Отговори
# 615
Fi79,заподозрях,че влагаме различен смисъл на думата "връзка" и разбрах,че ти си разбрала..
Ти имаш предвид може би кръвните връзки,а аз -връзката в отношенията между двама съвсем непознати хора
Да,аз съм от благословените,със съпруга ми сме заедно от 15-годишни.Бяхме съученици ,съседи и състуденти....
Връзката с него премина в любов,после в обич /както каза Мими/,а сега в безрезервна подкрепа и взаимно уважение и разбирателство
Затова казах,че "връзката" е основата,но тя е на много по-ранен етап в отношенията между двама
Но,тук става въпрос не за нас,не за мен
Става въпрос за Ферит и Сейран
Тяхната връзка започна много след като ги ожениха насила
Даже изобщо нямаше такава
А Ферит в това време наистина беше във връзка с Пелин
Оттук идва и разминаването ни в харесването на героя
Аз смятам,че той постъпваше много джентълменски с Пелин,защото самият той смяташе,че ще се разведе в най-скоро време и ще продължи живота си както преди
Никой от тях двамата не се обвърза от първия ден с обещания за семейство
Дълъг процес на привързване и харесване се получи,докато накрая не се превърна в любов
И при нея и при него
Ето затова не мисля,че това тяхното още е връзка.Те нямаха такава в отношенията си
При всички положения Сейран винаги ще сравнява и ще помни Ферит само и единствено с добрите му постъпки,защото тя разбра защо той постъпва така и му прости
А Ферит винаги ще търси своята Сейран в другите жени,защото тя наистина не е като другите...
Смятам,че достатъчно отнехме вниманието на аудиторията с нашия дебат
Удоволствие е за мен да водя толкова интелигентен спор
След като така описваш връзките и любовта, обичта и подкрепата... ми е интересно, къде поставяш изневярата и след като са ти изневерили..дали наистина връзката трябва да продължи,
защото за мен истинската любов не познава думата изневяра, поне аз не съм виждала такова нещо около мен... при близки и познати, които наистина са се обичали, а не са свикнали един с друг или от страх да не останат сами са продължили връзката...
Ще гледам с нетърпение, защото вече много ми липсва тяхната невероятна игра.

# 616
Подготовката за голямата игра започна 😃

# 617
# 618
Явно Синан няма да е за малко в историята щом и мама и чичо ще са в играта.
...
С извинение към дамите, които писаха за връзките, то на човек да му е неудобно да пише в темата, след техните постове.
Не ни дължите никакво извинение. Абсолютно сте права!
Вдъщност като една от дамите, която активно участваше в дебата за връзките, искам да изразя съжалението си и да поднеса извиненията си за неловката ситуация. Знам, че изместихме фокуса на зададената тема и си давам сметка, че беше неуместно. Говоря само от свое име, разбира се. Моля, върнете към нормалност духа на групата. Пускайте инфо за любимия сериал и още по-любимите ни актьори. Ценя го, повярвайте!

# 619
Красавец, явно е спортна натура. За жалост пуска малко снимки. Не знам защо. Май не е много суетен?

# 620
  • София
Мерт е писал, че се подготвя за мач с Чаала Буюкакчай. Дали няма да има нещо с благотворителна цел Wink

От сторита с животни, минахме на сторита с тенис Sunglasses

Между другото, аз колкото и да не харесвам развитието на сюжета пожелавам на екипа да изкара целия сезон. Лично за себе си имам разни червени линии и няма да гледам първа серия, но на мен бързо могат да ми променят мнението Simple Smile

# 621
Цитат
...
Ако трябва да търсим само  общоприетото значение,което откриваме в  различните речници,то писателите и поетите трябва да се гръмнат
Техен е идеалния свят
Val, изключително ми е приятно да спорим, още повече, че доказахме, че сме интелигентни същества и можем да запазим добрия тон, дори и в ожесточени спорове. Опасявам се, обаче, че отегчихме момичетата и най-вече изместихме ракурса.
Това е последният ми отговор, обещавам. После, каквото и да напишеш, приеми, че съм съгласна.
Няма идеален свят дори и в литературата. С много уговорки можем да приеме, че при романтизма има някакъв стремеж към такъв, но дори и там не е така. Няма да разглеждам другите периоди и течения, но ще ти дам няколко конкретни и прости примера за липса на идеален свят. Антиутопиите ("1984"), следвоенната проза, постапокалпичните романи (тук ще посоча само "Пътят" на Кормак Маккарти, защото е много показателен) са всичко друго, но не и представяне на идеален свят.
И няма писатели и поети, дето се гърмят. Всъщност има доста, направили опити, даже някои са завършили успешно, но не е защото са им отнети изразните средства и са заставени да пишат с речник. Wink

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 15:07 от Fi79

# 622

Те в Турция другия месец имаха национален празник, може наистина някакъв благотворителен мач да си замислили по случая.
Ще го чакаме с нетърпение, а аз ще му препоръчам да е по бърз в краката, че тромаво отиграва. 😄😅

# 623
  • София
Буче си е намерила сериал, няма да я върнат.

# 624
Извинете ме за тъпия въпрос, но от скоро навлизам във форумния речник. Какво значи 'фандома'? Grinning

# 625
  • София
Извинете ме за тъпия въпрос, но от скоро навлизам във форумния речник. Какво значи 'фандома'? Grinning

фандом
(От англ. fandom, също фандъм/фендом/фендъм) Феновете на определен човек, група, игра, книга, фикция и т. н. възприемани колективно в общност (къмюнити) или субкултура.

Пример: Фандомът на сериала става все по-голям и по-голям.

# 626
Чичо Онур продължава да твърди, че са заедно двамката.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu- … seyrettiniz/1355/

# 627
Чичо Онур продължава да твърди, че са заедно двамката.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu- … seyrettiniz/1355/
А ние склонни ли сме да му вярваме? Доколко сериозен журналист е този? Не съм в час, затова питам.

# 628
  • София
Истината я някъде там Joy

Този не е журналист. Познава доста неща, но веднъж се появи пиян в ефир и наговори един тон глупости. После се извини, каза, че някой го е подвел.
Личното ми мнение е, че в този случай е прав.

# 629

Те в Турция другия месец имаха национален празник, може наистина някакъв благотворителен мач да си замислили по случая.
Ще го чакаме с нетърпение, а аз ще му препоръчам да е по бърз в краката, че тромаво отиграва. 😄😅

Охх не му търся кусури на момчето , ама още тренировки си му трябват Kissing Heart
Тенисът и волейболът са ми слабост

Общи условия

Активация на акаунт