Ти имаш предвид може би кръвните връзки,а аз -връзката в отношенията между двама съвсем непознати хора
Да,аз съм от благословените,със съпруга ми сме заедно от 15-годишни.Бяхме съученици ,съседи и състуденти....
Връзката с него премина в любов,после в обич /както каза Мими/,а сега в безрезервна подкрепа и взаимно уважение и разбирателство
Затова казах,че "връзката" е основата,но тя е на много по-ранен етап в отношенията между двама
Но,тук става въпрос не за нас,не за мен
Става въпрос за Ферит и Сейран
Тяхната връзка започна много след като ги ожениха насила
Даже изобщо нямаше такава
А Ферит в това време наистина беше във връзка с Пелин
Оттук идва и разминаването ни в харесването на героя
Аз смятам,че той постъпваше много джентълменски с Пелин,защото самият той смяташе,че ще се разведе в най-скоро време и ще продължи живота си както преди
Никой от тях двамата не се обвърза от първия ден с обещания за семейство
Дълъг процес на привързване и харесване се получи,докато накрая не се превърна в любов
И при нея и при него
Ето затова не мисля,че това тяхното още е връзка.Те нямаха такава в отношенията си
При всички положения Сейран винаги ще сравнява и ще помни Ферит само и единствено с добрите му постъпки,защото тя разбра защо той постъпва така и му прости
А Ферит винаги ще търси своята Сейран в другите жени,защото тя наистина не е като другите...
Смятам,че достатъчно отнехме вниманието на аудиторията с нашия дебат
Удоволствие е за мен да водя толкова интелигентен спор
защото за мен истинската любов не познава думата изневяра, поне аз не съм виждала такова нещо около мен... при близки и познати, които наистина са се обичали, а не са свикнали един с друг или от страх да не останат сами са продължили връзката...
Ще гледам с нетърпение, защото вече много ми липсва тяхната невероятна игра.