Отговори
# 675
Благодаря Рени за превода.
Суна, е манипулирана от други, но как не й трепна сестринското у нея.
Как се измени толкова, че да иска да промени съдбата на единственото същество,
което я обича повече от себе си.
Това ще и изиграе лоша шега. Аби, ако разбере истината май ще я напусне.
Не случайни бяха думите на Ферит, че на следващата им
сватба ще присъства.
Дали пък няма ревност още от първи епизод, че е пренебрегната и Сейран е
избрана и харесвана от Ферит за снаха у Корханови. С времето и под влияние
на Ифакат да се е развило у нея чувството на отмъщение за неосъществената мечта.
Специално на мен много ми  беше отвратителна сцената с пачката с парите които даде
на Сейран за нанесените морални щети на Корханови, сякаш тя е голям фактор в това семейство.
Това не би го направила една любяща сестра, която страдаше с нея в семейството си.
Развитието на сериала е заинтригуващ, поне за сега.

# 676
  • София
И Рамо ли чете Ураз Joy

Сигурно я следва с фалшивия профил, с който следва и Афра Joy

# 677
Благодаря за превода, Рени.💐
Честит първи учебен ден.  На добър час на всички.  🍀

# 678
И Рамо ли чете Ураз Joy

Сигурно я следва с фалшивия профил, с който следва и Афра Joy

Какво е станало? 😃

# 679
https://www.instagram.com/reel/C__Z2EQoXMS/?igsh=bXVlNXc0bDdvdHgz

Охоооо и целувка има Heart сън ли е ще видим.
Благодаря,Рени за превода.

# 680
  • София

Сподели клипче, което Ураз качи по-рано днес по повод снимката му. Явно е съвпадение Joy

# 681
Това е Афра която не желае сцени с Мерт 🤭

Момичета, нищо не казахте за гривната която Ферит направи на Сейро. Беше на корицата на списание. Какво е довело до тази пибликация и какво иска да каже с нея Ферит.
https://www.instagram.com/reel/C__Z2EQoXMS/?igsh=bXVlNXc0bDdvdHgz

Охоооо и целувка има Heart сън ли е ще видим.
Благодаря,Рени за превода.

# 682
Трейлърът е супер! 🤘
Чак толкова лоша не очаквах , че е Суна. Но тя пък си показа злобата и завистта към сестра си още от епизод 1! Не мога да си обясня какво би я накарало да постъпи така със Сейран, която истински я обича и цени!
#СейФер ❤🔥

# 683
  • Пловдив
Оооо, имаме фраг и то доста интересен. Нещата започват да се изясняват.
Суна, ах Суна? Какво ли още да очакваме от теб? Дали това, което прави не е под нечие чуждо влияние предстои да разберем:rage:
Рени, сърдечно благодаря за превода:hibiscus:

# 684
Потресе ме казаното от Суна на Ферит: УМРИ!
Това може да го изрече много злобен и отмъстителен човек.
Тази дума, отново я сравнявам с прословутата пачка пари.
И двете и действия са отвратителни, изпълнени с омраза и ненавист.
Тя никога няма да прости на Ферит, че не е корханова снаха.

# 685
По принцип дано има целувка 🤭,но това дето си споделила Миленче е фотошоп явно ,фенове са си играли. АфРам- феновете или СейФер, делулута както искате ги наричайте .

# 686
Привет...

Благодарко за превода на трея... Heart

Без думи съм Rolling EyesClose... Суна, как можа да постъпи така със сестра си...още ли иска Ферит... или пък нещо друго ??? Но...какво ???

Другата чума ,съм сигурна ,че е Ифакат. Rage

Добър гол от страна на сценаристите... Hands Plus1 Да видим по нататък...

