ВРАЦА 4

• 31 760
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Враца
Шани не е само за професионалисти, ами е за хора, които искат да имат добър нет и получват това, за което плащат Simple Smile
Питай в Римекс дали имат покритие

# 151
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,относно нета аз за две места и една кабелна плащам 77лв.на месец към Михайлов,така че се чудя дали да не сменя доставчика.
За Тодоров,не знам какво да кажа,нещо поставям под съмнение неговата компетентност.Преди време беше казал,че Марти има отит и каза да започнем от вечерта с антибиотик,че нямало да изкараме ноща.Аз обаче имах някаква интуиция,че греши и нищо не купих.На следващият ден го заведох на специалист УНГ и се оказа,че няма никакъв отит та до ден днешен.Сега от вторник детето е болно и мисля,че май има грешка в лечението.Каза ,че е вирус.Поисках изследване на кръв и урина,а той каза че нямало нужда и успя да ме разубеди.Сега обаче 5 дни по-късно съжалявам,че на своя глава не направих тези изследвания.Детето ми отслабна с 2 кг,което на фона на 13-14 е много.Сега е 11-12кг.Няма никакви сили.Много плаче от стомахче,а той каза,че това са колики преди да се изходи.Не знам как реши ,че е вирус.Изписа ни витамин С,смекта,ентерол и Есберитокс.От днес дори повръща,всички лекарства давам със спринцовка,нищо не яде.За тези 5 дни е изял две малки пюрета,десетина бисквити и 3-4 солети.Направо в понеделник ще го водя при други лекари,ще направя изследвания в Цибалаб и ще настоявам за ехограф.Може и действително да е вирус,но нямам сили да гледам детенце как се мъчи.Спирам,че стана дълго,а мъката ми е голяма.Да са ви здрави дечицата.

# 152
  • с/у ОколоМръсТното
калинка, много неприятно...
И моят мина през нещо такова, но не повръщаше. И да ти кажа тоз вирус държи по 7-8 дни.
Гледай да намериш начин да го оводняваш Марти. На час по лъжичка вода, дето се вика, че децата бързо се дехидрират и после ако се наложи, не може да им се хване веничка за венозен източник.
Стискам палци да ти се оправи детенцето час по-скоро  Praynig

# 153
Калинка, дано Марти бързо се оправи. Praynig
 Hug

# 154
  • Враца
Здравейте мами, от известно време се чудя дали бихме могли да се обединим и да помагаме на Движението на българските майки във Враца?
Не става въпрос само за събиране на дрешки и пари, а и евентуално посещения в домовете, стига това да е позволено.
Желаещи?
Ако има такива бихме могли да свържим с мамите иот ДБм, за да уговорим подробности.

# 155
Еви, и аз съм си мислила това Peace Като гледам, че съфорумките от някои също сравнително малки градчета, като нашето помагат, защо и ние да не можем? Аз съм съгласна и ще помагам, както мога

# 156
момичета, идеята е страхотна. аз навремето пусках тема в подфорума на движението, но явно никоя врачанска мама не го видя. за съжаление, ще съм във враца само до средата на август. но ако искате, можем да се организираме още сега и да видим какво можем да направим. мисля, че най-добре ще е да звъннем на домовете в града (аз знам само за два, всъщност) и да попитаме как стоят нещата със спонсорите им, получават ли дарения, от какво конкретно имат нужда. колкото и странно да звучи, някои домове отказват помощи от граждани, защото получават достатъчно дарения от фирми, фондации и чуждестранни дарители. относно посещенията, преди поне се разрешаваха. не знам сега с промяната в закона за осиновяването (според който децата не се избират от кандидат осиновителите, както беше преди) да не са забранени посещенията, въпреки че не би трябвало. пишете какво мислите по въпроса и щом имаме желание, ще намерим и начин! Simple Smile

# 157
  • Враца
Страхотно, станахме 3.
Да пишем тогава на lavender и да видим как стоят нещата Simple Smile

# 158
  • Враца
Здравейтееее!Ето тук можем да помогнем..това е една близка приятелка..от форума  на деца със увреждания....Колкота повече гласове...помагаме на Мими-едно малко съкровище!  Praynig А за помощ...знаете насреща съм!

# 159
http://www.bankazaidei.com/?p=top
това е линка към Мими за която говори Марги-№-1127.Да опитаме да им помогнем.А за домовете включвайте и мен,с удоволствие ще се присъединя!

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 21:19 от Гери_

# 160
  • Враца
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&s=8

-това е линка към Мими за която говори Марги-№-1127.Да опитаме да им помогнем.А за домовете включвайте и мен,с удоволствие ще се присъединя!
ooooh!......E ....на това му казвам заплес..... да не пусна линка...много ми се спеш и ....ето резултата....Благодаря ти Гери...

# 161
  • Враца
леле Марги колко е пораснал Криси, да ти е жив и здрав, а и каката е голяма сладурана.
Дадох глас за Мария, дано успеят Praynig

# 162
  • Враца
Eви....благодаря..наистина е пораснал Криси и щом ми показва среден и пръст и казва.."Нааа" ще да го бъде...   WinkАвгуст излизам отпуска..Криси почива от градината..и ще имам време да се видим и пак ще се срещнем...!  Hug

# 163
[ ooooh!......E ....на това му казвам заплес..... да не пусна линка...много ми се спеш и ....ето резултата....Благодаря ти Гери...
E,за какво са приятелите,макар и виртуални! Hug

# 164
Здравейте, мами!
Градски, защо толкова рядко пишете?
А събирате ли се за да излизате заедно? Бяха ми казали, че мамите се събират около възрастта на бебчета - гледат да са горе-долу на една възраст.
Мойто бебче е още много малко и не сме се ориентирали в обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт