Отговори
# 555
Да пусна вместо Бел Kissing Heart

Wear Crown

# 556
# 557
Сега слушах един от руските канали в Ю туб,който даваше що-годе верни спойлери през втори сезон.
Скрит текст:
Казват да забравим всички сцени заснети със Сейран в МОЛ-а,защото успешно са ги презаснели.Щели да търсят годежни пръстени за Абидин и Суна.Абидин бил оставил работата си в Ялъто и отишъл зад граница със Суна и Сейран където се провеждало  лечението.Синан се появява на пътя на Сейран по време на лечението и я подкрепя.Сейран създава впечатление,че е в отношения със Синан,но тя лъже всички вкл.Суна,Абидин и Ферит.Специално е направила предложение за брак на Синан пред Суна и Абидин,защото знае,че Абидин ще каже на Ферит,защото иска да си върне Ферит и явно иска да предизвика ревността му.Тя,сама е поискала да се раздели с Ферит и го е отблъснала заради болестта си.След раздялата Ферит е разбит и поддръжка му оказва Дияр за да преодолее по-леко раздялата.Но и тя си има свои планове.Леля Хаттуч казва на Сейран,че имението е нейно,но тя не го иска до момента в който вижда пръстена който създадоха с Ферит на корицата на списание като проект на Ферит Корхан.Сейран ще отиде в имението заедно със Синан и ще разбере,че Ферит е сгоден за Дияр.Тя ще помоли Корханови да напуснат имението,тъй като е нейно.Корханови се намират в доста трудно финансово положение и ще бъдат принудени да отидат да живеят в дома на Дияр,чийто баща е много близък с Халис.Имало информация,че Халис ще заплати голяма сума пари на Синан за да открадне документите на Ялъто от Сейран.Синан пък си играе със Сейран.Орхан отново ще има връзки с нови жени,но този път Гюлгюн ще се заинтересува от брата на Дияр и ще има тайна връзка с него.Имало информация,че Мерт имал снимки в работилницата на едноръкия майстор.Там имало и още една актриса,но държали името и в тайна.Сценаристите обещавали,че в първите серии събитията ще станат по разбираеми и потресаващи,а в следващите серии феновете ги очакват бомбастично развитие на събитията.Кая и Суна ще се разведат и Абидин ще развали годежа със Айше.Асуман ще отиде в Лондон където Кая ще и помогне и ще бъдат в отношения.Това няма да го видим,но ще го чуем в сериала.Дияр е дъщеря на новия партньор на Халис и тя ще се хареса на него,не на Ферит.Под негово давление Ферит ще и предложи да се срещат и тя с радост приема.В МОЛ-а където ще се срещнат със Сейран,ще купуват вещи за годежа си.Срещата на Ферит и Сейран ще ги накара да разберат,че все още се обичат лудо,но обидата и намесата на семействата им няма да им позволи бързо да се съберат.Имало информация,че първите две серии щели да бъдат напрегнати,но после развитието на сюжета ще се хареса на зрителите.
Те това е.Сценаристите били четирима.И четири глави измислиха тази безвкусица.Ти започни новия сезон с тъпизми и нищо съществено,пък после прави "бомбастични" събития.Кой ще ти повярва?

# 558
Добър вечер,ако крият жена да не връщат Бучето,нали е безработна...само тя липсва в картинката Cry

# 559
Добър вечер,ако крият жена да не връщат Бучето,нали е безработна...само тя липсва в картинката Cry
Честно да си призная и аз си помислих това.

# 560
Е, стига, де. Тая е в Париж или на път за там. Няма как да е в работилницата сега.

# 561
Е, стига, де. Тая е в Париж или на път за там. Няма как да е в работилницата сега.

Минали са две години,отдавна може да не е в Париж Angry

# 562

Пък може да е научила за раздялата на Ферит и Сейран,както научи,незнайно от къде,че Сейран е болна и да е решила,че този път ще и се "отвори парашута".

# 563
  • Ямбол
Сейран :" Човек не трябва да кара близките си да минават през това,аз нямам  право да го правя .....не е ли егоистично "?
"Не искам да виждам фалшива усмивка на лицето на съпруга си,не искам да мисля дали той съжалява за мене или за него си ". - Може би заради това си мислене Сейро го е оставила за негово добро уж, ама то едно добро 🤐🥺. Жив си,ама все едно си мъртъв отвътре 😔
"Ах имаш ли очи да видиш,че сърцето ми ще се пръсне.Че нито един като теб не обичам....
и никога няма да обикна.
Ах имаш ли очи да видиш,че сърцето ми ще се пръсне.Днес страдам заради теб,защото друг/друга е до теб сега " . 🖤

# 564

Буче ще заминава за Париж

# 565
Бучето заминава  в Париж по принцип,днес нейната ндп(Бирсен) писа за нея в подробности . Поканена е в Париж на някакво събитие на световно известна марка . Аз и не вярвам,че вече ще я върнат, изпята песен е тя.

# 566
Бучето заминава  в Париж по принцип,днес нейната ндп(Бирсен) писа за нея в подробности . Поканена е в Париж на някакво събитие на световно известна марка . Аз и не вярвам,че вече ще я върнат, изпята песен е тя.
А бе знае ли човек?Днес четох един много интересен коментар и малко даже се посмях.
Скрит текст:
Онур събирал всички безработни актьори в дизито и ги правел любовници на този и онзи.Ама на Халис пропуснал да намери любовница.
Та такива ми ти работи.Бучето ще заминава за Париж на някакви награди,/не ме интересува въобще/,но може преди това да заснеме някоя и друга сцена.

# 567
Момичета, Вие подготвяте ли се?
https://www.instagram.com/reel/C_punxntrKM/?igsh=cmpuYXhpYTJvZ2xo

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 21:42 от stasha_s

# 568
https://www.instagram.com/p/C_vy_qZoSUA/

Кака ни друга песен запя Joy

# 569

Общи условия

Активация на акаунт