя по този сценарий". 😁

Общи условия

Активация на акаунт