Може би Сейран е накарала Суна да отдалечи Ферит от нея - за да не страда понеже е болна и може да умре. Затова тя му казва тези неща! Не мисля, че го казва защото иска да ги раздели.
Суна обича сестра си и се промени. Стига вече с това, че й била завиждала за "Златния" Ферит или че заела мястото й. Суна никога не е обичала Ферит - тя обича Абидин! няма защо да иска да разделя сестра си от Ферит просто така.
Направо съм потресена как повечето веднага жертваха Суна за да избелят Ферит и Сейран - важното е те да са ок - пък черната нека пак е Суна! нямам думи ...
Доста хора сега ще нападат Суна, но аз няма да го направя. Първо нека видим епизода и всички сцени и последователности - не всичко е както изглежда според мен! Или някой я е принудил или Сейран я е накарала да каже тези неща на Ферит, за да го отдалечи.
А думите от фрага може да са извадки - и не всичко да е така, както е пуснато там - я си спомнете фрага за сексуалното насилия над Сейран след отвличането - във фрага беше пуснато така сякаш казват че има такова - но в епизода казаха, че няма. Така, че нека видим първо епизода и после да гадаем!
Значи Суна му казва нещо и Ферит си тръгва просто така - глупости - той явно е видял и самото отношение на Сейран и това, че го отблъсква! Я вижте пак първия фраг от първа серия. Според мен тапърва нещата ще станат ясни! Аз мисля да изчакам вместо да съдя този и онзи. Даже някой от вас веднага тръгнаха да говорят и за това, че Аби като разбере може да се разведе със Суна - ужас! Ако беше за Ферит и Сейран дали щяхте да говорите така. Едва ли.
Момента с парите дето Суна сложи на масата беше гаден да - но преди това в интервюто по медиите Сейран така опозори Корхан, че по този начин оплю и сестра си, ами когато я изложи за това че като била пияна целунала Ферит, че първо нея трябвало да вземат, ама се отказали - много често и Сейран правеше коментари, с които злепоставяше Суна и я караше да страда - коментари, за които после съжаляваше и се извиняваше!
Всеки един герои е допускал и допуска грешки. Но Суна и Сейран се обичат силно - ако сценаристите навредят на тази силна сестринска връзка само за да избелят пак Феритчо или Сейран, ще е прекалено!
Надявам се, че няма да го направят и че Суна казва тези неща по заръка на Сейран или за да помогне на сестра си. Аз вярвам в нея и ще си чакам епизода в петък! Пък и тогава ме очаква сватбата на Суна и Аби 

Препоръчани теми