Сега още от първия фраг на 74 еп. едва дочаках да дойде 13- ти
Не вярвам всичко да е сън, кома, халюцинации и други такива и не разбирам отново недоволството. В края на краищата всичко е така, както си го пожелаха феновете - Сейран с друг, Ферит работещ, Аби и Суна заедно(бях голям фен на Кая и Суна, но нищо), всички доволни и щастливи. Някой явно е развалил отношенията им, странно ще е, ако е Суна, нали уж много обича Абидин, но фраг 2 натам клони. Направи ми впечатление държанието на Сейран в 1 фраг на 75 еп - когато танцува с новия - сякаш иска да каже на Ферит - ето и без теб оцелях и съм много щастлива - а така демонстративно се държи този, когото са изоставили. От друга страна Ферит е повече от очевидно, колко страда, броял е дните, от когато я няма - това също е присъщо на този, който са изоставили. Както се коментира тук - все едно и двамата мислят, че другия не го иска. Явно Суна доста се е постарала да говори, ако това е причината за раздяла разбира се. Ще поживеем, ще видим както се казва, само силно се надявам да не сменят постоянно сцени и сценарии заради фенски прищевки. Много ми се ще да гледам, какъв е първоначалния замисъл, стига да има такъв разбира се 

Препоръчани теми