Края е приказка... Heart Eyes

# 687
Възможно ли е реално Суна да казва на Ферит - Умри !
Сега и това ми се струва странно . Да не би и на  Суна да превключиха  тока

Целувката е направена с изкуствен интелект - поне за сега Joy

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 23:53 от KrasiAnna

# 688
Момичета,фрага наистина е бомба.Емоцията от фрага в момента е на "линия",но искам да  споделя едно по-професионално мнение относно ПР и истина.
Скрит текст:
Съгласно ексклузивни новини на таблоида ТВ 100 Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу са се сдобрили.Съобщава се,че двойката не е присъствала на гледането което е организирала ОГМ в петък вечер и е предпочела да прекарат времето си сами един с друг и да гледат първа серия на 3-ти сезон в дома на Мерт.На сутринта заедно са напуснали дома и се отправили на снимачната площадка и те били преследвани от папараци на този таблоид които са направили своите сензационни снимки.Не зная как да коментирам тази новина,половината от феновете им казват,че техните отношения са истински и просто много бурни.Но както е казал старика Шекспир:"На бурните чувства-неистов край"Техните чувства са като барут и огън.Докато работят заедно между тях има любов,след това нещо се случва и те се разбягват,после отново се срещат и отново любов,но аз в дадения случай напълно съм съгласна с Шекспир,по скоро това ще свърши с поредния разрив когато свърши сериала.Някои мислят,че това са чисти ПР отношения ,такива каквито са били показани в сериала "Позвънете на моя агент"Но аз не мисля така .За ромком  такава ситуация действително е характерна,но при сериали аудиторията е все пак малко по-различна и тя малко зависи от социалните мрежи.Този сериал гледат не само млади хора,които са привикнали да седят в соц.мрежи ,но и много по-възрастна аудитория която на подобни неща не обръща особено внимание.Така,че ПР в дадения случай ще бъде не много ефективен.Освен това продуцента Онур Гювенатам в подобен ПР не е бил забелязан по-рано и не мисля,че сега ще започне,още повече,че сериала отдавна стана хит,отдавна успешно е продаден зад граница и всъщност каквито и да бъдат рейтингите от 3-ти сезон за него този проект е вече успешен, продаден е вече зад граница и е пристъпил към други сериали и на този вече не губи много енергия.Така,че в дадения случай да прави ПР на сериала с подобни методи просто няма никакъв смисъл.

# 689
Добър вечер !  Kissing Heart
Оха  много хубав новия фраг  Hands Clap  Simple Smile
Рени  мерси за превода  Heart
Суна,Суна,Суна,защо така бе момиче ,защооооооо Angry
Дано постъпката на Суна да е продиктувана единствено и само от загриженост за Сейран ,а не  заради нечии манипулации или много дълбоко и подсъзнателно желание да си отмъсти на Ферит ,че не  е избрал нея ,както и на Сейран ,че е заела мястото и.
Суна виждайки как Сейран не може ,не желае и няма сили и мотивация да се възстанови,виждайки и че не иска да допусне Ферит ,а в същото време се сприятелява с болното момче от съседната стая и то и влияе добре сигурно в безизходицата си решава да каже на Ферит да остави Сейран и ако трябва и да умре ,но да даде на любимата си възможността да се пребори с болестта. Но въпреки всичко е гадно това което е направила ,защото след като Сейран започва пак да търси Ферит ,Суна трябваше да си признае какво е направила ,а не да си мълчи и да съветва сестра си да продължи живота си със Синан.Ооох колко хубаво я нареди, откъсна първо Сейран ,после и Аби от Ферит ,така възможните засичания ще са минимум,Аби започва нова работа при новия на Сейран и всичко е   ток и жици.  Angry А това дето каза на Ферит умри беше вече най-лошото,Ферит така и така си е мислил ,че Сейран не го иска, че не иска да и помага и да я подкрепя и след думите на Суна и след като вижда Сейран да се усмихва  благодарение на Синан направо се е съсипал и от там са му дошли и всичките здравословни проблеми които има. Cry
Обаче браво на сценаристите за решението на прблема.Така и Сейран и Ферит са невинни ,може спокойно да си ги обичаме двамата, да нямаме лоши чувства към единия или към другия.Така и СейФер спокойно ще се съберат без големи драми,а понеже винаги трябява да има лош еми сори за Суна ,но този път ще е тя.И като изскарат и Синан маниак и всико ще си дойде на мястото .

Общи условия

Активация на акаунт