Търся електронна книга - 49

• 97 273
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, търся "Разпилян ум" - Габор Мате.

# 691
Здравейте, търся "Разпилян ум" - Габор Мате.
Съжалявам, само машинен превод

# 692
https://dox.abv.bg/download?id=842ac37586
Това е официално издание на Кибеа, но  скролнете доста, защото има няколко  лоши, грешни , ненормални страници отпред,  ако някой умее  да ги отдели и аз искам копие.

# 693
Това е официално издание на Кибеа, но  скролнете доста, защото има няколко  лоши, грешни , ненормални страници отпред,  ако някой умее  да ги отдели и аз искам копие.
Ако това наистина е оригиналното издание на Кибеа и съм дал пари за него, аз бих ги осъдил на поне 5-цифрена сума за обезщетение. Защото файлът представлява купчина електронен боклук.

Оправих за минути началото - изчистих безсмислените страници отпред, добавих снимка на корицата, форматирах правилно заглавията и няколко абзаца... Можете да изтеглите коригирания вариант от ТОЗИ ЛИНК.

Но това е капка в морето. Цялата книга е просто в кошмарен вид - неправилни преноси на думи, неправилно подравняване на текст, печатни грешки, твърди тирета, произволно поставяне на главни вместо малки букви... Цялостното и преработване в нормална електронна книга би отнело поне няколко дни, ако не и седмица труд. А съдържанието не си струва подобни усилия. Ако бяхте я закупила в EPUB, а не в скапания PDF формат, привеждането и в нормален вид би отнело 2-3 часа.

Ако някой проявява интерес, моля да си я свали от горния линк, защото той ще бъде валиден само две седмици, а аз вече изтрих оригинала от диска си.

# 694
не  съм я закупила ,не съм я чела, нямам друг формат. Изтеглена е от някъде и само проверявам началните страници дали  са  български букви, че има и   още по-зле. Събирам от десетина години каквото ме впечатли.
 Пише Кибеа,  някой  е сканирал и  толкова. Чела съм доста скапани сканове от мерак, след време излиза  нещо свястно. Но тази материя  едва ли някой ще  оправя  изцяло и  като нормална книга във епуб или друг .
 Преди време излизаха    доста не редактирани книги, сякаш откраднати от издателства преди корекции, редакции  и каквото там правят. но и  нивото  на книгоиздаването е зле.
 Съжалявам за неудобството да се занимавате. Аз не мога и да искам. От компютър разбирам до това да пиша статуси.

# 695
А, ако е ръчно сканирана и след това (недо)обработена - нормално е. Аз помислих, че издателството я продава в такъв вид, затова се потресох от омерзение Simple Smile

# 696
Погледнах я , неузнаваема  е, доста труд  е било и време. Благодаря за всички ,дето ще се възползват и ще  я заменя в  запазените книги. Струвало си  е труда, видимо от резултата.

# 697
Здравейте, търся Wind and Truth на Сандерсън.

# 698
Опитайте този линк или този, no епъба е огромен и първия път се отвори много бавно

# 699
Опитайте този линк или този, no епъба е огромен и първия път се отвори много бавно

Мног благодаря! И двата линка проработиха, аз опитвам от 2 дни през libgen.is, но не работеха линковете. Не знаех, че има друг линк към libgen, а тази папка на Мега дали е закачена към някоя голяма база от английски книги?

# 700
... а тази папка на Мега дали е закачена към някоя голяма база от английски книги?
Не! Свалих я за всеки случай! Превантивно, някои имат проблеми с  libgen

# 701
Здравейте, търся книгата Пасиансът на архангелите- Мария Лалева. Благодаря ви предварително.
maaz@abv.bg

# 702
# 703
# 704
  • Сред мелниците
Търся две книги
Гневът  и гордостта
Силата на разума
 на Ориана Фалачи.

Общи условия

Активация на акаунт