Търся електронна книга - 49

• 97 497
  • 741
  •   2
Отговори
# 510
  • ВАРНА
Здравейте, търся трилогията Бялата масайка на Корине Хофман,някой да я има?
Благодаря! madilana@abv.bg
В майл бокс ги има и трите, трябва да си ги поискате

# 511
Търся книгите на Брене Браун.
Нямам нито една ,така че ако някой има която и да е ,ще съм благодарна!

# 512
  • Бургас
Има ли нещо специално, което трябва да се направи,  за да получиш книга эт там? Изпращала съм доста заявки, но не съм получила нито една книга.

# 513
  • София
Здравейте, ще се радвам някой да ми изпрати книги на Лиз Бурбо или на Луиз Хей.

rosarito.castelan@gmail.com

# 514
Здравейте, ще се радвам някой да ми изпрати книги на Лиз Бурбо или ***
"Малко" книжки на Лиз Бурбо, с пожелание за приятно и ползотворно четене

# 515
  • ВАРНА
Има ли нещо специално, което трябва да се направи,  за да получиш книга эт там? Изпращала съм доста заявки, но не съм получила нито една книга.
не няма, аз съм искала и са ми изпращали, ако не стане с един потребител пробвате с друг. И на мен ми искат, аз всъщност съм качила само една книга, но тъй като е последната от поредицата Седемте сестри, много често ми я искат. Не влизам всеки ден, но като вляза изпращам.

# 516
Здравейте! Ще бъда много благодарна, ако някой може да сподели от последните книги на любимия ми Балдачи:
"Само лъжи", " Недовършена работа" "Дълги сенки", " Градът на мечтите". dezdena@abv.bg
Бъдете усмихнати.

# 517
Здравейте,
Ще съм много благодарен, ако някой ми изпрати "Силоз" и "Смяна" на Хю Хауи или на Бернар Вербер поредицата за мравките, която е 3 книги общо.
lubomir.venkov@gmail.com

# 518
Здравейте,търся третата книга на Лунатион-Дом на пламъци и сенки.Благодаря предварително! Simple Smile djani.ali@abv.bg

# 519
... последните книги на любимия ми Балдачи: "Само лъжи", " Недовършена работа" "Дълги сенки", " Градът на мечтите".
Балдачи - само една от списъка Ви, но някой друг може  да попълни колекцията си...
Бернар Вербер поредицата за мравките, която е 3 книги общо.
Първата в Читанката

# 520
Здравейте! Ще бъда много благодарна, ако някой може да сподели от последните книги на любимия ми Балдачи:
"Само лъжи", " Недовършена работа" "Дълги сенки", " Градът на мечтите". dezdena@abv.bg
Бъдете усмихнати.

https://mega.nz/file/gJ00xDwb#VenvsH_BjoMmgkmGCkIvbiyvpgJALbBMcpUUZabOwXw

# 521
  • София
Здравейте!
Търся електронната книга "Победителите" на Фредрик Бакман.
От известно време я издирвам, купих я през електронния магазин  store.bg, но се оказа несъвместима с моя pocketbook. Ще съм много благодаряна, ако я споделите с мен.

Намерих я Simple Smile в Замунда.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 11:44 от RaDolina

# 522
  • ВАРНА
Здравейте!
Търся електронната книга "Победителите" на Фредрик Бакман.
От известно време я издирвам, купих я през електронния магазин  store.bg, но се оказа несъвместима с моя pocketbook. Ще съм много благодаряна, ако я споделите с мен.

Намерих я Simple Smile в Замунда.
Здравейте, нещо ни ми е ясно как търсите в замунда. И в коя замунда, защото има зелка, орг и нет мисля. Някакъв линк да се ориентирам на pepa60@abv.bg

# 523
pepa60 ,Замунда.нет.
От там и аз си тегля книги.

# 524
Здравейте, някой дали има поредицата "Чарли Дейвидсън" на Даринда Джоунс. В читанка ги има до 5та книга, а видях че има още доста 😇
glamz@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт