Отговори
# 210
Здравейте, гледам го на турски и не разбирам нищо...
Виждам само болката на Ферит...
Сейран сякаш не е тя..
Може би наистина този път тя ще се бори за връзката им, но Синанчо има малко лош поглед и няма да я остави лесно... той ще е мъжкия Пелин 😃
Като цяло все едно съм в друг сериал 🤣

# 211
Пробвай с Руската озвучка, ще хващаш поне нещо.
Иначе не се разбра защо са се разделили. Ферит страда за Сейран. Каза на майка си, че Сейран ще се жени и , че Суна също ще се жени.
Ферит защо ли пие хапчета. Дали не е получил нервна криза след всичко. Той видно не беше на себе си в последно време. Сейран обаче е с трансплантиран мозък на 100% 😂  
Здравейте, гледам го на турски и не разбирам нищо...
Виждам само болката на Ферит...
Сейран сякаш не е тя..
Може би наистина този път тя ще се бори за връзката им, но Синанчо има малко лош поглед и няма да я остави лесно...
Като цяло все едно съм в друг сериал 🤣

# 212
Ферит изглежда наистина смазан, въпреки наличието на каката до него.

# 213
Засега въпреки че ми е смешно,слаб сценарий,изкуствена игра,само Ферит е на ниво,нз какво да мисля,на Афра и личи колкото и да се старае че не и харесва тоя пуяк до нея.И все още нищо не се знае защо,как и т.н. за никой от разведените.Дотук от мен оценка 1

# 214
Ела и руския грам не го знам 😃
Това за мозъка на Сейран е добро 🤣 Може да има нещо такова 😃

# 215
Този завой не ми хареса, но в крайна сметка, това не е моята история, а на сценариста. 
 Новите двойки изглеждат  добре, щастливи, усмихнати, старите герои продължили напред...
 Не се ядосвам на Сейран, когато се сблъскаш със смъртта, с нелечима болест, след целия преминат ужас,травми, тежко детство  и насилие... Е човешко да искаш да промениш  себе си и всичко около теб. 

Нали първо трябва да запазиш самия теб, а след това всичко останало. И да не е напълно логично това развитие, но Сейран  и Ферит  не са първите продължили живота си с други, а обичащи се още.
Понякога само Любов не стига и не е достатъчно за да задължи една двойка заедно.
Няма да са първите които ще се съберат след раздялата:)

# 216
Дано сценаристите дадат разумно обяснение на това, което гледаме тази вечер, защото не знам какво да кажа просто. 🥴

# 217
По-добре без превод мен ако ме питате 😀

# 218
Уникална игра....това е единственият сериал, който ме кара да плача така, чак мен ме заболя сърцето.

# 219
Тази кака е трепач до Мерт..
Пояснявам Мерт не Ферит 🤣

Не знам какво гледам и аз ..

# 220
Това с новия живот до тук си е автосугестия и пълна самозаблуда. И сцената преди рекламата си го доказа - и двамата със спазми в сърцето, а са на различни етажи в мола, още не са се срещнали очи в очи.

# 221
Аз, като Ферит ще кажа- "...като на шега..." и така и си мисля.

# 222
И Афра и Сейран постоянно повтарят  на новите си половинки,колко много ги обичат.Ферит страда  заради новите жена и дете на баща си и срещата  с Сейран ,Не желае да ходи засега на сватбата на Аби.Сейран е богата ,защото получава наем от Корхан за Ялъто Ферит е много успял  в дизайните
 и е ,оглавил фирмата  на Корхан

# 223
Това е друг филм, отказвам се да гледам следващите серии и ненужно да се ядосвам. Дано края на серията да е като избухване на бомба и всичко което гледаме да е фантазия, лъжа, сън.

# 224
Мисля,че ще има спаринг на бижутерския тепих.Дано го измислят интригуващо и вълнуващо.Огърлицата за Суна е дело на Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт