Отговори
# 690
Скрит текст:
Професионални мнения колкото искаме има навсякъде Всички знаят и разбират Мога да предложа мнение на  психоаналитик, а и консултант по психоаналитично развитие в киното Никой не живее живота на другите хора Дори не знаем в  семействата на братя и сестри и близки приятели какво се случва , а камо ли наблюдения по картинки  С ПР или без на кой му пука Нека си живеят и печелят парите децата  Вършат си работата За феновете това е достатъчно

# 691
Хайде всички пак скочиха срещу Суна - според мен има нещо друго тук - я си спомнете първия фраг - тогава Суна казваше на Сейран, че Ферит се мести в апартамент заради нея - но Сейран не го искаше и отказваше да го види! Thinking Може би Сейран е накарала Суна да отдалечи Ферит от нея - за да не страда понеже е болна и може да умре. Затова тя му казва тези неща! Не мисля, че го казва защото иска да ги раздели. Wink Суна обича сестра си и се промени. Стига вече с това, че й била завиждала за "Златния" Ферит или че заела мястото й. Суна никога не е обичала Ферит - тя обича Абидин! няма защо да иска да разделя сестра си от Ферит просто така. Sunglasses Направо съм потресена как повечето веднага жертваха Суна за да избелят Ферит и Сейран - важното е те да са ок - пък черната нека пак е Суна! нямам думи ... Angry Доста хора сега ще нападат Суна, но аз няма да го направя. Първо нека видим епизода и всички сцени и последователности - не всичко е както изглежда според мен! Или някой я е принудил или Сейран я е накарала да каже тези неща на Ферит, за да го отдалечи. Thinking А думите от фрага може да са извадки - и не всичко да е така, както е пуснато там - я си спомнете фрага за сексуалното насилия над Сейран след отвличането - във фрага беше пуснато така сякаш казват че има такова - но в епизода казаха, че няма. Така, че нека видим първо епизода и после да гадаем! Blush Значи Суна му казва нещо и Ферит си тръгва просто така - глупости - той явно е видял и самото отношение на Сейран и това, че го отблъсква! Я вижте пак първия фраг от първа серия. Според мен тапърва нещата ще станат ясни! Аз мисля да изчакам вместо да съдя този и онзи. Даже някой от вас веднага тръгнаха да говорят и за това, че Аби като разбере може да се разведе със Суна - ужас! Ако беше за Ферит и Сейран дали щяхте да говорите така. Едва ли. Cry Момента с парите дето Суна сложи на масата беше гаден да - но преди това в интервюто по медиите Сейран така опозори Корхан, че по този начин оплю и сестра си, ами когато я изложи за това че като била пияна целунала Ферит, че първо нея трябвало да вземат, ама се отказали - много често и Сейран правеше коментари, с които злепоставяше Суна и я караше да страда - коментари, за които после съжаляваше и се извиняваше! Wink Всеки един герои е допускал и допуска грешки. Но Суна и Сейран се обичат силно - ако сценаристите навредят на тази силна сестринска връзка само за да избелят пак Феритчо или Сейран, ще е прекалено! Angry Надявам се, че няма да го направят и че Суна казва тези неща по заръка на Сейран или за да помогне на сестра си. Аз вярвам в нея и ще си чакам епизода в петък! Пък и тогава ме очаква сватбата на Суна и Аби Heart EyesHugHeart

# 692
Според мен пак си правим изводи преди да сме изгледали епизода.И още нещо,сцените явно са ревизирани и презаснети.Още даже не знаем каква е болестта.Много тежка уж,положението беше неспасяемо,а пък Сейран се излекува,че и обиколи света.Не мога да схвана каква беше целта да и се пише такава "смъртоносна" болест.Дали Гюнгер искаше да продължи драмата с тази болест в 3-ти сезон и борбата с нея,но новите сценаристи решиха ,че ще правят "нова история" и набързо "излекуваха" Сейран?По-логично,може би,щеше да бъде Ифакат да е разбрала по някакъв начин,че Ялъто е преписано на нея и да я е тровила по-малко.На това се надявах,когато каза на Суна,че не бяга от Ферит,а от всички ония хора.Тогава щях да я разбера и за тоя наем който иска защото това щеше да е най-малкото наказание за тях.Освен това,деде остави управлението на фирмата в ръцете на Ифакат,а както виждаме тя я е довела до банкрут и се надяват само на Ферит,което означава никаква негова и на Сейран марка,отделна от Корхан,защото Сейран щеше да "разгони" всички хрантутници включая и новото попълнение,Торпил.Суна и Абидин са напуснали имението и са се дистанцирали от хората в него,за което ги поздравявам,така че не виждам причина тя да завижда или да и пука,още повече,че вече е с любимия мъж и "мераците" и към Ферит много отдавна са забравени.По-скоро си мисля,че Суна вижда подобрение на сестра си именно в общуването със Синан,във фрага Ферит казва,че Сейран е добре и се смее.Но Синан е свързан по някакъв начин с манипулирането на Сейран и раздялата и с Ферит.Може даже да се окаже,че въобще не е бил болен,а нарочно е поставен там,за да се доближи до нея и Суна неволно да му е съдействала.Още повече,че е наел Абидин на работа и е толкова добронамерен към него и Суна,та чак да изпаднеш в умиление пред благородството му.Явно той манипулира и тях,двамата.Но ние предполагаме,а сценаристите разполагат,така че.....Единственото което ме дразни е,че Тарък имаше визия и Баран си играеше ролята топ.За Сафет въобще не може и дума да става,тоя мой "сладичък злодей".Не знам как бих го възприела ако го видя в друг сериал,толкова ме убеди в лудостта си.Акън,визия,игра също,само дето не успя много да ме убеди в това,че се превърна в психопат.Определено това не успя да го изиграе добре.Може би заради нагласите му,че ще е "положителен герой".Но Синанчо,нито визия ,нито игра,нищо.Изкараха актьор като Таро без да развият образа му за да вкарат това нещо.Някой спомена,че е поредния "връзкар".И аз така предполагам,защото и за "чеп на зеле" не става.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 07:51 от mimi 65

