Търся електронна книга - 49

• 97 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Привет,

търся дълъг списък с книги. Преди да пиша тук съм проверила на познатите места, не ползвам МБ.

Цветелина Цветкова – Лейди Гергана 2; Лейди Гергана 3
Цветелина Владимирова - Проклятието на Воронина, книга 2 и 3 „Пазители“ и „Благословени“; “Червенохалата”
Юлияна Дончева - Пътят
Гергана Лаптева - Монетата; Тайната от Апамея; Третият слой; Момичето от портрета
Петър Голийски - Елизабет и тайната на живата вода; Елизабет и тронът на Медния град
Татяна Гишина - Пакетче желирани бонбони
Джон Грийн - Антропоцен
Ангелина Ангелова - Сърцето помни; Любовта на музата;
Никълъс Спаркс - Желанието;
Тили Коул - Хиляда целувки и едно момче
Паоло Джордано - Тасмания
Ема Терио - Бунт и бодли - Кн.1 Орисници на съдбата
Али Хейзълууд - Невеста
Захари Карабашлиев - Рана
Мони Атанасова - Две половини на едно цяло
Симона Панова - Змей закрилник; Змей побратим;

Скрит текст:
Ако някой се отзове, предварително благодаря,

# 61
Здравейте!Търся книгата "Преследването на Аделайн" на Х.Д.Карлтън.
Ако някой я има ще се радвам да я сподели с мен на ivelina_krysteva@abv.bg 😊

То хубаво, но тази книга излезе твърде скоро на хартия, няма е електронно, камо ли за свободен прочит...

# 62
Здравейте,
Някой да има книгата Изчистване на родовата карма?

# 63
Аз търся, "Тъгата на ангелите", "Между рая и ада" - Йон Стефансон, препоръчаха ги в съседната тема, оказа се, че и на хартия са изчерпани. Някой има ли поне едната?

# 64
Привет,

търся дълъг списък с книги. Преди да пиша тук съм проверила на познатите места, не ползвам МБ.

Цветелина Цветкова – Лейди Гергана 2; Лейди Гергана 3
Цветелина Владимирова - Проклятието на Воронина, книга 2 и 3 „Пазители“ и „Благословени“; “Червенохалата”
Юлияна Дончева - Пътят
Гергана Лаптева - Монетата; Тайната от Апамея; Третият слой; Момичето от портрета
Петър Голийски - Елизабет и тайната на живата вода; Елизабет и тронът на Медния град
Татяна Гишина - Пакетче желирани бонбони
Джон Грийн - Антропоцен
Ангелина Ангелова - Сърцето помни; Любовта на музата;
Никълъс Спаркс - Желанието;
Тили Коул - Хиляда целувки и едно момче
Паоло Джордано - Тасмания
Ема Терио - Бунт и бодли - Кн.1 Орисници на съдбата
Али Хейзълууд - Невеста
Захари Карабашлиев - Рана
Мони Атанасова - Две половини на едно цяло
Симона Панова - Змей закрилник; Змей побратим;

Скрит текст:
Ако някой се отзове, предварително благодаря,

Едно писмо ще напиша по някое време.

# 65
Дано тук има хора ,които качат книги в Рулит и четат това , тъй като не знам къде трябва да пиша .

Моля , когато качвате книги в сайта поне се стремете името на автора да е едно и също за да може , когато някой търси книги на даден автор да излизат всичките му книги , а не името на автора да се разминава и отделно да търсим другите му книги ..

# 66
Търся Интелигентният инвеститор на Бенджамин Греъм, ако някой я има да я изпрати.

# 67
  • Euskal Herria
Дано тук има хора ,които качат книги в Рулит и четат това , тъй като не знам къде трябва да пиша .

Моля , когато качвате книги в сайта поне се стремете името на автора да е едно и също за да може , когато някой търси книги на даден автор да излизат всичките му книги , а не името на автора да се разминава и отделно да търсим другите му книги ..
Там често се случва името на автора да го има на  руски и на български изписано. И се получават различни резултати.

# 68
Скрит текст:

Там често се случва името на автора да го има на  руски и на български изписано. И се получават различни резултати.

Ами няма да е зле първо да се проверява , нооо

# 69
Търся Интелигентният инвеститор на Бенджамин Греъм, ако някой я има да я изпрати.
"МОЛЯ" -> https://mega.nz/file/y05TnQ7T#NjX6azdYtsUWvXWKcmaMVrPi78ClbuWo__o2xgKqEo0

# 70
Търся книгите:
“Червено, бяло и кралско синьо” от Кейси Маккуистън
“В светлината на утрото” от Анес Мартен-Люган
“Соленият път” от Рейнър Уин

# 71
  • Враца
Здравейте търся книгите Предизвикателството и Ефектът на Греъм на Ел Кенеди, ако някой ги има моля да ми ги изпрати на lilito.nedelkova@abv.bg

# 72
Здравейте! Търся Радикална прошка на Колинг Топинг. Благодаря ❤
Fortrabg@gmail.com

# 73
Здравейте, момичета, търся всичко на Антъни Хоровац:heart_exl:
Благодаря предварително и прекрасен ден! dezdena@abv.bg

# 74
Здравейте, момичета, търся всичко на Антъни Хоровац Heart Exl
Благодаря предварително и прекрасен ден! dezdena@abv.bg
Малко, но от сърце!
Все пак ще уточня, че ХоровАц е вид арменско барбекю Innocent
https://mega.nz/folder/rgAXTKIJ#oaoig9UBSR7Tujs4CU4HjA