Препоръчайте ми диетолог

• 1 030
  • 3
  •   1
Отговори
Моля, препоръчайте ми диетолог от личен опит за гр.София. Не ме вълнуват темите тук за отслабване и режими, опитала съм всичко и съм преминала през всичко. Търся компетентен лекар.

# 1
Проучете основите на храненето. За да може едно отслабване да е постоянно, трябва да спазвате режим, който ще може да прилагате цял живот, а не определено време, за да свалите 5кг за месец и другият да качите още 5. Информирайте се за качествата и съдържанието на въглехидрати, белтъци и мазнини на това, което консумирате. За да свалите не са ви нужни шикозни или трудни диети, просто да се храните в калориен дефицит, а ако това е съпътствано и с физически упражнения, ефектът ще е достатъчно задоволителен в дългосрочен план

# 2
Проф. д-р Байкова- не само ми е помагала да отслабна, но  и ми помогна много с хормонални проблеми (ПКЯ) и като симптоми инсулинова резистентност и акне.
Тя е лекар преди всичко, даже ако имате изследвания, диагнози и тн. си ги носете, ако решите да се конусултирате с нея.

# 3
Привет, някой ходил ли е д-р Енджи Касабие, за да сподели мнение, понеже се колебая дали да не си запиша час. Също ако може да сподели мнение за цените. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт