ВРАЦА 4

• 31 715
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
аз съм при дочева и съм доволна. отворена е за нови идеи и не налага мнението си и това ми харесва. казах и, че искам късно захранванне, че не искам ваксините от касата, а други и т.н. и тя се съгласи. не сме боледували и нямам представа как е като специалист, но като човек ми харесва.  Peace

# 61
  • с/у ОколоМръсТното
Как сте мацки?   bouquet

# 62
Шани ние уж сме добре.
Злати миналата седмица цялата ходи на ясла. До днес, когато в 12 ми се обадиха да го взема, че е с Т Ill. Като го взех беше малко омърлушен, но после в къщи си хапна и сега е весел. Чакам го да стане от гърнето, за да му меря пак Т и да го приспивам. Нито хрема има, нито кашля, нищо видимо му няма, само Т има. Ill  33uu Сигурно ще се окаже пак някой "ясленски вирус".

В тази ясла вечно не могат да го нахранят. Все казват, че не искал да яде, но пък в къщи си яде.  33uu

Поздрави на всички!  bouquet

# 63

Благодаря, добре!

Мами, споделете вашите деца къде са ходили/ходят на ясла? Кои ясли са добри?

# 64
Здравейте момичета  Hug Отдавна не съм писала , но някак си все не ми оставаше време  Embarassed Тази бременност е толкова различна от първата че нямам думи . Постоянно ми е лошо и само ми се спи , чувствам се толкова уморена все едно съм изкачила връх Еверест . Не знам до кога ще е така но вече взе да ме дразни това ми положение , първият път не съм усетила че съм бремена докато сега си имам всички симптоми .
Исках да ви питам за д-р Славейкова знаете ли и координатите в момента . Ориентирах се за консултация при нея, а пък раждането пак ще си е при д-р Партовска .
Slyn4o от личен опит не мога да ти кажа за ясла понеже Василена не е ходила ( по ред причини) , но съседката водеше нейното в тази зад Дома на Техниката и беше много доволна .
Хриси как е Злати ?само с малко температура ли мина или имаше развитие
И Василена миналата седмица имаше някаква лека безцветна хрема но си ходеше на градина , капвахме сутрин и вечер капки и се оправи . Сега е добре ще видим само докога  newsm78 много ми кофти като я пращам така хремава ( за втори път вече ) но пък всички други деца си ходят когато са хремави , даже има такива които си пият лекарствата и антибиотиците в градината  Thinking а уж има филтър всяка сутрин . А като виждам нас как ни преглеждат сутрин ми е ясно и другите деца как минават.
_baby водя детето при д-р Гешева  много съм доволна от нея и като отношение към нас  и като лекар и способности . При предната лекарка която бяхме тя за най елементарната хрема ни изписваше антибиотик  Shocked сякаш друго не знаеше . Но откакто сме при Гешева сме пили по сериозни лекарства два или три пъти . Има си начини да се справя с болестите и не с толкова силни лекарства .( Мое лично мнение)
Лек ден ви желая на всички   bouquet

# 65
Скорпионка аз имам ето този телефон на Славейкова- 0888624955.
Последно ходих при нея преди около половин година, тъй че би трябвал ода е актуален

# 66
Благодаря за отговорите. Peace

# 67
Хриси как е Злати ?само с малко температура ли мина или имаше развитие

Злати онзи ден още на обяд му падна Т и след това не вдига отново. Вечерта обаче получи разстройство. Sad За 1 ден му мина. Вчера беше "ученик" и снощи пак вдигна Т. От сутринта е с Т, разстройство няма, но сега на обяд започна да му къркори коремът. Сигурно е някой от гадните ентеро вируси. Sick Ще видим какво ще стане.

Славейкова само съм я виждала на визитация, когато родих Злати. Много симпатична и мила жена е. Grinning Друго не знам.

Гале, пожелавам ти скоро да ти преминат неразположенията и да се радваш на лека бременност.

Slyn4o, за всяка една ясла ще чуеш и положителни и отрицателни отзиви. Избери си такава, която ти е най-близо. Peace

_baby, за лична лекарка не писах, защото преди съм писала, коя е нашата. Честно казано от Б. Тодоров съм най-доволна, но той гледа само частно.

Поздрави на всички!   bouquet

# 68
  • с/у ОколоМръсТното
Скорпионка, какво ти пречи да ходиш на ЖК при Партовска?

Славейкова ми е съученичка (или на брат ми да не беше...  newsm78) и нямам добро мнение за нея още от тогава. А и не знам тя да има специализация по АГ?!

# 69
Здравейте! Как сте?

# 70
Здравейте, нашата одисея около боледуването на Злати продължава. В събота вечерта вдигна висока Т, вчера го водих на лекар и се оказа, че сливиците са уголемени и по едната има малко гной. Sad Тази седмица ще си се ядосваме взаимно в къщи и ще пие АБ. Rolling Eyes

# 71
Скорпионка, какво ти пречи да ходиш на ЖК при Партовска?

Славейкова ми е съученичка (или на брат ми да не беше...  newsm78) и нямам добро мнение за нея още от тогава. А и не знам тя да има специализация по АГ?!
Има има даже се е специализирала доколкото разбрах в раждане секцио
Защото Партовска не работи по Здравната каса , и защото със Славейкова са много близки и няма да има нищо против . Но като се замисля така и така ще си ходя и при Партовска всеки месец (за всеки случай) може и да е излишно ходенето при Славейкова . Не знам  newsm78 не съм го измислила още  newsm78
Хриси съжалявам че се е стигнало до антибиотик , дано бързо се оправи . Но някак си странно протичане на болестта Т - има после няма , малко разстройство , пак Т и сега сливици . Много му се е събрало на веднъж newsm78 newsm78

# 72
Скорпионка аз ходя при Партовска на ЖК и не е скъпо изобщо а си заслужава. Отделно ще има лични наблюдения по отношение на теб когато дойде важния момент. Доколкот съм останала с впечатление на Партовска и е неприятно ако ходиш при нея и някой друг колкото и да са близки, а за изследванията минаваш през Здравната каса, тъй че ти е безплатно Peace

# 73
Скорпионка аз ходя при Партовска на ЖК и не е скъпо изобщо а си заслужава. Отделно ще има лични наблюдения по отношение на теб когато дойде важния момент. Доколкото съм останала с впечатление на Партовска и е неприятно ако ходиш при нея и някой друг колкото и да са близки, а за изследванията минаваш през Здравната каса, тъй че ти е безплатно Peace
За личните наблюдения съм съгласна , първата бременност така направих . Ходих си при нея на частно всеки месец и след това при нея си родих и да мисля че пак така ще си направя .
Лек ден желая на всички .

# 74
аз ще се повторя, но пак ще кажа, че и аз бях при Партовска и съм много доволна (да направя малко реклама на жената, заслужава си!).   Peace

Общи условия

Активация на акаунт