Отговори
# 675
Аз, докато гледам Ферит, скрил Сейран навсякъде около себе си Cry Heart

СейФер Heart

Фрага ми хареса Smirk

# 676
  • Яко в Матрицата...

И един готин СейФерски стоп кадър за душата и делулутата. Grinning

Феро, къде гледаш, бе душата? Joy

# 677
От този фраг само във Ферид виждам желание за борба да се съберат.. както винаги. Сейран пак с нищо не изненадва. А, може би с това, че вече хич няма да е толкова невинна, както я изкарваха досега.

# 678
  • Манчестър
Буче си е намерила сериал, няма да я върнат.

Не гюзел хабер🤘

# 679
В колието....все пак е творец и търси вдъхновение. Joy Може да се окаже негова изработка. Grinning

# 680
Момичета,тая,Диярията с кого говори в тази кола?Не е ли Синанчо?И кой е този Осман,който не трябва да види това?

# 681
Аааа хареса ми, искам да видя какво ще става в 74 🙃

# 682
  • Пловдив
Еха, знаех си, че ще имаме фраг Blush малко по-добър от предния и ми хареса. Чакам си епизода с поредната сватба.
Рени благодаря за превода!:hibiscus

# 683
Благодаря за превода, Рени! Heart
В този фраг най-хубавото е, че татко Кязъм си е все същият. Толкова успокояващо ми действа да знам, че не са прецакали поне един образ.

# 684
Синан говори с Осман ( не знам кой е), че майка му не трябв да вижда новините (не знам кои). Правят им снимки в МОЛа, явно по поръчка на Синан
Момичета,тая,Диярията с кого говори в тази кола?Не е ли Синанчо?И кой е този Осман,който не трябва да види това?

# 685
Щом Сейран ще се жени,значи има развод.Старата песен на нов глас.Сега,да споделя малко впечатленията си след втория фраг.Струва ми се,че доста от нещата от първия фраг са влезли в кошчето.Толкова много събития само в една серия нещо ще стане много дълго.След втория фраг виждам нещо много гнило в Синан и Диярията.И това ми се струва,че има общо със Торпил,както и появата на Бетюл.Май нещата ще са свързани с фирмата на Корхан и опити да бъдат елиминирани от нея,както и да разделят Ферит и Сейран.Няма да се учудя ако върнат Нервата и всичко това да е неин замисъл и план за отмъщение,а Синан,Торпил и Дияр да са инструментите.Дано само по-скоро се разбере,защото каквото и да е Сейран и Ферит ще си стоят разделени.Дано сценаристите са усетили нагласите на феновете и бързо разкрият това,/ако е така де/,да обединят Ферит и Сейран и двамата да се борят и успеят да спасят фирмата.Да не стане като във втори сезон,да гледаме как Синанчо и Диярията се усукват около тях и в последните серии да ги съберат и набързо да им стъкмят 3-та сватба и две деца като всички турски дизита.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 21:46 от mimi 65

# 686

И един готин СейФерски стоп кадър за душата и делулутата. Grinning

Феро, къде гледаш, бе душата? Joy
В очите Wink

# 687
Рени, много благодаря за превода. Приемам, че приемаш фрага за приемлив Joy

Другото хубаво, което ми се наби в очите.

От кошмара Мезиде няма и следа Sunglasses Великолепно Heart Eyes

# 688
Благодаря за превода

# 689
Рени, много благодаря за превода. Приемам, че приемаш фрага за приемлив Joy

Другото хубаво, което ми се наби в очите.

От кошмара Мезиде няма и следа Sunglasses Великолепно Heart Eyes
Леле, колко сте наблюдателни! Аз вече бях забравила за ужаса, наречен Мезиде. Толкова нескопосано и ненужно беше вкарана в сериала, че... избирателната ми памет функционира на макс.

Общи условия

Активация на акаунт