Отговори
# 660
Последната сцена със СейФер ,според мен за жалост не е реална..вероятно ще е  сън...

# 661
Абсолютно чудовище е Суна. 🤮 Това, което е направила не е човешко. Сейран се бори със смъртоносна болест и вместо да има подкрепата на Ферит тая ги разделя. 🤮

# 662
Уха, ето това е фраг! Става доста интересно.

Рени, благодаря ! Flowers Rose

# 663
Разговорът със Суна и Ферит е истински
След това Ферит потъва.  Или прави опит за самоубийство или изпада в кома заради захарта по същата причина Лъжата на Суна ( Излъгах , защото Сейран ме помоли )
В този еп ще видим емоциите на Сейран

Добре започваме Възбудиха любопитството

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:35 от KrasiAnna

# 664
Здравейте! И аз да се присъединя към темата. Следя сериала  от началото му в Турция и естествено нетърпението и жаждата за новини относно следващите епизоди бързо ме отведе към вас, не съм писала до сега, но ви следя с интерес. За разлика от повечето нямам претенции към 2 сезон, хареса ми, с изключение на безумно нелогичното им сдобряване все едно нищо не е било, само за да се угоди на феновете - язък за клетвите и заканите след едно интервю, дето напълно го забравиха сценаристите, но явно са си пазили голямата раздяла за сезон 3. И рибката не ме дразнеше, хубаво момиче, колко е талант не мога да преценя, не съм веща по въпроса .....
    За новото развитие в 3 сезон - еми мнооого ми хареса промяната. Никак не ми се гледаше Сейран по болници, нито пък как се борят за наследства или да ги гледам колко се обичат и работят във фирмата. Все пак сериал трябва да става, ежедневието им не би ме грабнало, пък ако ще  у нас на живо да ми го играят Smile Сега още от първия фраг на 74 еп. едва дочаках да дойде 13- ти Heart Не вярвам всичко да е сън, кома, халюцинации и други такива и не разбирам отново недоволството. В края на краищата всичко е така, както си го пожелаха феновете - Сейран с друг, Ферит работещ, Аби и Суна заедно(бях голям фен на Кая и Суна, но нищо), всички доволни и щастливи. Някой  явно  е развалил отношенията им, странно ще е, ако е Суна, нали уж много обича Абидин, но фраг 2 натам клони. Направи ми впечатление държанието на Сейран в 1 фраг на 75 еп - когато танцува с новия - сякаш иска да каже на Ферит - ето и без теб оцелях и съм много щастлива - а така демонстративно се държи този, когото са изоставили. От друга страна Ферит е повече от очевидно, колко страда, броял е дните, от когато я няма - това също е присъщо на този, който са изоставили. Както се коментира тук - все едно и двамата мислят, че другия не го иска. Явно Суна доста се е постарала да говори, ако това е причината за раздяла разбира се. Ще поживеем, ще видим както се казва, само силно се надявам да не сменят постоянно сцени и сценарии заради фенски прищевки. Много ми се ще да гледам, какъв е първоначалния замисъл, стига да има такъв разбира се Smile
 Сейфер определено много се обичат и нямам търпение да видя какво следва Heart

# 665
Благодаря за превода Рени ❤️
Направо е огън тоя фраг...
Суна 👿👿👿...Как сърце ти даде да го направиш, как....

# 666
Благодаря за превода и аз. Фрагът е много интересен, интригуващ, очаквам епизода без търпение.
Обаче тоя Ферит, Корхан внук, толкова го харесаме всички тук, ама как се оставя толкова наивно една Суна да го подхвърля?

# 667
  • София
Хубав фраг, да видим кой е в основата на това, което прави Суна. Последната сцена е огън, ясно е, че е сън.

Шнурът е без коментар, да имаш такава двойка и да не го използваш 🤦‍♀️

# 668
Благодаря за превода и аз. Фрагът е много интересен, интригуващ, очаквам епизода без търпение.
Обаче тоя Ферит, Корхан внук, толкова го харесаме всички тук, ама как се оставя толкова наивно една Суна да го подхвърля?

И аз това си мислех Защо той лично не говори със Сейран Защо се остави на Суна ?
Но сериал да става Grinning

Мистери , съмняваме ли се в любимец 13 ? Разбира се , че не Grinning

# 669
Много са красиви СейФер в последната сцена от фрага. 😍😍😍

# 670
Относно предателството на Суна, да, прави го, макар да ми се струва, че не й се иска , но е принудена- Ифош и Серпил.

Скрит текст:
Синан е като Пелин и Тарък- психопат. Предположение, че може да навреди на Сейран. Суна сигурно ще се разведе, без да го иска. Мемо, работника при Ферит, приличал на Сафет.

# 671
Абсолютно чудовище е Суна. 🤮 Това, което е направила не е човешко. Сейран се бори със смъртоносна болест и вместо да има подкрепата на Ферит тая ги разделя. 🤮
И на мен това ми дойде в повече. Знаех, че нещо лъже, защото постоянно гледаше надолу в общите сцени с Ферит в първия фраг, ама... чак пък до там! Мислех, че се е върнала към първоначалните си настройки, след като разбра, че Сейран е болна. Не стига, че я е лишила от подкрепата на Ферит, но я лишава и от своята собствена безкористна любов по този начин.

# 672
Аз все още не мога да схвана..
Виждаме, че и Сейран не иска да го вижда.. в първия фраг за епизод 1 (което така и не излъчиха) Суна и казва, че Ферит се мести в апартамент, Сейран казва, че не иска..
Има нещо друго според мен.. дано ни покажат от-до какво е станало.

# 673
Ох, усещам вълнение. Много го завързаха. Браво! Дано успеят да задържат интереса все така висок.
За Суна , какво да кажа, според мен совите не са това което са и ще видим нещо изненадващо .

Рени , благодаря за превода 🍀

# 674

Общи условия

Активация на акаунт