# 693
И аз съм на това мнение,Мими
Защото по принцип ми е странна тази любов на богатото момче Синан към бедно,нещастно,болно и с разклатена психика момиче.Пък и от какво е болен той?

# 694
  • Яко в Матрицата...
Аз не разбирам как действията на Суна избелват някого другиго. Думите й са ужасно груби, безчувствени и нараняващи. Дори и да е сторил нещо Ферит, това не е начинът да го отдалечи. Каквото е това “умри”?! Айде ще й дам още малко кредит, но смятам, че се е намесила там, където не й е работата. И ако е достатъчно чувствителна, ще види през маската на Сейран и ще помогне на сестра си да се освободи от илюзиите си и да се раздели с този.

# 695
Суна и Абидин са много сладки, но Суна е постъпила зле, какво е това отношение към Ферит, който я спасява всеки път?

# 696
Вече се чудя има ли смисъл от тези заглавни страници. Умишлено съм я изчистила с цел да е максимално информативна, без един куп снимки и гифове. През 3 дни някой пита за линкове или нещо друго, което е на първите няколко реда...
Извинявам се за лиричното отклонение.

В Х се шегуват, че с тази снимка Мерт искал Афра да го последва Joy
Аз не съм част от групата и не влизам често във форума. Идея нямам, че им такова нещо като заглавна страница. Но се извинявам и няма да задавам повече въпроси.

# 697
Добро утро, момичета! 🫶
Афито и Пелин се последвали в инстаграм! ✌🏻

🤍🧿🪬

# 698
Добро утро, момичета Kissing Heart
Пак да ги сложа, че много хубави Heart

Суна каквото и да е направила, личи си, че го прави с нежелание. Явно е била бая манипулирана, да видим от кого.

Да придвижим малко Делулуто Sunglasses

Bak çok kötüyüm Stuck Out Tongue Winking Eye

# 699
Това че е възможно Ифакат или някой друг да са изнудили Суна да раздели СейФер по никакъв начин не я оправдава. В крайна сметка като им е дала коз в ръцете, заради някакъв компромат, ще си сърба попарата, а няма да хвърля в огъня двамата души, които най-много са й помагали. И в любовта й към Абидин не вярвам, защото много удобничко и бързо го замени за Кая, защото й отвори вратите към мечтания бляскав живот. А дори и Сейран да е поискала от нея да отпрати Ферит в момент на отчаяние, не вижда ли в какво състояние е сестра й, не може ли да прецени, че това е временно и Сейран ще има нужда точно от Ферит в борбата с болестта.

# 700
  • Ямбол
Добро утро момичета ! 😘 Трейлъра е интересен.Честно казано не мислех,че Суна ще има нещо общо с раздялата на нашите сладури,но пък човек никога не знае 🤷 сигурно ще има други намесени,но ще видим какво,защо и как се е стигнало до там.
Минавам да ви почерпя.Днес моята дъщеричка Надежда има имен ден. 🥰❤️

# 701
От бижутера! 🤘

# 702
roxy94, живо и здраво да ти е момиченцето! Много късмет да й носи името Flowers Hibiscus

Фрага е топ!
Не бързам да съдя Суна. Нека видим, какво точно се е случило.
Когато Сейран разбра за болестта си, първата й мисъл бе да роди дете на Ферит и да изпълни със смисъл остатъка от дните си. Любовта СейФер е сила, която може да бъде с еднакъв успех съграждаща или разрушителна.
Дали ще заставаш пред куршуми или ще се отказваш от себе си, заради другия, вече сме го виждали при тях.
Ако Суна е трябвало да направи избор между живота и любовта на сестра си, бих я разбрала.
Онова "умри" към Ферит, всъщност бе- "откажи се от Сейран"
Любовта концентрираше вниманието на Сейран върху Ферит и другото нямаше значение. Може би идеята, че той се е отказал от нея, за пръв път ще я накара да помисли първо за себе си, за лечението си, за живота си...
Може би, Суна си купи билет за Ада с изцяло добри намерения Smirk

# 703
Рокси много здраве  и щастие на детенцето ти ,на теб и цялото ти семейство. 🍀
Малко закачки от делулутата

# 704
Рокси, честита ти именничка Heart

Джули Hands Thumbsup

Рейтинг на повторението снощи, пак в праймтайма Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт