Търся електронна книга - 49

• 97 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Търся  Poppy Playtime: Orientation Notebook /на английски/

Намерих разни поредици от FNAF /които иска дъщерята/  в anna's, но горното не намирам никъде. Ако може да ме насочите други сайтове, където да търся. Това, доколкото разбрах, било книга повече от историята на играта Poppy Playtime.

# 451
Мили четящи дами,
бях си в България за кратко и си накупих книги от бълг. автори, но някои , които търсих бяха изчерпани.
Търся: “Кладенецът” Веселина Седларска
              “За скръбта и скърбенето” Елизабет Кюлберг и Дейвид Кеслър
              “Грозните патенца” Борис Сирюлник
              “Причините да останеш жив” Мат Хейс
              “Сократ, Иисус, Буда” Фредерик Льоноар
Моите търсения в интернет пространството се увенчаха с неуспех.
Дали някоя добра душа може да ги сподели с мен?
Email: 2andryp@gmail.com

# 452
"Един гадател ми каза" - Тициано Терцани
Ако старото издание върши работа ... pdf - Тициано Терцани ~ Един гадател ми каза (2012)

# 453
Здравейте,
Търся електронна книга за манифестация.

# 454
Здравейте някой знае ли дали дързост на л дж шен вече я има в е-книга ?  Търся я но не я намирам а в тик ток ми излезе че я има ..

# 455
Здравейте някой знае ли дали дързост на л дж шен вече я има в е-книга ?  Търся я но не я намирам а в тик ток ми излезе че я има ..
На RuLit има някаква версия ...
Ако търсите да я купите Ozone.bg

# 456
https://dox.abv.bg/download?id=1e18e4d46e
 Бърнард Шоу - Оръжията и човекът

# 457
Здравейте, имам въпрос, видях че в рулит има качена Обвързани с чест на Кора Райли, дали е фен превод, защото ме съмнява толкова скоро да е качен оригиналния превод.

# 458
На RuLit има някаква версия ...
Ако търсите да я купите Ozone.bg

Търся да си я купя но в озон ми излиза само хартиено издание

# 459
Моля да бъда извинен! Четох невнимателно!

# 460
Здравейте, имам въпрос, видях че в рулит има качена Обвързани с чест на Кора Райли, дали е фен превод, защото ме съмнява толкова скоро да е качен оригиналния превод.

Фен превод е.

# 461
  • София
Моля да бъда извинен! Четох невнимателно!
И аз хукнах да купувам ел. вариант. Явно ще почакам. Relaxed

# 462

Някаде по назад в групата имаше линкове за цялата поредица с много добър превод не съм сигурна дали е фен но беше си добре като цяло

# 463
  • ВАРНА

Някаде по назад в групата имаше линкове за цялата поредица с много добър превод не съм сигурна дали е фен но беше си добре като цяло
Двете поредици са с добър превод, в Сладко изкушение пряката реч е с кавички, но другите мисля седем книги са добри.

# 464
В момента е на 8 лв намалена в сайта на Колибри.

Общи условия

Активация на акаунт