Отговори
# 720
Някой знае ли дали сезон 3 ще се качва някъде с бг субтитри, до сега съм гледала само във voyo. Или поне знае ли се кога ще го пуснат в България?

# 721
Някой знае ли дали сезон 3 ще се качва някъде с бг субтитри, до сега съм гледала само във voyo. Или поне знае ли се кога ще го пуснат в България?
във фейсбук
https://playtube.tv/watch/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%87%D … dU9j2kwHWGI574n9Q

# 722
Честит празник, roxy94!
Жива и здрава да е дъщеричката ви! Да расте обградена от любов, с надежда за щастливо бъдеще и с много вяра в доброто и в себе си! Да мечтае и да сбъдва мечти, свои и твои!

Момичета, нещо не ми се връзват думите на Суна от последния фраг с думите на Суна от последните епизоди на втори  сезон. След като разбра за диагнозата на Сейран, тя не само се превърна в нейна сянка, оказваща й всякаква подкрепа и търсеща лечение, но много настояваше Сейран да каже на Ферит. Сякаш Суна искрено вярваше, че и този път Ферит ще намери решение. Тя в прав текст каза на Сейран, че той ще знае какво да се направи. Защо човек, имащ така вяра във Ферит, в неговото чудодейно и оздравително влияние върху Сейран, после ще го отблъсне от сестра си? Ми нещо не ми се връзва. Суна въобще не ми е любимка и съм съгласна с огромна част от анализа, направен й от приятелката на Евето, но нека не забравяме, че тя може и да обича. И наред с лошите си, низки и безскруполни постъпки, тя не веднъж показа и силната си любов към сестра си. Оф, много ми се иска да вярвам, че в най-тежкия момент от живота на Сейран е била до нея като орлица, бранеща и закриляща малкото си, а не като жена, въртяща поредната интрига в ущърб на най-близкото си същество.

# 723
Рокси да ти е жива и здрава дъщеричката и много да Ви радва

# 724
Класацията на миналата седмица,  Ялъто е на трето място! Фандома беше доста гневен в петък и това е резултатът! 🙄

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 19:53 от BELL-

# 725
  • София
Ами да действат в същия дух. Явно и заключването на профили също имаше ефект. Да видим какво са подготвили за този петък.

# 726
От сета днес, ако не бъркам

# 727
Добър вечер !  Kissing Heart
Рокси ,Честит Имен Ден на твоето момиче!Да и е  здраво и дълголетно името и да е много щастлива  !  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Еве  поздрави на твоята приятелка ,напълно ви споделям мислите относно Суна.
Момичета с удоволствие ви  прочетох Heart .Във всички коментари и за и против Суна имат смисъл и истина .Суна  е много интересен образ ,лъкатуши непрекъснато между доброто и лошото ,има своите травми от миналото ,които продължават и в настоящето  и затова и е толкова нестабилна .Сигурна съм ,че Суна обича много Сейран и затова е постъпила така тогава  в болницата.Виждайки колко е  зле сестра и  как Синан и влияе добре ,за Суна единствения правилен път е бил да каже на Ферит да си върви.Това "умри" със сигурност не е буквално ,нооооооо това не прави нещата за Ферит по-добри.Не знам доколко Суна е била права да се намесва в толкова  лично нещо нещо межу Ферит и Сейран ,но намесила се е ,мислила е ,че е за добро и после нещата са излезнали вече извън нейния контрол.
Но и преди намесата на Суна ,Ферит е бил нестабилен ,Сейран не е искала да го вижда ,не го е допускала до себе си .Правела е така както и преди когато разбра за болестта уж да го щади ,но то само ставаше все по-лошо и по-лошо.После е дошло и това в болницата и ето ти го разрива между Сейран и Ферит.Cry
Преди Сейран като ходеше на психиатър ,жената се опитваше да и влезе в главата и  да и покаже ,че трябва да се довери на Ферит ,да му позволи да е до нея в тежките и дни.Обаче Сейран реши  ,че за него ще е тежко ,че няма да може да издържи и предпочете да не го  допуска да проблема си ,после пък в болницата Суна реши и за двамата и на края когато Сейран сигурно се е почувствала по-добре и е започнала пак да иска Ферит вече него не го е имало, Както се казва пътя към ада е постлан с добри намерения. Cry
Серията в петък ще е много интересна и тогава всъщност ще разберем  кое как е станало и вече ще можем да говорим по обстойно. Ееееее то не че сега не  го рзпердушинихме фрага и Суна не я качихме на бесилото де ама в петък ще е още по-така .  Simple Smile
Шегата на страна ,но Суна каквото и да е направила аз вярвам ,че е само за доброто на Сейран и в крайна сметка те двете са си сестрички ще се оправят. Както и  Ферит и Сейран също ще им се оправят взаимоотношенията само ни трябва малко търпение.   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 20:09 от Eny87

# 728
Афра! 👑
Тук обаче са безкомпромисни! 🤘

# 729
  • София
Заповядайте в новата тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1693322

# 730
Здравейте, аз също много харесвам сериала. Обмислям пътуване до Истанбул и ми се ще да посетя имението. Моля, ако някой е ходил да даде повече информация. Също така се интересувам от книгата, дали я има преведена на български, до колкото знам се казва "Женкарят". Благодаря Simple Smile

# 731
  • Бургас
Здравейте, аз също много харесвам сериала. Обмислям пътуване до Истанбул и ми се ще да посетя имението. Моля, ако някой е ходил да даде повече информация. Също така се интересувам от книгата, дали я има преведена на български, до колкото знам се казва "Женкарят". Благодаря Simple Smile

Vans1107 набързо ще ви отговоря, защото преживях тази еуфория, а и имението е в много приятен за разходки квартал. Упътването ще сложа в скрит текст, за да не дразним /в темите за 1-ви сезон го има Yum /
Скрит текст:
1.От Еминьоню с корабче до Юскудар– слизате на пристанището, пресичате отсреща за автобусите 15.....Те са с букви, но който и да хванете ще ви отведе до целта.
2.Качвате се за по-сигурно само на № 15 и след 10 спирки слизате! /това са 4 спирки след двореца Бейлербей/ Връщате се назад и следите за бялата врата и №10 Адресът е: Yali boyu caddesi 10 Bevlerbevi/Uskudar  от дясно на пътя, към морето.От ляво на пътя, точно с/у имението има стълбички и леко нанагорнище, където може да погледате целта Wink Спирката за обратно е на около 150 м надолу, след 3 спирки може да слезете на двореца и да разгледате и там. Ако времето е слънчево, разходката ще е супер!
3.Книга не си правете труда да търсите - авторката само подава идеи по записки /тя е известен психиатър/ За сега само Момичето на прозореца, Домът в който си роден е твоята съдба/разказ/ и Кралят..../който тепърва ще се екранизира с Халит Ергенч в гл.роля са излезли в книжен вариант.
Надявам се да бях полезна! Приятна екскурзия в любим Истанбул!  
Има вече нова тема, затова ако четете, може да се прехвърлите.Линка е по-горе!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:03 от Аniksi

# 732
Аникси, благодаря за бързия отговор. И в новата тема съм се абонирала. Ще се радвам ако с някой от София със същата любов към сериала се организираме на разходка Simple Smile хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт