ВРАЦА 4

• 31 699
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Тази, за която пише Марги ползваме ние, все още. Готвят чудесно, много съм доволна. Но пиши в кой район ти трябва кухня.

# 211
  • София
Няма значение района - по принцип живеем в кв72, но и за центъра не е проблем.

# 212
  • с/у ОколоМръсТното
Преди много лета, аз вземах от тази ДГ, дето е зад НТС-то. Ами не знам как по-подробно да го обясня. От кръговото, нагоре, към центъра. Сети ли се?

# 213
  • Враца
За тази която със Сиска ти казваме готвят и разнасят в 5 детски кухни из града. Тъй ,че тази ще ти е най-близо.В кв.72 има градина , дали има и кухня  newsm78

# 214
Да, права е Марги, а и освен това разнасят и по домовете. Така че могат и до вкъщи да ти донесат храната.

# 215
  • София
Благодаря за информацията. А тази която е частна знаете ли къде се намира? Доколкото разбрах някъде около Суми, но само това знам.

# 216
Частната е точно тази за, която говорят Марги и Сиска. Казва се "Двете щръклета"Освен пункта в Дъбника има и в Младост и в Детска градина №6 /м/у Суми и у-ще Ботев се намира/, другият пункт е в ДГ №16 при блока на полицията, Търговска.

Аз съм взимала от нея храна и съм доволна. Доста е разнообразна, но честно казана на мен храната от общинските кухни ми е по-вкусна. По-еднообразна е обаче. Злати си харесваше храната и от двете кухни.

Общински кухни в центъра има в ясла 5, която спомена Шани и в ясла 6 /до ДНА/.

# 217
  • с/у ОколоМръсТното

ууууу, в 6-та ясла съм била на младини.  bowuu

# 218
  • София
Много ви благодаря отново за бързите отговори!

# 219

ууууу, в 6-та ясла съм била на младини.  bowuu

И моите деца ходеха в нея иъм много доволна. Peace

# 220
  • Враца
Здравейте момичета!Как сме с тези дни...
Руби ,записа ли Злати в градината вече ще е първа група.  Wink
Сиси, а Дени как е ?
Калинка ,а при вас......и всички как са?Нещо не ни остава време да пишем...сега и тези стачки...

# 221
Ние сме добре, здрави. Дени си ходи на ясла, много съм доволна от тази градина, чудесно се грижат за децата, поне в групата в която е той. Аз все още не работя. Продадохме си апартамента, ще ходим да живеем на ново място и в момента кипи усилен ремонт. Това е в общи линии

Марги, пиши и за вас, как сте? Grinning

# 222
  • Където ми покаже сърцето
Ние също сме добре.Марти е здрав и не ходи на ясла.Мислех да го запиша сега,но имам две изложения два поредни месеца и ме е страх да не се разболее.Още се колебая.Всъщност в коя са по-внимателни с децата в пета или шеста,и къде е по-добра храната.Ако имате инфо пишете.
Зимата дано да сме по-активни.Целувки от нас.

# 223
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!  Grinning
Колко много са ви пораснали дечицата... Бонбончета  Hug

Как сте градски?   bouquet

Сиска, казваш, че сте си продали апартамента. Има ли пазар на жилища във Враца и как се движи той? Можеш ли да ме светнеш? Или пък който знае...
Апартаментите в широк ц-р - тухлени, как вървят?

# 224
  • Враца
Ние сме добре!Водих цяло лято борба да го запиша в ЦДГ №4..но без резултат...приемат го,но не носят отговорност за импланта....е как да го дам..това е основата..а как ги гледат... ooooh! лятото го водих да си играе с дечицата..две лелки не мръднаха 2 часа от беседката..а децата тичат..чак на улицата излязоха,а те дори не забелязаха.Не можех да рискувам  да го дам ,без липса на внимание..и го дадох пак Дневния център "Зорница".Там поне го гледат....даже като писано яйце..  Laughing .Иначе мога определено да кажа ,че вече чуваме всичко и се опитваме да говорим.Мама ,тати,кака Дети,вода,боза ,бира...,ела ,чао и още няколко думички имаме в речника ни които се разбират,а иначе непрекъснато бърбори на бебешки..Даже знаем обичам...като ми каже..обитам.. мама..а то ми се приплаква.Все същата битанка си е..палав и се бие,но започна да се храни в градината..да си седи на масичката и да яде сам..в къщи все още се глезим..но при мама е така.В общи линий това е при нас...!

Общи условия

Активация на акаунт